Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 365
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте, мацки!
На antom благодарности за новата тема. И аз си мечтая в нея да има все по-малко нови момичета, дай Боже!  Hug

Днес ходих да ме бодат, както се изисква преди всяко вливане, и реших, че не е зле да използвам случая да си пусна и туморен маркер. Така че леко потрепервам, резултатът ще излезе утре. На 2-ри май ще бъде четвъртото вливане + сцинтиграфия на кости, и пак потреперване.  Thinking
А лаборантката ми каза, че много ми отива новата перука /искала дебело да го подчертае/, така че следващите месеци ще бъда блонди със сивкав оттенък.
Ами това е, бабките няма с какво толкова да се похвалим, май.

Денят е слънчев и прекрасен. Пожелавам на всички момичета хубав ден! smile3525 newsm51 sun

# 16
  • пловдив
Поздравление за победата Сисссс!!! Много още победи на детенце!!!!

А къде ми е ракията  newsm78 С таз пуста ми работа, като не мога да пътувам, дай поне око да изплакна  Joy

...
Ами това е, бабките няма с какво толкова да се похвалим, май.
....

Ааааа, не съм съгласна..... Живота ни е надарил с опит и той ни помага бързо и да сготвим и да изперем и ..... както и с разума, че това не са най важните неща и че ако ти се появи възможност за купон, тургаш китката на ухото....
http://4coolpics.com/pics/0262/078440262373.jpg
и ииииииииииии
http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/0/30/927/30927807_a6 … de8c3746_full.jpg
http://s55.radikal.ru/i150/1005/12/ef104398636e.jpg
http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/132/65132700_IMG_0093.jpg
http://s004.radikal.ru/i207/1005/f4/c9c32d26341e.jpg

а тази ми е любимата
http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/1//62/821/62821954_1 … 36923_staruhi.jpg

Всички трепкащи в очакване за резултати  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Усмихнат ден момичета!!!!!

# 17
Здравейте и от мен,тези дни ви се хвалех,колко добре понасям химията и резултата не закъсня,вчера ден след вливането бях като утрепана.Ма така е като имам голяма уста,като кажа нещо то става обратното.    

Тази сутрин гледах интервю с Василий Лебедев за лекарството ИМУНОФАН.Има ли някой информация за това лекарство?

# 18

А къде ми е ракията  newsm78 С таз пуста ми работа, като не мога да пътувам, дай поне око да изплакна  Joy

Ракия само на живо! Crossing Arms Whistling

# 19
  • София
Сисанке, вчера малко преди края - резултатът на художничката ти бе убийствен  bouquet

Миленче, резултатът ти на ТМ не може да бъде друг, освен отличен!!! Ако ще ти стане по-леко и аз пристъпвам тежко и все едно стъпвам на очите си   ooooh! В ханша заприличах съвсем на туркиня и просто е невъзможно да си намеря дънки. В една съблекалня чак се разплаках от съществото, което ме гледаше от огледалото  Mr. Green Това да е!!!

А antom дъъъъъълги години да подновява този ни кабинет за приятелска психотерапия и взаимопомощ  bouquet

Ей, момичета, само добро настроение в новата тема  Hug Hug Hug

# 20
Като чета за ТМ ,искам да споделя и да попитам нещо.При издаване на епикризата ми липсва показател за тум.маркер ,просто е празно мястото.Попитах тогава хирурга, каза, че не са го получили до изписването и в онкото каза ще го оправят.Да,ама не ,оня ден като си видях досието( още съм на лъчето)и пак няма показател и съвсем се притесних.Та въпроса ми е дали мога да си пусна  сега сама платено, ей така ,за мое сведение и дай боже успокоение, в някоя лаборатория .Предполагам ще искам ТМ за гърда, нали така-CA 15-3.Извинете ме за невежеството и глупавите въпроси, които задавам, ама няма кой да ме светне.

# 21
Сияние, като отидеш на контролен преглед ще ти го пуснат така или иначе! Не се притеснявай сега! Peace

# 22
Добре де, възможно ли е по време на химия ТУ да се покачва

# 23
  • София
Като чета за ТМ ,искам да споделя и да попитам нещо.При издаване на епикризата ми липсва показател за тум.маркер ,просто е празно мястото.Попитах тогава хирурга, каза, че не са го получили до изписването и в онкото каза ще го оправят.Да,ама не ,оня ден като си видях досието( още съм на лъчето)и пак няма показател и съвсем се притесних.Та въпроса ми е дали мога да си пусна  сега сама платено, ей така ,за мое сведение и дай боже успокоение, в някоя лаборатория .Предполагам ще искам ТМ за гърда, нали така-CA 15-3.Извинете ме за невежеството и глупавите въпроси, които задавам, ама няма кой да ме светне.

Туморният маркер за РМЖ е СА-15-3, казах го на регистратурата, платих 19 лева и ще бъде готов утре, а днес ще бъдат готови ПКК и Бохимия. Много ме е страах от резултатите на ТМ. В епикризата нямаше резултати от ТМ. Явно не са си направили труда сладурчетата да го изследват.

Аз продължавам да слабея и си мисля, че нещата няма как да са наред. Вярно е, че съм диабетичка и не мога да си хапвам, както ми се иска вкусотийки, но да видим...

Скъпа antom, особено ми харесаха снимките на бабките! С тях бих отишла не само на купон, а на края на света.  smile3533

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 12:03 от Zara53

# 24
Вчера,химиотерапевката ми каза да пия всяка вечер по една лъжица сода бикарбонат.Относно ТМ при мен винаги е бил в норма.преди операцията беше 8,64,а сега е 2.Обяснението на лекарите е ,че не при всеки ТМ е показателен.

# 25
Добре де, възможно ли е по време на химия ТУ да се покачва

ТМ се повишата и след употребата на антибиотик,от настинка,от различни инфекции,от притеснение...Въобще много са факторите.Но щом е в нормата до 30 си ок! Ако има нещо притеснително ТМ ще е в пъти по-висок от нормата,в почечето случаи числото е към стотици! Peace

# 26
Сиииис, мерсаж! Hug Hug Hug какво щяхме да правим без вас в тази тема -не знам!

# 27
Ясно, но при всички положения по време на химия процесът на нарастване на туморните клетки се блокира, нали
Скрит текст:
къде по дяволите е въпросителният знак на клавиатурите без кирилица

# 28
Ясно, но при всички положения по време на химия процесът на нарастване на туморните клетки се блокира, нали
Скрит текст:
къде по дяволите е въпросителният знак на клавиатурите без кирилица

Не е ли shift и / бутонът до десния шифт?!Там където обикновено е Б на кирилица! Thinking

# 29
Привет и от мен момиченца в новата тема - благодарности Антом.
Сис честита победа, чакам с нетърпение да разказваш за блесналите очички на Сандри и подробности!
Усмихнат ден на всички ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт