Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 436
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • пловдив
 rotfImbo знаех си....знаех, че не трябва да ставам вегитарианка, защото може да изтървя купон.... Бравос на ВихиПихиииии ..... салама му е майката.....  Joy   Сисссс, аз къде съм тръгнала с кафе да ви черпя сутрин.... биричка,винце... трЕбЕ  Wink
http://mtdata.ru/u18/photo0B9A/20691616778-0/big.jpeg

# 646
rotfImbo знаех си....знаех, че не трябва да ставам вегитарианка, защото може да изтървя купон.... Бравос на ВихиПихиииии ..... салама му е майката.....  Joy   Сисссс, аз къде съм тръгнала с кафе да ви черпя сутрин.... биричка,винце... трЕбЕ  Wink

Ама то ние от га го приказваме това бе,Ан!? Ама слуша ли ни някой... Crossing Arms
Сега новите хранителни режими,цвекло,нам си кво...
Аз ви казах и преди,никакво цвекло не ям...Още ми е рано да свиквам с вкуса на земята!
Благинки ми дай на мене-мръвки,винце,бирица...Ей това е ключът от палатката...И аз затова съм си бетон! bowuu

# 647
  • Пловдив
rotfImbo знаех си....знаех, че не трябва да ставам вегитарианка, защото може да изтървя купон.... Бравос на ВихиПихиииии ..... салама му е майката.....  Joy   Сисссс, аз къде съм тръгнала с кафе да ви черпя сутрин.... биричка,винце... трЕбЕ  Wink

Ама то ние от га го приказваме това бе,Ан!? Ама слуша ли ни някой... Crossing Arms
Сега новите хранителни режими,цвекло,нам си кво...
Аз ви казах и преди,никакво цвекло не ям...Още ми е рано да свиквам с вкуса на земята!
Благинки ми дай на мене-мръвки,винце,бирица...Ей това е ключът от палатката...И аз затова съм си бетон! bowuu

А да си  дойдем на думата... Simple Smile
Може хората да са измислили нещо, но някой некадърен журналист в стремежа си да направи сензация е написал толкова глупава  статия.

# 648
  • София
НАСАМ ,НАРОДЕЕЕЕЕ! КОЙ РАЗБИРА ТУК СЕ СПИРАААААААА! АДИ НА САЛАМААААААА....smile3508 newsm48 newsm47

Е сега вече ще ни излекуват! Само незнам как точно да го използвам тоз салам-да го режа и да го ям ли или да го ползвам цял... Mr. Green

Сисанке, ако знаеш  прастария мръсен виц: Най-голямото наказание за монахините е да им дадат салама нарязан  Mr. Green отговорът е ясен  Joy

Сутринта при прегледа на печата по тв реших, че още не съм се събудила, но   Shocked от "новината"

# 649
НАСАМ ,НАРОДЕЕЕЕЕ! КОЙ РАЗБИРА ТУК СЕ СПИРАААААААА! АДИ НА САЛАМААААААА....smile3508 newsm48 newsm47

Е сега вече ще ни излекуват! Само незнам как точно да го използвам тоз салам-да го режа и да го ям ли или да го ползвам цял... Mr. Green

Сисанке, ако знаеш  прастария мръсен виц: Най-голямото наказание за монахините е да им дадат салама нарязан  Mr. Green отговорът е ясен  Joy

Сутринта при прегледа на печата по тв реших, че още не съм се събудила, но   Shocked от "новината"

И като разбра ,че ще се продава на щафетки,а не нарязан,съвсем се събуди нали?! Ах тииии... Mr. Green

# 650
  • София
 Embarassed Embarassed Embarassed
Болни били  newsm78 newsm78 newsm78

# 651
  • София
Срамежлива била таз Хули, та затова се крие зад черните очила  Hug

# 652
Цитат
Благинки ми дай на мене-мръвки,винце,бирица...Ей това е ключът от палатката...И аз затова съм си бетон!
Шегата настрана, но единствените неразположения, които имах след ФЕК-а, набързо преминаха с ледена бира и сладолед, ама ме беше срам да си кажа...

# 653

Кой е болен,мари?! На баба ти килотите са болни! Crossing Arms
Тук болни нЕ-ма!
А сега и с тоз салам едва ли някоя ще се разболее... Mr. Green Joy Joy

# 654
  • пловдив
 Joy Joy  харесва ми мисленето ви относно салама....  и по  повод мисленето...един стар виц....
Госпожата пита учениците.
Деца, кажете името на автор, което да започва с К и да завършва на В
Иванчо естественно напира-
Каравелов, госпожо!
Браво, Иванчо! Много ми харесва мисленето ти!
Госпожо, а аз може ли да  Ви попитам?
Може, Иванчо.
Кажете ми име на автор, което да започва с Х, да завършва на Й и по средата да има У...
Простак! Веднага при директора!
Госпожо, аз говоря за Хемингуей, но.... и на мен много ми харесва мисленето ви .... Mr. Green

# 655
  • София
 smile3532 smile3532 smile3532
Да ми простят модераторите, моля !

# 656
  • пловдив
smile3532 smile3532 smile3532
Да ми простят модераторите, моля !

Може пък да не се наложи да ти прощават, а да им хареса начина ни на борба - духовно оцеляване чрез позитивни.... мокри мечти и пълни стомаси  Joy
Ето например при тази статия, много ми хареса рекламата отдолу

http://radar.bg/bg/2012-06-07/article/1242134_%D0%9A%D1%80%D1%8A … %D1%82%D0%B0.html

върви с винцето за повдигане на левкоцитите.... и хоп разкошна кръвна картина  Wink Wink

# 657
Доде се кумя след поредната химия и съм изтървала купона  newsm78, въпроса е наистина как аджеба да го потребяваме тоз салам  Mr. Green

# 658
  • София
Танче, според девиза на комунизЪма - всекиму според потребностите  Joy
Съставката в саламчето помагала  и  hahaha срещу старчески петна...

# 659
  • София
Точно така де !
Хем от рак ще ни лекуват, хем ще ставаме все по-хубави.
Скоро няма да мрем, то се видяло  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт