Трафик на хора

• 6 156
  • 54
  •   1
Отговори
Здравейте момичета.Моя близка замина да бере ягоди в Испания.Там преживя кошмар-изнасилване.Не е потърсила помощ.защото не знае езика.Сега се прибира.срината психически и физически.Трябва да продължи да живее.а този кошмар не може да се изтрие с магическа пръчка.Моля.ако някой е преживял подобна трагедия -да сподели.Благодаря Ви.

# 1
Споделянето на други истории с какво ще помогне?
Правилният въпрос е какво е трябвало да направи тогава и към кого да се обърне за помощ сега.
Днес не ми се пързаля...

П.П. Заглавието няма нищо общо с темата.

# 2
Меко казано гадно е, да се пускат такива теми  за някакви познати които... . Confused

# 3
Аз не разбрах жената наистина ли е брала ягоди в Испания, или са я излъгали, че ще бере, за да я изнасилят. Ако е първото, заглавието подвежда.
А иначе, трябва да бъдем предпазвливи. Аз като се замисля как съм се водила по чужди акъли в чужбина, направо трябва да съм благодарна, че Господ ме е предпазил от подобни случаи, трафици итн.

# 4
  • Italia
В Испания има доста сериозна кампания срещу насилието над жени. На почти всяка главна улица, кръстовище има плакати. Не ми се е налагало да се обръщам към тях, но езика не е проблем, със сигурност има и българи, работещи в тези организации. Наистина ли само езика е бил пречка, за да не съобщи и най-вече да потърси помощ? Най-адекватната помощ е от тези организации.

# 5
  • Kопенхаген
Здравейте момичета.Моя близка замина да бере ягоди в Испания.Там преживя кошмар-изнасилване.Не е потърсила помощ.защото не знае езика.Сега се прибира.срината психически и физически.Трябва да продължи да живее.а този кошмар не може да се изтрие с магическа пръчка.Моля.ако някой е преживял подобна трагедия -да сподели.Благодаря Ви.
Е как пък не е казала на другите българки и не се е оплакала на работодателя си? Мароканци ли са били?
Нещо ме съмнява в тази история...

# 6

Извинявай, но това не е трафик! Приятелката ти /съчувствам и за случилото се/ е отишла сама там да си търси прехраната и "попаднала на хора". Но, не става ясно от поста ти изобщо склонявана ли е към проституция или какво? Аз поне разбирам, че е била изнасилена.
Не знам и какви права може да си търси вече от тук, но поне може да посети психолог ако вече не го е правила де.

Темата иначе би била наистина много сериозна, не знам дали сте попаднали на това http://offnews.offroad-bulgaria.com/index.php/46033/parvata-byal … la-machitelite-si, точно за една бяла робиня.

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 16:33 от rymena

# 7
  • Kопенхаген
Това с изнасилването ми е чудно как се е случило, ако тя самата по някакъв начин не си го е търсила или провкирала.
Тези кампании за бране на ягоди са организирани, от БГ заминават предварително одобрени групи. Ходила съм и знам, моя приятелка продължава да ходи всяка година.  Там живеем заедно , работим заедно, излизаме заедно има също така ромънки и мароканки, но подобни неща е нямало.

# 8
Това с изнасилването ми е чудно как се е случило, ако тя самата по някакъв начин не си го е търсила или провкирала.
Тези кампании за бране на ягоди са организирани, от БГ заминават предварително одобрени групи. Ходила съм и знам, моя приятелка продължава да ходи всяка година.  Там живеем заедно , работим заедно, излизаме заедно има също така ромънки и мароканки, но подобни неща е нямало.

Страшен ник! Grinning     
А, иначе не съм съгласна с теб в тази част "Това с изнасилването ми е чудно как се е случило, ако тя самата по някакъв начин не си го е търсила или провкирала. ", въпреки продължението в поста ти. Дори и да флиртува една жена, не смятам, че някой има право да я насилва, но това е наистина друга, а и дълга тема Simple Smile

# 9
  • Kопенхаген
rymena, благодаря  Grinning
Само искам да ти кажа, че там кампанията по брането започва от февруари и завършва края на юни. Нямаш партньор до себе си и често си обект на мъжки закачки и подхвърляния от испанци, мароканци и др. подобни. От голямо значение е и държанието ти, ако си фриволна и си го търсиш си го намираш естествено.  Grinning

# 10
rymena, благодаря  Grinning
Само искам да ти кажа, че там кампанията по брането започва от февруари и завършва края на юни. Нямаш партньор до себе си и често си обект на мъжки закачки и подхвърляния от испанци, мароканци и др. подобни. От голямо значение е и държанието ти, ако си фриволна и си го търсиш си го намираш естествено.  Grinning

Ех, Мадам, ама все едно не сте жена  Grinning...няма жена, която да не обича флирта, друг е въпроса, че под "флирт" жени и мъже имат малко по-различни виждания.
Мисълта ми е такава, че никой няма право въпреки волята на друг човек, да го насилва по какъвто и било начин.

# 11
rymena, благодаря  Grinning
Само искам да ти кажа, че там кампанията по брането започва от февруари и завършва края на юни. Нямаш партньор до себе си и често си обект на мъжки закачки и подхвърляния от испанци, мароканци и др. подобни. От голямо значение е и държанието ти, ако си фриволна и си го търсиш си го намираш естествено.  Grinning
Мда, като се има предвид и позата, когато береш ягоди...изобщо се оказва, че брането на ягоди е доста предизвикталена професия.
Трябва да питам мъжа ми, той е брал ягоди в Англия защото, от негова гледна точка как са изглеждали нещата.

# 12
doh doh
Изгубих ума и дума, прощавайте.

# 13
  • Kопенхаген
buttinsky , с въпросната предизвикателна поза си е рисковано както за жени така и за Мъже, тъй че...

S k i n и да се пляскаш и да не се пляскаш това е положението  Grinning

А темата ми се струва поредната сиерджийска история.

# 14
Знам, че доста жени са му били навити, а предполагам и мъже. Ако случайно някоя мека китка се е прежалила да се захване с ягодобер...
Не знам темата дали е сеирджийска, но не ми се вярва съфорумки, които са били изнасилвани да искат да си припомнят отново всичко това.
Но е факт, че познавам жени, които са били изнасилвани и не са си извлекли никаква поука от това. Никаква предпазливост, предоверчивост към разни досадни елементи, примесена с гостоприемство и неспособност да казваш "Не" и да игнорираш суетата си - отвсякъде потенциална жертва за всякакви изверги.

Общи условия

Активация на акаунт