Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 435
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
И аз да дам отчет Simple Smile

Вчера и днес пазех леглото до следобед, после излязох за 1-2 часа, че беше премиерата на моите представления (на които съм им правила музиката) и се прибрах след това, че още ми е  Sick Надявам се утре да съм добре, че вече не мога да си намеря място как да застана,че да не ми е лошо.. А на вън е нечовешки задух и мирише на липи.. Вече всичко ме дразни, ужасно е  Close

# 586
Здравейте момичета,съжалявам че не пиша,но в моя живот не се случват много хубави работи и няма с какво да се похваля,а не искам да се превръщам в мрънкяло,но ви чета много редовно и стискам палци за всяка една от вас и ви се възхищавам и се опитвам да не губя инстинкта си за самосъхранение.Но сега съм притеснена трябва да си издеиствам втория протокол за золадекса за първия имах много проблеми с изследванията,та въпросът ми е трябва ли да мина през всичко това още веднъж.

# 587
kakape, всеки следващ протоко се прави в пъти по-лесно! В Благоевград дори и изследвания не ни искат. Вземам го от онкото,отивам в касата,заверяват ми го и толкова. Peace

# 588
  • В царството на игрите:)
Най-накрая се оправи това време. Аз лично не си спомнял по дъждовна пролет..

Хули, сега е мой ред да направя newsm78 newsm78 newsm78
Макар, че съм ентелегентно и се сещам, ама защо точно ние,  бееееее Joy

# 589
  • София
 smile3532 smile3532 smile3532
Някой се опитва да ни психотерапира, ама не знае с кой си има работа !

# 590
 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66

Пак ще кажат,че ние сме лошите и нищо не разбираме Wink

# 591
 Добро утро, момичета!
milmich,Честит рожден ден ,мила!Пожелавам ти да си здрава ,щастлива и винаги с любимите хора край себе си!Весел празник!Много целувки и прегръдки!
  Успешен, делничен ден на всички!

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 10:24 от sianie35

# 592
  • София
здравейте момичета,
някак неусетно съм се привързала към вас  Embarassed 3 дни нямах комп и сега веднага влизам да ви изчета.Много странно  Rolling Eyes хем не съм от редовните,а сякаш вече ви познавам

е само това исках да ви споделя   Heart Eyes
Желая на всички хубава седмица  Grinning

# 593
Мила ми Венето,и тук да ти честитя празника! Бъди здрава,все така усмихната и изпълнена с онази емоция на която само ти си способна!Весел празник! УбичЪм тА! newsm51

# 594
  • София
Миленка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Желая ти много здраве и късмет! Бъди щастлива мила! newsm59  party023

# 595
  • В царството на игрите:)
Мерси за пожеланията. Черпя ви с по едно за мое здраве, ама картинките нещо ми куцат Mr. Green
Настроението ми много добре и се чувствам ок.Нека още много години да се поздравяваме с хубави празници и приятни поводи!!!
 Hug Hug Hug

# 596
Миленка,честит рожден ден и от мен!! Да си все така положителна! Да си много здрава и силна!!   bouquet Хубав и незабравим празник ти желая!  Hug

# 597
Честит рожден ден и от мен-слънце очите и пеперуди в косите и всичко ще е ОК.
Весел празник!

# 598
  • София
Миленка, честит празник   bouquet
Остани си такава- мрънкаща но позитивна, топлеща сърцето ми   love001

# 599
Честит рожден ден  Миленка! Честитих ти на фейса, ама за по- сигурно и на двете места. Не ме бива много с картинките и разчитам да ми простиш скромния букет.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт