Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво споделя Меги в публикацията си от 42?
Какви са реакциите на другите потребители към публикацията на Меги от 42?
Какво съдържа публикация на потребител, който споделя своя опит с бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво споделя Меги в публикацията си от 42?
-
Какви са реакциите на другите потребители към публикацията на Меги от 42?
Реакциите на другите потребители към публикацията на Меги от 42 включват изразяване на подкрепа, поздравления и благодарности. Потребителите изразяват своите пожелания за здраве и щастие както за Меги, така и за нейната дъщеря София. Те също така споделят лични преживявания и съвети, като активно участват в дискусията за бременността и раждането.
-
Какво съдържа публикация на потребител, който споделя своя опит с бременността?
-
Как реагират другите потребители на публикация, в която потребител споделя своя опит с бременността?
-
Какви са процедурите и изследванията по време на бременност в България?

))нямам нищо против и на 13-ти да се роди нашето пате
Знаеш ли, че времето ми тук мина наистина неусетно, докато други мами раждаха и си гушкаха бебоците, а ние тръпнехме в очакване да разберем как е минало, ето че нашия ред дойде 
и това е, цялата заслуга си е на
пилето 
, я по - полека, бебка няма да тръгне сега, че да гнездиш толкова упорито - направи си списък на нещата, които трябва да се свършат и после - като всеки тарикат мениджър намери кой да ги свърши всичките тези работи
, ама моя мъж си е голямо говедце, та твоя може да не е и да ти удари едно силно мъжко рамо в почистването. На мен май ми остава само пак да изпера пердетата, че само там праха няма как да го махна, ама прозорците отвън няма как да ги измия, след неуспешните си опити още при пренасянето, накрая се отказах
(Ако ми бяха казали да подскачам на един крак или да кукуригам, навярно и това бих направила

. Др. понеделник имам записан час, сигурно и още ще ме разкарват докато оправя цялата документация, ама здраве да е.
, имам едни странни болки отзад в крьстта
. Само това ми остана... по4ти в третият месец и да стане нещо
. Рабира се , 4е бебето ще си из4ака до нужното време, какво мислиш ти, 4е на него не му е добре там ли? На кой му се излиза от подобно място
.
. Спокойно бременеене и ако искаш да знаеш нещо за порядките тук в страната и разните му там прегледи - ние сме няколко английски мами и ще помагаме.
. Та сега бъзикам мъжа ми нашата госпожица дето и вчера потвърдиха, че е момиче, ако се роди момче с малка пишка на кого ли ще се е метнала 

, та...ще се задоволя с нещо друго 
А сиренето е българско или румънско по българска рецепта и е с пастьоризирано мляко.Моля се то да не ми омръзне
...