Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 67 018
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
SickМомичета, надявам се да сте добре всички, които живеете в София, Перник, Радомир!
след това земетресение, което ни събуди!

И извън София сме добре! Спала съм като пън и нито земетръс съм усетила нито нищо! Crazy
Сега ви пожелавам усмихнат и слънчев ден!  bouquet

# 376
  • София
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!! Praynig

# 377
  Ние в Хасково го усетихме точно в 3чсутринта и сме добре.
 Благодаря, за поздравите.
 С малко закъснение приемете моите пожелания за здраве и обич на всички който имат
 празници за празнуване.На мен ми е простено отсъствието тук и във фейса нали съм абитуриентка
 и задачки повече.До скоро

# 378
  • София
Лорън е абитуриентка, аз пък съм абитуриент  Joy и сме на една вълна.

За кратко ви изневерих, прескачайки в ученически форум, да дигам гири срещу идиотската формулировка на матурната тема :ОТ ЗДРАВИЯ РАЗУМ ДО ПОЕТИЧЕСКОТО БЕЗУМИЕ /по откъс от "Под игото"/. Разбрахте ли нещо!!!
То така се взривиха отрицателните емоции срещу това безумие на образователното министерство, че чак земята се разтресе  Mr. Green
Сутринта ме тресе отвътре, нощес отвън - много съм добре hahaha

# 379
Всеки с проблемите си Mr. Green, ние пък сме седмокласници и вчера просто думи нямах , като прочетох идиотския разказ , който децата трябваше да преразкажат.... за бабата , дето си хранела котките и за младежа който пушел цигара от цигара newsm78
мама Меца - абсолютно подкрепям Peace

# 380
  • София
Танче, вашето бе преразказ. А ако беше литературно интерпретативно съчинение - да разсъждават какво всъщност е искал да каже авторът, като е избрал за героиня баба с котки, а не дядо с кучета   Mr. Green

Поне покрай абитуриента - изпити, бал , не ми остава време да се тръшкам, че ме болят костите, че ми предстои сцинтиграфия, мамолог...

На седмокласника  newsm10

# 381
Здравейте хубавици, тук и съм по добре от всякога  love001 благодаря ви за fingerscrossedПоздрави със закъснение  за всички именници, Сияние на теб честит рожден ден пожелавам ти само хубави неща да ти се случват

# 382
Здравейте, мами на абитуриенти и гимназисти!

И тази година МОМН си показа  недостатъците ...особено темата за 12 клас беше върха, такава тема никога не е разглеждана за "Под игото", кой болен мозък я измисли не знам, но със сигурност малко ученици са писали ЛИС...

А за бабата и котките го оставям без коментар..., толкова ли малко стойностни художествени произведения имаме?!

Ноооо, знаете, че нищо не зависи от нас "простите даскали", "горе" има по-умни ... и затова има толкова неграмотни - това е изводът.

# 383
  • у нас - на брега на морето
Здравейте и от мен!
И аз отдавна не съм влизала в темата и доста почерпки съм изпуснала Rolling Eyes
На всички вече празнували - много целувки и най-добри пожелания /по ваш избор/.
За изпититеи на 7-ми и 12-ти клас - нямам думи! Особено тая зам.министърката тези дни дето се явява по ТВ, редовно ми "образува нерви" и ми иде да я у...а!, или  box bash! Дали според тях такива изгъзици ще направят учениците по-знаещи?! Това ли са критериите за оценка на знанията им?! А за текстовете по четене - така съм набрала, като се започне от началния курс. То бива-бива новаторство и модернизъм в образованието, но някои хора нямат мярка в перверзията си. Така де, помрънках си и аз, но както е писала Сончето, никой не ни пита нас, а само обираме негативите от родителите, че сме им под ръка.
Надявам се всички почувствали трусовете тази сутрин да са добре и близките им! newsm10

# 384
  • София
Здравейте момичета,
уредих се днес с анормално ЕКГ и се притесних ужасно, тъй като се опасявам да не ми отложат вливката и сцинтиграфията на 28-ми май. А още не съм си получила резултатите от кръвта!!! Днес ще ходя при личния за болничен и ще си похортувам с него.
Някои може ли да ми каже колко зле трябва да са нещата, за да не ми направят тези изследвания??

# 385
  • София
Привет мили момичета!
Зара, аз мога да ти кажа какво направиха при мен когато преди 5та вливка ЕКГ ми беше ужасно. Не ми отложиха химията, а просто последните две химии ми вляха не ФЕК, а от бялата химия, която е по слаба и по щадяща.Така предотвратиха сърдечен излив. Така предложи химиотерапевтката, като ми каза, че крайния ефект от химиотерапията е същия, само дето ще се предотврати увреждане на сърцето, което за нашата възраст често се получава след първите химии. Считам, че сцинтиграфията няма нищо общо с ЕКГ и ще ти я направят.

# 386
  • София
Връщам се окуражена! Толкова сте мили! Обичам Ви!

# 387
Аз пак с  тъп въпрос ама ще рискувам Simple Smile

Всеки втори ми говори за черен бъз...Според вас има ли ефект от него??

# 388
  • В царството на игрите:)
Аз пак с  тъп въпрос ама ще рискувам Simple Smile

Всеки втори ми говори за черен бъз...Според вас има ли ефект от него??

Ако след 30 години съм жива, може би е имало ефект от него, защото аз го пия.Но пък от друга страна никога няма да бъда сигурна, че дълголетието ми се е дължало точно на него, така, че.... newsm78 newsm78 newsm78

# 389
  • София
30 години кое, от началото на лечението ли???!!
Цитат
Ако след 30 години съм жива, може би е имало ефект от него, защото аз го пия.Но пък от друга страна никога няма да бъда сигурна, че дълголетието ми се е дължало точно на него, така, че....  

Черният бъз със сигурност е полезен, в никакъв случай поне не е вреден, но все пак...
Направо не мога да повярвам.

Общи условия

Активация на акаунт