Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 425
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
И тук честито Миленка, пожелавам ти здраве и безкрайни поводи за усмивки newsm59

# 601
Миленка, честито и от тук! Весел празник с любимите хора!

# 602
  • у нас - на брега на морето
Честит рожден ден, Миленче, мила приятелко!  bdbaloni newsm38 Gift
Най-първо ти пожелавам здраве, спокойствие и късмет! Пожелавам ти все така в твоята необятна, красива, добра и Богоугодна душа да намират пристан сърцата на твоите приятели! Бъди щастлива с твоите слънчица и в прегръдките на любящия им татко!
Обичам те и те целувам ! Hug  love001 newsm51

# 603
  • В царството на игрите:)
Йовче, направо ме разплака...Много хубави пожелания получих и комплименти даже за моята особа пълна с недостатъци Mr. Green Благодаря на всички! Радвам се, не , безкрайно щастлив съм с приятели като моите Hug

# 604
  • пловдив
Преди мнооого години, високо в планината живеел старец.... Всяка зима сняг затрупвал всички пътеки до домът му и той ставал от ранни зори да ги рине и разчиства....
milmich честит рожден ден!  beer Пия за това, никога да не ти се налага да ринеш пред портата си, защото..... пътеките до домът ти винаги ще са утъпкани от стъпките на многобройните ти приятели! Наздраве!

.... Черпя ви с по едно за мое здраве, ама картинките нещо ми куцат Mr. Green

...да помогна с картинките  Wink

# 605
Добро утро!
 Влизам само да ви пожелая да изживеете поредния щастлив и слънчев ден! Целувки!

# 606
Здравейте!Аз пък се завръщам от сцинтиграфия от Шумен.Искам да изразя дълбокото си възхищение от любезността и добрата, професионална работа на персонала там.За разлика от нашето онко там хората знаят да се усмихват бе!!! Simple SmileИ да бъдат внимателни....Та...всичко ми е наред!И дано все е така!И не знам дали ще имам вече назначено подобно изследване -при поправената диагноза.Понеже имах вече взето направление,казаха направи си го.
   Всичко добро, момичета!

# 607
  • София
Всичко добро и на теб и не ни забравяй  Peace

# 608
Искам да питам нещо и се надявам да ме разберете,защото ми е притеснено.. Вече втори път след химия имам проблеми с ходенето до  00.  В смисъл,че хапвам доста, а не изхвърлям.. Когато все пак отида до тоалетната с много зор се случва нещо и също така имам и кръв. Предната химия беше малко, но сега е повече и се чудя дали на някоя от вас й се е случило същото. Вече мисля да ходя до личната,защото явно не е инцидентно , а вече 3-4 пъти.. И се чудя в случая към личната ли трябва да се обърна или към химиотерапевтката??

Извинете ме отново!!

# 609
Каролка, всички въпроси и притеснения,които имаш ги отнасяй към лекуващия те лекар,т.е. химиотерапевта ти! Peace

# 610
Оф, то хубаво ама колко ще ме отразят  Whistling Лошото е,че като се разрових и стигнах до това, че това са симптоми на друг рак... И те ти пак филми в главата...

# 611
  • София
Кръвта какъв цвят има Каролка ?
След химия е нормално да има проблеми с изхождането. Яж повече течни храни, зеленища - коприва, спанак, марули, домати... Пий сок от моркови и червено цвекло. Все такива нещица  Grinning

# 612
Светла, като при първи ден цикъл е като цвят и количество..

# 613
  • София
Ако беше другия вид рак, щеше да е тъмна  Wink
Я си го избий от красивата главица  Peace

# 614
  • София
Карола,едно малоумно предположение от мен - пиеш ли много цвекло и да бъркаш цвета с кръв  Wink
щото аз откаквто се дъня с тая гадост кафяво ако не съм виждала  Embarassed с извинение ,де

Общи условия

Активация на акаунт