Лидл ::15::

• 108 779
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
Туиг, Таня, тайничко се надявах да прочета, че нищо не става от тази възглавница. В кой ЛИДЛ да я търся сега...  Crossing Arms Mr. Green

# 496
  • София
Туиг, Таня, тайничко се надявах да прочета, че нищо не става от тази възглавница. В кой ЛИДЛ да я търся сега...  Crossing Arms Mr. Green

Само недей на Сливница. Бяха две. Едната разхвърляна. Аз взех другата.

# 497
Взех от детското плажно мляко, но отзиви естествено нямам  Mr. Green
Купих сладоледа с ядки, в тъмно синя кутия- невероятен е, сега съжалявам, лято е  Cry, а така върви с фунийките на Кауфланд, перфектна комбинация  Laughing

# 498
  • о`майна лунна нощ е

Само недей на Сливница. Бяха две. Едната разхвърляна. Аз взех другата.

Направи, както постъпих аз.
Отиваш в магазина, който ти е най-удобен. Говориш с управителя да провери къде има наличности и да пусне заявка да ти я доставят в този магазин. Оставяш си името и телефона. При мен всичко с поръчка, доставка и обаждане да си я получа, се разви за 4 дена.
Има и опция за он-лайн заявка директно в сайта им. Веджън пробвах и нея, но им върнаха мейл след няколко дни, че търсеният от мен продукт е изчерпан и не могат да ми го доставят.

# 499
Между другото аз от тук научих за сиренето Ливади и го взехме веднъж беше на промоция - хич не ни хареса, направо кофти сирене! Обаче скоро трябваше да вземем сирене и само Лидъл ни беше на път и аз го купих и без друго беше за сиренки, реших че няма да се усети какво. Обаче искам да ви кажа, че все едно опитахме друго сирене - много ни хареса, наистина хубаво сирене, както се казва - облизахме си пръстите. Не знам защо имаше такава разлика в един и същи продукт... Та сега освен Олимпус си хапваме и Ливади  Peace

# 500
  • София
аз не съмнамирала разлики между партидите, на промоция или не...все ми е едно с също... заради, коетооще повече го харесвам, че с бг сирената ми е писнало да се чудя меко ли ще е , твърдо ли, солено ли, горчиво ли, ще стане ли на каша при обезсоляването или ще запази някакъв вид и форма и т.н.

# 501
Между другото аз от тук научих за сиренето Ливади и го взехме веднъж беше на промоция - хич не ни хареса, направо кофти сирене! Обаче скоро трябваше да вземем сирене и само Лидъл ни беше на път и аз го купих и без друго беше за сиренки, реших че няма да се усети какво. Обаче искам да ви кажа, че все едно опитахме друго сирене - много ни хареса, наистина хубаво сирене, както се казва - облизахме си пръстите. Не знам защо имаше такава разлика в един и същи продукт... Та сега освен Олимпус си хапваме и Ливади  Peace
[/quot
Последно го купих в неделя на промо - отново не ми хареса.
За пореден се уверявам,че има разлика и всеки път се заричам
да не се влия я от промоциите,но .... навик !
Купих от плажното масло за деца + лосиона.След две седмици ще го пробвам.
Миналата година взех ,дано да е същото качество.
Ще се мацаме всички!

# 502
  • София
Вчера си купих от сиренето на Ливади - супер беше! Много ни хареса, дано има постоянно качество. Преди време си бях взимала един кашкавал от там и също много ни хареса, но вчера беше страшно мек и не купих, а така ми се искаше!

# 503
  • София
Между другото аз от тук научих за сиренето Ливади и го взехме веднъж беше на промоция - хич не ни хареса, направо кофти сирене! Обаче скоро трябваше да вземем сирене и само Лидъл ни беше на път и аз го купих и без друго беше за сиренки, реших че няма да се усети какво. Обаче искам да ви кажа, че все едно опитахме друго сирене - много ни хареса, наистина хубаво сирене, както се казва - облизахме си пръстите. Не знам защо имаше такава разлика в един и същи продукт... Та сега освен Олимпус си хапваме и Ливади  Peace

И ние взехме веднъж като беше на промоция и хич, ама хич не ни хареса. Оттогава не съм се престрашавала да купя втори път - просто решихме, че това не е нашето сирене. Много харесваме Софрата обаче.  Peace

# 504
Хартията с овчицата още ли е промо ?

# 505
  • Sofia
Вчера си беше промо...би трябвало и днес да е. И аз се изкуших да я пробвам...толкова я хвалите таз "овца " Simple Smile

# 506
  • велико търново
Хартията с овчицата още ли е промо ?

На каква цена е?

# 507
2.22 лв. е хартията и още е в промоция.  Peace

Може ли да ми препоръчате някакви кренвирши?  newsm78 Само ги гледам и не смея да взема.
А също исках да питам дали някой е взимал от бланшираните картофи по селски за пържене?

# 508
Бланшираните картофи по селски ги правя на фурната/пека ги в/у хартия,та и тава да не мия/ и стават по-хубави отколкото пържени,поне по наше мнение....

# 509
Не бих се сетила да ги опека. Благодаря!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт