Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво споделя Меги в публикацията си от 42?
Какви са реакциите на другите потребители към публикацията на Меги от 42?
Какво съдържа публикация на потребител, който споделя своя опит с бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво споделя Меги в публикацията си от 42?
-
Какви са реакциите на другите потребители към публикацията на Меги от 42?
Реакциите на другите потребители към публикацията на Меги от 42 включват изразяване на подкрепа, поздравления и благодарности. Потребителите изразяват своите пожелания за здраве и щастие както за Меги, така и за нейната дъщеря София. Те също така споделят лични преживявания и съвети, като активно участват в дискусията за бременността и раждането.
-
Какво съдържа публикация на потребител, който споделя своя опит с бременността?
-
Как реагират другите потребители на публикация, в която потребител споделя своя опит с бременността?
-
Какви са процедурите и изследванията по време на бременност в България?
Имаме близка, живееща в Египет и там сьщо не се изписва витамин Д, оба4е се препорь4ва кра4етата на бебето ежедневно да се излагат за 20-ина минути на сльнце.
Ахааа, по4ва да се усеща ревност още отсега. Темата за бебето много го занимава, редовно я коментираме през деня, 4есто без да го заговарям за това, но забелязвам, 4е напоследьк 4есто споменава не само как бебето ще прави това или онова, а и как ще е лошо(бебето). 

). Супер рядко състояние при бременни, но понякога се получава. Жлъчката не може да изсипва солите в храносмилателния тракт добре (никой не знае защо) и ги сипе в кръвоносната система, от където стигат и до бебето и се повишават и чернодробните ензими. Основните симптоми са ужасно силни сърбежи по тялото без обрив, но лекарката беше изненадана, че го имам, защото повечето жени не могат да спят и функционират от сърбежи, толкова са силни, но не и при мен. Сложиха ме на единственото лекарство, което има за това заболяване и понякога помага да се свалят нивата на солите. Няма опасност за мен, би трябвало да отмине няколко седмици след раждането, но за бебо има рискове и трябва ме следят много отблизо. Сега кръвни за мен всяка седмица, прегледи в офиса, и тонове за бебчо, и трябва да го следя как мърда, УЗИ, след 37-ма седмица ще сме в офиса 2 пъти седмично. Деликатно ми намекнаха, че няма да ме чакат до термин, ако бебо не тръгне да излиза по-рано и резултатите са що-годе добри, ще ме чакат макс до 39-та и тогава ще решаваме индукция или какво ще правим. Малко ме притеснява, че не се знае достатъчно за заболяването, защото е толкова рядко и те работят леко на тъмно, но понеже сме в голям център и голяма болница са имали случаи като мен. Имат някакъв протокол, който следват, а аз се моля всичко да завърши добре. Малкия дребосък е жилав и силен и щом той се бори, ще се боря и аз, няма място за размекване, дано и Господ ни помогне 
,който на този етап тежи 380гр
, не мога да си представя да родя още ведньж такова голямо бебе. Говорихме за раждането, гинеколожката ми каза 4е тя не изражда в нашият град, но не е толова дале4е там кьдето тя ми каза.Така или ина4е тьй като аз много 4есто мисля за цезарово,гледахме болниците то4но кьдето тя ни каза.
, 4е аз не се сдьржах да не се засмея с глас
.
, няма да тормозиш бебока
.

За мерките не им вярвай много много. Ако си спомняш и ние чакахме голямо бебе, а пък накрая 3080 кг, че излезе вампирясала и ме насини не само по зърната, ами и около тях - така настървена беше да си навакса килцата, дето ни излъгаха, че е 

, много им се кефя), с блузка с къс ръкав над бодито и жилетчица, та почнах по пътя да свалям "лист по лист" че да не ни е топло и пак се прибрахме по - топлички.
.

а до финала има цели 5 седм
, шийката си е нормална и всичко е затворено , демек - няма да е скоро

ама много миличко ми стана да гушкам такова дребосъче и ме налегна много сериозно нетърпението и нашия момък да се появи