Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 381
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте, дами!
Току-що видях гласуването, момчето е в тройката, в един момент може би е бил втори, но сега е трети.
Давай, народе!

# 676
  • В царството на игрите:)
Привет момичета, прибрах се в София. Изкарахме страхотно, видях много нови за мен места и съм изпълнена с трудов ентосиазъм за предстоящата седмица Mr. Green
Мушинка, не мога за съжаление да ти помогна. За какво търсиш този Натанал - това не беше ли концентриран чесън? Как помага newsm78
Ваничка и Антомче, не се видяхме, но ще направя едно посещение до Пловдив специално за да се видим Peace
Алиса, съжалявам за резултатите на щерка ти, но много пък се радвам за предстоящите хубави събития - като във филм ще сте Hug Hug Hug
Дано Бог да помогне това да е последната и среща с химиите и всичко да остане зад гърба и!!!
Желая ви хубава седмица Hug

# 677
  • Пловдив
Благодаря за гласуването момичета!В тройката сме.
Миленка, и аз съжалявам, че не се видяхме.....
Лек и слънчев ден на всички! Hug Hug Hug

# 678
поръчах натанал-а по интернет ами има чудесни резултати описани в интернет за борба с тумори.тук никой ли не го е ползвал

# 679
Вижте аз пък на какъв плод попаднах , купих си го и вече хапвам от него  Mr. Green
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=%D0%B3%D0%BE%D0%B4 … lnrqJS9Ei4dBmhYgQ

# 680
дай Боже,АМИН на всичките добри пожелания!
Мушинка,ние пихме натанал,хубав е против настинки,ако мислиш че ЛЕКУВА рак-НЕ ЛЕКУВА!!!
vanichka75,и моите 2 гласа вътре,вече не трябва да гласуваме?
@tani4ka,и това сме яли.Може и така да ги хапваш,може и да запариш като чайче, да го изпиеш,а после да изядеш плодчетата.
Хули сигурно се смее на глас,как сме опитвали всичко!
пожелавам на всички здраве,спокойна нощ и приятни сънища. Hug

# 681
  • Пловдив
allissa22, анкета свърши. Благодаря  bouquet
@tani4ka, ние си хапваме от години.

# 682
  • София
Ооооо, Алиса , ако всички лайна, които Хули е опитала ....
Вече не си и спомням какво съм сложила в  телцето си  newsm78
Натанал не съм опитвала. И да си призная, откакто последно пих простотиите на Шевченко и  Антималигноцита на Проданов, дето ми направи един куп бели се отказах.
Сега ще чакам да си отида някой ден от този свят, сериозно  почерпена от традиционната медицина, дето я плюват в една друга тема.
Вярвам, че няма да е скоро, ама само Бог ще реши този мой проблем !
Иначе съм се отворила сега на природосъобразното хранене - чесън, лук,домати, краставици, тиквичка.........няма да изброявам , Оооооооооооо, да не забравя и ракийката и винцето  Embarassed . Всичко това произведено лично от мен.
Има си и друг приоритет - нарича се "агрофитнес"  smile3532 smile3532 smile3532
Тъй наречената от мен - трудова терапия  bowuu

# 683
  • пловдив

Иначе съм се отворила сега на природосъобразното хранене - чесън, лук,домати, краставици, тиквичка.........няма да изброявам ...

Що  newsm78 на мен ми се губи салама.... то доматите сигурно си ги ядеш с люспите, дето са пълни с антирачешко вещество, но пък в салам е къде по ..... екзотично  newsm53

Жена на програмист го праща до магазина:
- Да купиш един салам и ако има яйца - 10.
След малко мъжът се връща с десет салама. Жена му го пита:
- Какви са тези салами? Защо си купил 10 салама.
- Как защо? ! - имаше яйца…

Седят си баба и дядо на една спирка и чакат автобус. Дядото решил да заговори бабата:
- Бабче, ти на колко си години?
- На 72!
- Ммм, хващаш окото още!
Бабата се наперила и:
- А ти дядо, на колко си години?
- Ами на 80!
- Еее, има още хляб в тебе.
- Хмм, ами то хляб има ама салама свърши! ! !

