Лидл ::15::

• 110 317
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
  • софия
Днес купихме кафе (много го харесваме) и бира. Mr. Green

# 481
  • София
Момичета, какво е мнението ви за гръцкото краве сирене "ливади"? На кое от нашите би могло да се оприличи? Извинете, ако е обсъждано, но не го открих, а в Гърция купувахме някакво, което не ми хареса, но не помня какво беше Embarassed

на никое наше, но от както го опитах ми е любимото бяло Simple Smile само такова взимаме Simple Smile

# 482
Днес ходих за моливи ,да има с какво да рисувам  Embarassed,че децата все си губят цветовете , и се оказа че пилето което миналата седмица беше 3 и нещо днес е 2,77 кг ,та днес пак ще сме на пиле.

# 483
  • София
Момичета, какво е мнението ви за гръцкото краве сирене "ливади"? На кое от нашите би могло да се оприличи? Извинете, ако е обсъждано, но не го открих, а в Гърция купувахме някакво, което не ми хареса, но не помня какво беше Embarassed

на никое наше, но от както го опитах ми е любимото бяло Simple Smile само такова взимаме Simple Smile
  bouquet Значи ще се престраша да си взема!

# 484
  • София
Днес купихме кафе (много го харесваме) и бира. Mr. Green
Ние харесваме червеното Bellarom, допада ни много на вкус, но много често попадам на по-ситно смляна партида и много бавно минава водата през него и каймакът никакъв го няма Sad. А уж е за еспресо. Само ние ли сме "късметлиите" newsm78

# 485
  • London, baby
Някой се беше оплакал от изгоряла микровълнова. Тази ли е, която са пуснали?

# 486
Момичета, някой взе ли си от масажиращата възглавница?

# 487
  • София
аз съм мн разочарована от руколата, миришеше на яко изгнило и замина в кофата, при все, че не даваше вид да й има нещо както си беше опакована....

# 488
Тези кожени чехли са умалени, имайте го предвид и най-добре пробвайте
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_16262.htm

# 489
  • о`майна лунна нощ е

Mr. Green
Ей, света обърнах заради нея преди няколко месеца. Харесвам си я. Тя мърка, и аз мъркам  Mr. Green

Самоцитирам се  Mr. Green

# 490
Тези кожени чехли са умалени, имайте го предвид и най-добре пробвайте
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_16262.htm
За същите чехли да попитам- какви цветове са по вашите магазини?
В пазарджик са в бяло и синьо а на рисунката гледах черно и кафяво но такива нямаше при нас?

# 491
Има само в бяло и тъмно синьо и то доста ограничени бройки
Имаше и охладено пиле за 2.77лв/ кг

# 492
  • Варна
аз съм мн разочарована от руколата, миришеше на яко изгнило и замина в кофата, при все, че не даваше вид да й има нещо както си беше опакована....

ха, и ние взехме мин.седмица - добре си беше, направихме си салатка, ометохме всичко (за пръв път купувам между другото)  Mr. Green

# 493
  • София
ами ние си купуваме срвнително често, от фантастико и до сега такова нещо не бях виждала....

# 494
  • София

Имам от предишната промоция, но дъщеря ми толкова я хареса, че ѝ я подарих. Днес си купих нова. Още не съм я пробвала дали работи, но се надявам да е наред. На мен ми е много приятно, но си имам сланинки. Другата ми дъщеря, която няма такива, казва, че я боли и не иска да я ползва.

Общи условия

Активация на акаунт