Лидл ::15::

• 108 653
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
  • о`майна лунна нощ е
Издържа, не се притеснявай.

# 61
Една потребителка по-назад беше препоръчала консервата риба тон -  Hug Страхотна е и е направо удивително как такова качество върви с толкова ниска цена. Бях спряла да ям зелена салата с риба тон, освен по заведения, след покупка на злополучна риба тон от една друга търговска верига.
Взех си още от прекрасния сладолед със стафиди, смокини и ядки, шоколадово капучино и прясно мляко - да са си в комплект.

# 62
# 63
  • София
Запис + за шунката на Twinner вече внимавам и като взимам я оглеждам да си е чисто отрязано първото парче (да няма разни тънки линийки сланинка, защото на миналата промоция имаше жилави моменти в няколко парчета).  newsm78
Започвам да подозирам, че ще я развалят или пускат на промоция кофти партида с тук-там някоя жилка. В началото бяха идеални, а може и да е до партида.  Confused

Днес специално отидох за шунката, защото и на нас ни е любима. Едва избрах. Парчетата буквално бяха шарени от тлъстини, жили и по-тъмни участъци. Купих, но доста време се рових сред опаковките. Дано да е инцидентно, защото ще е лошо ако влошат качеството ѝ.  Sad

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 21:42 от Тaня67

# 64
Купих си маслото Pilos с 30% намаление - нали го хвалехте, излиза с левче надолу, изгодно, само дето срока му е скорошен, дано да издържи малко повечко от написаното на етикета  Crazy
аз метнах две в камерата Simple Smile
Търсих    smile3530 крема сирене което сте показали на 1 стр. ,но се оказа че опаковката се различава от показаната и голямо обикаляне падна.

# 65
  • София

Просто Хари, днес ходих да търся тези вафлички,
че много ми се приядоха, но така и не ги намерих.
Би ли ми казала във вашия магазин къде стоят и
отскоро ли ги има?  Hug

# 66
Честно казано не знам дали са отскоро, но щом са в рубриката "Ново", би трябвало да са нови.Майка не помни къде стоят в магазина. Sad Според мен ще са в началото на редицата при шоколадите.Там са всички сладки неща.Съжалявам, че не можах да ти кажа точно.Много са сладки и имат лек дъх на канела.Супер са.

# 67
  • Варна
Купих си маслото Pilos с 30% намаление - нали го хвалехте, излиза с левче надолу, изгодно, само дето срока му е скорошен, дано да издържи малко повечко от написаното на етикета  Crazy

Опитах маслото - ох, вкусно е!  Crazy

# 68

Просто Хари, днес ходих да търся тези вафлички,
че много ми се приядоха, но така и не ги намерих.
Би ли ми казала във вашия магазин къде стоят и
отскоро ли ги има?  Hug

Мисля, че стояха при всички други вафли (до бисквитите), а ако не- до сусамките някъде може да са Wink

# 69
  • София
Търсих точно там - до сладките неща, до сусамките,
до бисквитите, е, няма ги в овчакупелския магазин.

# 70

Опитах маслото - ох, вкусно е!  Crazy

В София маслото май не е намалено?

# 71
С две ръце гласувам за сусамките с мед и фъстъци!  Peace
Както и за тоалетната хартия с овцата и малките плодови десертчета с извара!

# 72
  • София
В София маслото май не е намалено?

Мда, в Лидл-Младост е на обичайната цена.... newsm78

Опитах за първи път сирене "Софра", пак по ваша препоръка- хареса ми. Simple Smile

# 73
Честно казано не знам дали са отскоро, но щом са в рубриката "Ново", би трябвало да са нови.Майка не помни къде стоят в магазина. Sad Според мен ще са в началото на редицата при шоколадите.Там са всички сладки неща.Съжалявам, че не можах да ти кажа точно.Много са сладки и имат лек дъх на канела.Супер са.
В Бургас са до бисквитите  Grinning

# 74
Да похваля луканката от промоцията.Много добре изсушена и преобладава аромата на кимион.За цената си е перфектна.

Общи условия

Активация на акаунт