Розови сънищааааа  Hug
 lovekiss

# 684
е,момичета не ме отчайвайте за този натанал.днес най-накрая взимаме епикризата и да видим какво е това нещо.боже много е трудно...аз съм на 22 г., пиша дипломната си работа,работя и се грижа за баба.много ми е трудно,но ще дам всичко от себе си.постоянно плача това не е живот,не искам никой да преминава през тези мъки - толкова я боли, за сега само немизил и диксофен до някъде я оправят.решила съм да пия натанала,но е доста скъп.вярвам че ще има резултати.лек ден,дано е без болка и с повече усмивки.

# 685
  • пловдив
е,момичета не ме отчайвайте за този натанал.днес най-накрая взимаме епикризата и да видим какво е това нещо.боже много е трудно...аз съм на 22 г., пиша дипломната си работа,работя и се грижа за баба.много ми е трудно,но ще дам всичко от себе си.постоянно плача това не е живот,не искам никой да преминава през тези мъки - толкова я боли, за сега само немизил и диксофен до някъде я оправят.решила съм да пия натанала,но е доста скъп.вярвам че ще има резултати.лек ден,дано е без болка и с повече усмивки.
Мушинка, има приказка, че 50 процента от лечението на дадена болес е зависимо от мисленето на болния.... Доколко е вярно.... не мога да  коментирам, защото човешката психика за мен е най необятното и най недоказуемото "нещо" и като лечение и като повод и начин за взимане на решение. Дали Натанала ще помогне не знам, но доколкото чета всичко написано за него, не мисля, че ще навреди и ако той даде поне надежда и е вариант да се поддържа желанието за борба- значи съм с две ръце за пинето му  Peace
Казваш, че е скъп.... тук са споделени рецепти с чесън, както и от къде може да се купи натал .... разгледай ги и може да ти помогне  Hug
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:wkXgIp_-hC0 … ;client=firefox-a

# 686
momi4eta izvinqvaite ima li nqkoi ot vas s problem v qi4nicite za6toto si pravih tumoren marker HE4-135 do 150 a CA125-27 ginekolojkata mi kaza 4e HE4 e visoko za moite godini az sam na 31god.dali ima ne6to pritesnitelno???

# 687
здравйте,лошата новина дойде . татко ходи до болницата за епикризата и каза че лекарят го нямало, в петък да иде.добре ,но преди малко дядо ми каза знаеш ли какво и е на баба ти -бащати каза никой да не научава - рак е и има разсейки на всякъде.намерих къде е скрил епикризата пише твърденедефернцируем карцином.какво значи това?ох искам всичко да е кошмар,защо всички изследвания до сега не показаха нищо?защо чак сегаа,когато е късно.аз я гледам мажа я  с мазила и вика мажи ме това е шип,а всъщност са разсейки,вие и се свят и си мисли че е вертрижен синдром.утре пристига натанала,да бием ли инжекцията на спартак хаджиев?

# 688
  • Пловдив
 Привет и от мен момичета! Завърнах се след операцията. Всичко мина добре. Благодаря ви за палцестискането   bouquet Вяра, късмет и успех на всички!

# 689
  • София
Привет мили мои от далечна Америка! Hug
Знам, че в родна България все още спите, но баба Маргич я бори приятната умора от ежедневния контакт с моите две прекрасни слънчица и трябва да поспя. Чувствам се щастлива и преливаща от любов. За пореден път се убеждавам колко малко му е нужно на човек, за да се чувства щастлив. За съжаление времето направо лети,а на мен ми се иска да прояви малко милост и да спре! Laughing Целувам ви всички много силно и от сьрце ви желая весели летни изживявания!   love001  love001 

Общи условия

Активация на акаунт