Лидл ::15::

• 108 657
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
  • велико търново
Кой е лионският салам 1кг. за 2.79лв.?  bouquet

# 46
Я да скокна и аз при вас!
За първи път влизам в темата и искам да похваля бебешките мокри кърпички!  Peace
Изключително съм доволна от тях, ползвам ги от доста време и съотношението цена - качество си заслужава!

Не знам дали е ставало въпрос, но любимата ни шунка е на промоция:

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_15655.htm

Май няма да повторя, освен ако не ми се дояде пак бамбук.

Аз реагирах по същия начин, когато отидох за първи път!  Mr. Green

Мен лично адски ме ядосва това, че не зареждат постоянно памперси и кърпички например.  Crossing Arms

# 47
Запис + за шунката на Twinner вече внимавам и като взимам я оглеждам да си е чисто отрязано първото парче (да няма разни тънки линийки сланинка, защото на миналата промоция имаше жилави моменти в няколко парчета).  newsm78
Започвам да подозирам, че ще я развалят или пускат на промоция кофти партида с тук-там някоя жилка. В началото бяха идеални, а може и да е до партида.  Confused

# 48
Миналия ден бях в Лидл - взех от виното Кианти 5.69 лв. - много добро , заслужава си  Peace.
Рибата тон филе в олио също е страхотна .
Имаше бадеми на промоция по 1.79 лв. взех няколко пакетчета - стават  Simple Smile
Имаше някакви испански вина , много добре изглеждаха , но не посмях да купя - някой дали ги е пробвал ?

# 49
Все още не са качили продуктите за понеделник! Вече съвсем се подиграват... ooooh!

И по мейла не ги получих, може би няма да има за понедлник, по Великденските празници май пак пропуснаха един понеделник ...

# 50
Осени ме една идея... Ако искате да направим списък кой какво дебне и ако някоя види в Лидл да свирка.. Както някой търсеше кутията за чай, друг органайзера за кола..

Това е добра идея  Hug

Докладвам - вчера в магазина в София на Сливница имаше органайзери за кола  bouquet

Момичета, по-добре на кой каквото му трябва да ги го поръчва на телефона на Лидл, предлагам аз

# 51
Настоящата промоция е до другата сряда, затова вероятно ги няма.

# 52
  • София
Забравих да похваля сутиените- вчера си взех един и съм много доволна. Добре са ушити и стоят много хубаво. Peace
Аз се чудех как ли ще си нацеля един....  newsm78

Отговарят си на номерата, доколкото мога да преценя по моя. Wink

# 53
Забравих да похваля сутиените- вчера си взех един и съм много доволна. Добре са ушити и стоят много хубаво. Peace
Аз се чудех как ли ще си нацеля един....  newsm78

Отговарят си на номерата, доколкото мога да преценя по моя. Wink
Да,отговаpят си на номеpата и аз,поне съм много доволна от качеството им/имам поне три модела различни,от предишни промоции/...за съжеление бикините им ми идват големки,като размер/и най-малкия номер/.......
По почивните и празнични дни има по-дълъг срок на промоциите....така,че може да няма нови  до другата седмица.Но,пък днес имаше намалена цена на корите за баница,например/която не беше обявена предварително/,така че може да има и други изненади.....

# 54
  • София
Купували ли сте сладолед 2л. кутия трицветен ? Дали е добър?

Предвид цената си е супер, поне по мое мнение Wink
За каква цена говорим?

Цената е 3.99лв.

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 09:10 от Sophia L.

# 55
  • София
Нещо нищо не си харесвам от промоциите в последно време, но да се запиша  Peace

# 56
И аз да се запиша Hug
Ходих в четвъртък за панталонките, но се разочаровах материята не ми хареса и цветовете бяха като избозели, но за сметка на това 2бр. от дамските цветни тениски бяха намалени на 11лв. и си взех. Crazy

# 57
Днес пазарът беше, де що съм видяла промоция, всичко се взе. Blush
Много ми хареса шунката.Честно казано си струва и нормалната цена.
Нещо ново, което не е коментирано, не сме купували.
Ето тези вафлички са страхотни, особено в мелба.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-C642172D-383E055E/lidl_bg/hs … sl/4179_15730.htm

# 58
  • София
Живея близо до Лидл и все още съм му фен, ама промоцийките стават все по-несериозни и по-безинтересни. Цените растат, а качеството вече не е това, което беше в началото, особено на нехранителните стоки.  Thinking

# 59
  • Варна
Купих си маслото Pilos с 30% намаление - нали го хвалехте, излиза с левче надолу, изгодно, само дето срока му е скорошен, дано да издържи малко повечко от написаното на етикета  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт