Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 402
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Точно така де !
Хем от рак ще ни лекуват, хем ще ставаме все по-хубави.
Скоро няма да мрем, то се видяло  bowuu

newsm10 newsm10 newsm10
Айде и наздраве cheers и приятна вечер. Слизам на двора да гледам мача...

# 661
  • Варна
Точно така де !
Хем от рак ще ни лекуват, хем ще ставаме все по-хубави.
Скоро няма да мрем, то се видяло  bowuu

newsm10 newsm10 newsm10
Айде и наздраве cheers и приятна вечер. Слизам на двора да гледам мача...
Наздраве, мили мои.
 cheers

# 662
  • В царството на игрите:)
Привет. Да се отчета и аз Wink Не знам дали ви казах, но мъжо реши за моя РД да ми направи изненада с един уикенд..И така сега се намирам в хотел "Св. Георги" в с. Белащица Mr. Green
Наблизо съм до Пловдивъ, значи Mr. Green
Пивнахме, хапнахме и сега......мъжо гледа мач Joy Joy Joy
Утре ще съм в Пловдив, защото не съм ходила там и това му била основната изненада...
Ваничка, дали пък не можем да пием по кафе...? newsm78
Цалувам ви! Hug

# 663
  • София
Аз пък се чудя, изненадата дали няма да е някое саламче  newsm78
Днес съм  Embarassed Embarassed Embarassed

# 664
здравейте,мили момичета!за съжаление вчера взехме резултатите от биопсията,грешка няма,има рецидив.Ще има химиотерапията,херцептин,декапептил и нещо за костите.Така и не разбрах защо трябва за костите,след като сцинтиграфията е чиста,нещо смущава там доктора на това Д2 след скенера...
та почваме ходенето по мъките наново,вече си купи перуката.
Изпуснах информацията,как прекарахте заедно на 2-ри,бихте ли ми казали,къде мога да видя снимките?
Пожелавам на всички приятни почивни дни.
 Peace Hug

# 665
Алиса,мила,изпращам ти силна виртуална прегръдка! Hug
Съжалявам да чуя тези новини задъщеря ти,но...такъв е животът...
Знаете добре,че ще ѝ е трудно,но въпреки това не трябва да се предавате! Да,знам че на думи е лесно да се каже,но знами друго,че вие сте две силни и борбени момичета,които могат да се справят с всяко предизвикателство на съдбата!
Ще се моля за дъщеря ти и за теб,мила! Защото знам какво чувства една майка,когато детето ѝ страда!
Не спирайте да вярвате,че нещата ще се развият благоприятно! пожелавам ви го от сърце!  bouquet

Драга ми Венето,и ти кУтУ мене хич не се жалиш де! Mr. Green
А и този твой Сашо е голЕм сладур! Да му се нарадваш тия дни и внимавай да не го сецнеш нещо,ей! Mr. Green Wink

# 666
Аз пък ще ви помрънкам малко smile3511........ в сряда ми беше първата вливка Таксол, ма то било голяма гадост това  Sick ......от вчера място не мога да си намеря от болки в костите , главно в таза и краката , то сън не ме хваща даже .И за да е пълна програмата , имам и обрив на ръката , където беше абоката . Зобя сега едни аналгини , пробвах и с Парацетамол , ама не видях файда от него . Заредила съм и Аулин , ако стане нужда ........Разтърсих се из старите теми Hug и намерих къде сте коментирали , та се успокоих , че няма да ме боли чак до следващата вливка Mr. Green
Извинете , ако досадих , ама на мен ми олекна  newsm47

# 667
Таничка,  остави Аулина ( сигурно само в България не го забраниха - прави проблеми на сърцето) , а също и Аналгина ( отново познат само в България- много лоша формула- всички азоли правят големи проблеми на черния дроб и кръвотворенето).
Отнеси се сериозно , ако само Парацетамол не помага, нека лекар ти предпише допълнително по-скоро нещо с кодеин, следва дихидрокодеин, следва дори по-силен опиат ( спокойно, просто временно ) .
Терапиите трябва да пазят тялото ( химиите са достатъчно тежки ).

# 668
  • София
Аз пък предлагам моето изпитано средство - стискане зъби  Wink
Алергична съм към аналгетиците и си служа само с това толкова време  Peace
Пък и не е толкоз страшно-само няколко дни...

# 669
  • Варна
Аз пък ще ви помрънкам малко smile3511........ в сряда ми беше първата вливка Таксол, ма то било голяма гадост това  Sick ......от вчера място не мога да си намеря от болки в костите , главно в таза и краката , то сън не ме хваща даже .И за да е пълна програмата , имам и обрив на ръката , където беше абоката . Зобя сега едни аналгини , пробвах и с Парацетамол , ама не видях файда от него . Заредила съм и Аулин , ако стане нужда ........
@tani4ka, аз съм за Аналгина. Болките са само за ден-два. Аз си го носих в джобчето и ме успокояваше - по 1/2-1 максимум две на ден съм ползУвала. До Аулин не стигнах. Лекарката ми каза само тези двата илача да попийвам. Ииии... Стискане на зъби, разбира се. Аз след първия Таксол станах цялата червена за ден само - като рак-осмокрак - като изгоряла на слънце.
Има и една друга особеност, която не всички прилагат - Таксола да се пусне на много бавна капка, за да ти направи около 6 часа вливката. Това ми го каза една сестричка при нас, чиято дъщеря е минала по нашия път. Така ще намалиш страничните ефекти. Успех
allissa22 ще преминете и през това изпитание, за съжаление. Ще победите! Вие сте силни! С вас съм!

# 670
Сисссс,nanastef благодаря за подкрепата,ще се борим,няма друг изход!даже,както аз казвам:"напук на враговете",щерката с любимия след 7 години любов и съвместно съжителство ще се оженят на 28-и!и ако е рекъл Господ ще дойдат в София през август да се венчаят!!!Дай Боже всичко да е наред! Peace Praynig Hug

# 671
  • Пловдив
allissa22, сигурна съм, че всичко ще завърши добре. Още повече ви предстоят такива хубави събития.  Hug Hug Hug

# 672
  • пловдив
allissa22 стискам палци лечението да мине леко  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
@tani4ka на лен аулина отдавна не ми действа.... но пък седалгин неото ми помага обаче е с рецепта от джипи....питай някой доктор и ако няма пробрем пробвай
Дами, да ударите по едно рамо в тази анкета. Става дума за братовчед ми, та така гласувате в линка за Йордан Христов. Момчето заслужава да е в тройката....
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.botevplovdiv.bg … 2&h=iAQGz-DrU
Днес е последния ден за гласуване.... да припомня  Wink

# 673
момичета много ви моля кажете от къде да намеря натанал и ако някой може да и купе тъйкато сме в малко населено място.веднага пращам парите,при нас положението е нетърпимо,но знам че баба ще се оправи

# 674
Дами, да ударите по едно рамо в тази анкета. Става дума за братовчед ми, та така гласувате в линка за Йордан Христов. Момчето заслужава да е в тройката....
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.botevplovdiv.bg … 2&h=iAQGz-DrU
Днес е последния ден за гласуване.... да припомня  Wink [/quote]

Eeee, стигнали сме до второ място!

allissa22, всичко ще бъде наред, след това предстоящо събитие, лечението ще мине по-леко... След като е заобиколена от грижовна майка и любящ съпруг, няма начин нещата да не се развият в положителна посока! Благородно завиждам на дъщеря ти, че има такава МАЙКА! Аз не мога да се похваля със същото...

Успех на всички, които продължават с лечението!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт