Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 446
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Аз нещо съм изпуснала май - @tani4ka, ти имаш ХЕР + по КИШ/ФИШ и нямаш Херцептин ли?

# 571
  • София
Какво се чудиш ? Аз също съм с ХЕР+++ и съм без Херцептин.
Понякога си мисля, че май добре стана без него, и без това ми увредиха сърцето.

# 572
  • Варна
Със сигурност нямаше да съм между живите, ако бях направила още една вливка Херцептин  Laughing
4 ми бяха достатъчни да видя светлината от отвъдното  newsm48

# 573
Здравейте,
и на мен ми се струва, че форумът е доста вял, но какво да се прави...
У дома се прави ремонт на една стая вече един месец, то са лунички, то са тавани - чудо!

Лунички и ремонтедин месец - позната картинка. Разликата е, че майстора у дома съм аз, но съпругата няколко пъти вече променя първоначалния проект #2gunfire

# 574
Аз избягвам да се меся, за да не объркам нечия глава, но мисля, че трябва да ревизираш резултатите от русенската патоложка  и да потърсиш второ мнение.

# 575
nanastef  - да , ХЕР 3+ и от имунохистохимия и от КИШ.Само дето нашта мила Здравна каса е решила много елегантно проблема със скъпото лечение с Херцептин .
Цитат
НЕ ПОДЛЕЖАТ НА АДЮВАНТНО ЛЕЧЕНИЕ С ХЕРЦЕПТИН ПАЦИЕНТКИ, ПРИ КОИТО СА НАЛИЦЕ СЛЕДНИТЕ ФАКТОРИ В КОМБИНАЦИЯ:
   Тумори под 1 см;
   N 0 - негативна аксила;
   Висока експресия на ЕR и PR, доказани имунохистохимично – над 50 % шанс за отговор;
Ходих , струвах  , но не .....химиотерапевтката каза - когато касата си промени критериите , тогава ще получиш Херцептин - кратко и ясно  #2gunfire
Но виждам , че ти си жива и здрава и без него  newsm51, пък и направих това изследване - серумно ниво на ХЕР2 , което се оказа в граници / при пациентки с ХЕР + трябвало да бъде много над нормата  newsm78/.....та се успокоих и реших , че каквото сабя покаже , нали и 8 химии ще получа ....все ще утрепем гадовете  Mr. Green
Пепито1     - това за мен ли се отнася ??? Ако е така , да ти кажа , че Трубачова изобщо не ми е гледала тумора .Нали съм оперирана в болницата , всичко директно е пратено в Плевен , от там ми е първия резултат и КИШ .Пък хистологичната диагноза се потвърди и в Германия /малко ме е яд , че не пуснах и там хормоните и ХЕР, ама нещо не съобразих навреме  #Crazy

# 576
  • София
Здравейте,
и на мен ми се струва, че форумът е доста вял, но какво да се прави...
У дома се прави ремонт на една стая вече един месец, то са лунички, то са тавани - чудо!

Лунички и ремонтедин месец - позната картинка. Разликата е, че майстора у дома съм аз, но съпругата няколко пъти вече променя първоначалния проект #2gunfire
newsm78 newsm78 newsm78

# 577
Хехе, и вие сте дошли на мойта. Ние от месеци УЖ правим апартамент, ама един як турчин седна отгоре на тоя ремонт. Май тая година няма да стане наща работа с нанасянето в ново жилище..

Днес вече ми е  Sick и цял ден пазя леглото. На всичкото отгоре тази сутрин и на кучето му беше  Sick и ходих след него да чистя..  ooooh!

Дано утре съм по-добре. разчитам на ония вълшебни хапчета,дето днес ме предадоха Sad

хубава вечер на всички!!  Hug Hug

# 578
Добро утро!
 Пепи, ако това пък е за мен-от лабораторията в София са ми резултатите, и аз уж им вярвах.
 Каролка, след третата химия най-после и на мен ми прилоша Crazy,бях се закъхарила какво ми е , че се разминавам толкова леко Laughing. На мен ми помогна чистият въздух, вътре се задушавах, но навън ми беше добре-да имаше как да спя на пейка в парка...Вчерашната вливка съвпадна с откриването на риболова, та нещата се наредиха -след малко се товарим в старото очукано камперче и отиваме на язовир-чист въздух и приятна компания. Този път апарата е зареден, и ще направя малко снимки...Пробвай да не се застояваш вътре, четох някъде, че при по-сериозни физически натоварвания и с поемането на повече кислород организмът освобождава някакви вещества, които му помагат по-бързо да преодолява страничните ефекти.
И да почерпя-днес правим с милото 16 години.. Най-сетне и аз се вписах в идеала му за красива жена-закръглена, с къса коса..

Хайде-спокойни почивни дни и много усмивки от мен!

Последна редакция: сб, 02 юни 2012, 09:49 от Луди Пеперуди

# 579
Пеперудке , да сте живи и здрави , много да се обичате и още 100х16 години да сте заедно  smile3525

# 580
  • София
 Мили момичета днес всички християни празнуваме черешова задушница. Нека споменем всички наши любими родственици и приятели (Наде много ни липсваш мила, почивай в мир), които не са между нас и които са на едно по-добро място, и в един друг свят и в едно друго време отново ще ги видим!!! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Мир на праха им!!!

# 581
  • София
... и Бабилия Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 582
Пеперуди честита ви годишнина, още дълги години семейна обич и топлина smile3525      Спомен и за всички близки , които на са сред нас

# 583
Eхооо, завърнахме се... Хубавото време ви е изкарало навън. Ние открихме риболовния сезон с карък-синът ми се бори цели 5 часа с огромен шаран , който накрая скъса ластика. В 12 през нощта го копна, в пет го е изтървал. Аз стоях до 3ч, но водката свърши и си легнах Embarassed, много ми беше хубаво..
 Благодаря ви за пожеланията!

# 584
Най-накрая се оправи това време. Аз лично не си спомнял по дъждовна пролет..

Общи условия

Активация на акаунт