Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 359
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Сисссс   smile3501  на детенце .Казвай кога ще е следващия кръг , да запрятаме ръкави newsm44

antom, Joy Joy Joy много яки бабки , особенно ми харесаха първата и последната с моторите  Joy Joy Joy

За Ту маркер - и моят беше 7.8 предоперативно , а на 3 месец 0.1.Сега не знам дали ще ми пуснат пак на 6 месец.Но както написаха момичетата , може да се промени от много фактори , не само от растеж на ту клетки .

kakarumka   за содата имаше няколко статии в нета , да се пие и с лимонов сок и без него , четох ги , ама тъй и не съм пила , иначе много обичам лимони и поне по един на ден си изяждам.

Каролка  зарежи ги тея епилатори , ако не друго поне ще се сдобиеш с перманентна кола маска  Joy Joy Joy навсякъде .Аз лично вече  оголях #Crazy / без веждите и миглите /.

# 31
И аз оголявам...утре съм на фризьор, както казах, тъй че....видело се е! Ама ми писна да се сете от мен грива...За 3 дни оредях. Обаче и веждите и миглите и те тръгват...

Днес ме е налегнал мързела и НИЩИЧКО не ми се прави...Трябва стягам багаж за изнасяне..ми нямам нещо сили и се хоризонтирам...ще го оставя за по-късно (евентуално) Simple Smile

# 32
А при мен никне коса,след машинката,ударих и една контра и вече имам набола коса,нормално ли е?
Момичета от Русе,ако сте в града по празниците,искате ли да отпразнуваме деня на труда на кафенце?     food010  food010  jumpuu

# 33
Искаме, стига да не се местя тогава...там съм Simple Smile

# 34
Дайте предложение : ден,час,място newsm12 за да има време да се организираме  newsm78

# 35
А при мен никне коса,след машинката,ударих и една контра и вече имам набола коса,нормално ли е?
Момичета от Русе,ако сте в града по празниците,искате ли да отпразнуваме деня на труда на кафенце?     food010  food010  jumpuu
Косата едновременно пада и расте  , нормално е ,  не опадват всички косми изведнъж, т.е не оставаш с чисто гола глава  Wink
Аз съм ЗА кафепиенето - по обедно време , на центъра нейде  newsm78, ще ти пратя тел. на лични .

# 36
Искам и аз на кафенце пъъъъък... Crossing Arms
Освен на връщане от Дубровник да го дадем обиколен през Русе... Joy
Пиитепо едно за мен,ади! Peace

Сисссс   smile3501  на детенце .Казвай кога ще е следващия кръг , да запрятаме ръкави newsm44

За следващото класиране няма как да помогнем,щот там ще се намеси журито!
Но по-важно е,че спечелихме класирането на нашата възрастова група! Wink

# 37
Скъпа antom, благодаря за новата тема! Пролетно настроение на всички!

Много пъти съм го казвала, ноооооо.....пак ще го повторя ТМ не са показатели, от които може да разберете някои неща за нашата диагноза. За тях може да преценяте както  за кръвната картина....това е за момента. Те се влияят от много неща, както и Сисссс е казала по-горе.

# 38
Искам и аз на кафенце пъъъъък... Crossing Arms
Освен на връщане от Дубровник да го дадем обиколен през Русе... Joy

ама не на връщане , на отиване трябва да минете през Русе  Wink, приготвила съм куфара и идвам с вас , плииииииииииииииз Praynig

# 39
За тези, които ме нямат като дружка у фейса се фукам и тук какво научих днес ЦЪК

Подготвям се за утре   Crazy

# 40
благодаря на атомче за новата тема!благодаря на всички прекрасни момичета за подкрепата!днес разправях за всички вас на дъщеря ми,за нашия форум,как между другото си споделяме болката и притеснения и как наблягаме на хубавото настроение,как се събирате и колко задружни са всички тук!праща ви много прегръдки и целувки и най-добрите пожелания!!!аз нарочно не и давам нашите координати,за да мога спокойно тук да пиша и да ви се оплаквам иначе пред нея съм...знаете как!
интересно,че зет ми е видял "тази кистичка" на ехографа и е казал,че изглеждаше като малка топчица,като балонче по-скоро.По-вече ни притеснява именно ТМ защото от операцията когато е бил 9,8 по-малко се увеличава всеки път,през ноември вече е бил 21,а сега 40.
Пожелавам на всички ЗДРАВЕ и още веднъж ЗДРАВЕ!
който се интересува от статията за сода и лимони,ето сайта:
http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2012/03/10-000.html
 Peace Hug

# 41
  • Варна
поздрави на всички в новата тема..аз вече се подстригах даже веднъж
все още съм ситно къдрава..с овча прическа , но се надявам следващия път да ми се върне нормалната коса
абе тия горещи вълни от лекарствата ще отминат ли  или така ще е?
приятни почивни дни

# 42
  • София
Карола,
това, което си направила с шала е страхотно, но аз ще ти кажа нещо друго:
ХУБАВОТО СИ Е ХУБАВО! С ШАЛ, С ШАПКА С ТЮРБАН - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ! И ТЕЗИ ЗАКАЧЛИВИ ОЧИЧКИ ПРАВЯТ НЕЩАТА ОЩЕ ПО-ПРЕЛЕСТНИ.
Стои много елегантно, много ми хареса.  bouquet
А аз днес си купих шапка, защото вече усещам, че перуката ме запарва, макар че основата е от много деликатна материя!

За онези, които ще ходят с кученце на море -

# 43
Благодаря ви много!!   bouquet  bouquet  bouquet

Исках просто да се видя и да се "запозная" със себе си.

Днес исках да ви ги покажа тия клипчета ама... нямах време

Идея с тениска и шал

Идеята с фльонгата

# 44
  • София
Момичета, благодарение на Карола влязох в youtube - не можете да се представите колко неща има там за мацки с нашата визия и какви невероятни предложения. Особено ме впечатли един магазин за перуки. Бяха изложени около 100 - и всичките ми се струва че бяха от естествен косъм.
А няма какво да се лъжем, визията на човек е много важна, и то най-вече за собственото му самочувствие.
Благодаря ти за удоволствието, което ми достави, Карола.

Лека нощ, мацки!

Общи условия

Активация на акаунт