Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 576
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
'Драстии банда Simple Smile

Виждам,че нашите дружки долитат една по една, което е хубаво  Hug Отпочинали и освежени Simple Smile

Аз вече ударих нулата номер, обаче с голяма мъка стана..Главата ми е цялата зачервена и изрината. Имате ли идея с какво да я намажа,че да се успокои кожата??

Добре, че малко се разхлади днес, че малко да се диша като хората  Sunglasses

хубава вечер на всички!!   bouquet

# 301
  • пловдив
KaRoLa майка си правеше маски от лайка / сварена,прецедена, изстинала, върту тензух- може и памучна кърпа/ , другото нещо, което и досега си ползва е да си облива главата с водата от сварена коприва след като се е измила. Миришеш малко на тревичка, но бързо се измирисва, а и двете неща и успокояват кожата  Peace

# 302
Благодаря много!! Ще го пробвам,че главата ми е ужас Sad

# 303
Добро утро!
 Каролка-и моята е така, все още се почесвам през перуката. Пробвай с някакви масла-кожата като цяло е много суха покрай химиите, предполагам от там и ефектът на видимо състаряване на лицето /поне при мен де/. Надявам се да си върна все някога свежото излъчване.Въпреки че като се видя с познати, които не знаят, ме намират за разхубавена-да живее качествения грим, а един доктор в онкото като пита за мен миналия път ,ме нарече  "дете", после като ми видя възрастта в досието, доста се сконфузи  Grinning, за мен остана приятното усещане.Мдаааааа, добре ми се отрази на самочувствието Joy.
 Знам, че не тук е точното място , но да попитам. Търся това
http://kutlovica.com/detail.php?id_prod=2341.
 ... да го купя, или да го заема за няколко дни-няма значение.

# 304
  • София
Добро утро момичета! Peace
Добре дошли на всички завърнали се от с.Баня!!!!  Hug Гледам снимката във фейса и ви се радвам. Все красиви и усмихнати сладуранки!!!!!!  Лъха от вас живот!!!!!! Затова ви обичам!
Миленка нали знаеш, че съм на линия, само имай предвид, че събота е работен ден. Аз съм на работа до 17.30 ч. Не знам за другите момичета как са със свободното време. Момичета включете се за да уточним датата, часа и мястото! Ако няма възможност, може да направим срещата и на 02.06 - тогава все още ще съм в София.
На всички желая един спокоен и прекрасен ден!

# 305
  • В царството на игрите:)
Марги, нека тогава е на 2 юни. Май наистина ще е по - удобно. Ще помисля за място и ще пиша. Има време до тогава, така, че спокойно ще се организираме. Аз съм забравила, че събота е работен ден!
От днес съм на работа и се адаптирам бавно, бавно.... Mr. Green

# 306
Искам да ви почерпя витуално, защото днес моята половинка има рожден ден  Heart Eyes

Виртуалната ми почерпка е с домашна торта, защото от 2 дни скалъпвам такава Simple Smile Те взеха,че станаха 2 торти   cook

# 307
здравейте пиша ви толкова отчаяна сумати време мина от декември месец,когато баба се разболя от воден плеврит след всичкото мъчение през което минахме се излекува от него ,но болките продължиха.колко лекари обиколихме,колко изследвания...докато болките не станаха непоносими преди 3 седмици нов ренген и съмнение за рак на бял дроб.ходене по мъките последва пак ходене до стара загора където казаха че от рентгенова снимка нищо не става ясно...трябвало скенер да идем другата седмица,болките малко понамалиха,но миналата седмица станаха ужасни.днес пак в стара загора отидохме като се бяхме разбрали предварително за днес и ни казват ами няма място не ви знам кои сте вие и всичко това защото явно искат пари.и сега без диагноза и отново върнати за другата седмица баба се привива от болки.много я боли освен дроба и ръката и целия гръб.толков четох за този рак че разбирам че може да има разсейки в костите.пиша ви с сълзи на очи единствено да ми помогнете за силно обезболяващо,нито аналгин,енемезил нищо не помага а и без ясна диагноза кой ще не предпиша по-силно лекарство...не желая на никой да преминава през този ад.само прегръщам милата ми баба и казвам колко я обичам,искам да ме види булка да гушне децата ми.толкова е тежко....

# 308
Мила, мила, мила...Не зная от къде сте, върнете се и настоявайте, тук няма кой да ти даде обезболяващо, питайте личния...Боже, прегръщам те!

# 309
Според мен трябва да се пита личният. Не може да се търси лек по интернет..

# 310
  • София
Я разкажи по-подробно какво я боли ?
Коя ръка, коя страна изобщо ?

# 311
ами настоявали са ,но ето върнали са ги.и аз си мисля че единственият вариянт е личният лекар да предпише нещо.чудя се ,защо толкова много изследвания до сега никое не показа рак мисля си че вече е късно..преди 7 години откриха на другата ми баба но навреме открит се излекува успешно,много е важно да се изследваш,но сега виждам че и изследванията н е са показателни понякога
боли я лявата ръка,дроба и гърбът,до сега всички казваха това е от срастване след плеврита,но това са нечовешки болки.за капак личния си е тръгнал,а хирургът ,който ни прати на скенер казва че не можел да изпише лекарства.за днес е пила ааналгин,немезил и диксофен,малко и се успокоила болката в дроба,но гърба и ръката продължава и мира не може да си намери.

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 13:30 от mu6inka

# 312
Момичета ,а аз искам да ви питам -при сцинтиграфията  на костите виждат ли се ако има кисти на венеца или синуса?Знам ,че тук няма лекари, но някоя може да има поглед от собствен опит....

# 313
  • София
Сиание аз не съм компетентна, но мога да ти кажа, че си правих сцинтиграфия през м.февруари и когато ми излезе изследването видях че има черни петна в областта на бъбреците и попитах докторката и тя ми обясни, че когато има кисти в тях обикновено се натрупва от изотопа. Но това няма нищо общо с лезии в костите. Така ми е записано и в резултата от изследването. Аз действително си имам кисти на бъбреците което го знам от ехографските изследвания на вътрешните органи които правя веднъж в годината. Правейки извод от това което ми беше разяснено на мен от специалист лекар, мисля, че ще получиш отговор и на твоя въпрос.

# 314
Марги, мерси за отговора Hug!Питам ,защото вече два месеца имам лек( почти незабележим) отток на бузата от  лявата страна, от която ме облъчваха и леко ми пари кожата на лицето.Изписаха ми противоалергични-нямаше ефект.Ходих на лицево-челюстен хирург и ми казаха ,че имам киста   във венеца ,но едва ли от това идва подуването и чувството за тежест под окото.Личния  пък ми даде противоъзпалителни таблетки- да не би да е възпален лицевия нерв.Започна да ми прави и болка към ухото......на 22 май съм на сцинтиргафия ,та за това попитах,поне да стане ясно от къде идва проблема.Дано не се окаже нещо по-сериозно!
  Благодаря още веднъж!

Общи условия

Активация на акаунт