Лидл ::15::

• 108 660
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
Да ама веднъж ми дава 150/90, в жълтата граница, после 130/80, в зелената граница... Simple Smile

# 31
  • София
Забравих да похваля сутиените- вчера си взех един и съм много доволна. Добре са ушити и стоят много хубаво. Peace

# 32
  • Пловдив
Следя ви!

# 33
Да попитам - някой пробвал ли е немското печено месо ?

# 34
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-2FE424B5-33C6706E/lidl_bg/hs … l/index_15690.htm

От тия купи ли си някой? Много ли са дълбоки?

# 35
Напоследък нищо не харесвам от нехранителните им продукти,дано си подобрят асортимента Crossing Arms.

Лионският салам не съм го пробвала,но майка ми го харесва.Казва,че става хубав омлет с него.За апаратът за кръвно-ние имаме такъв на Citizen и в началото също ни показваше различни стойности,докато не схванахме,че човек трябва да е напълно неподвижен и ръката му да е точно в хоризонтално положение,за да мери точно.Но сега сме супер доволни,не бихме се върнали на онези апарати,които се слагат горе на ръката.

# 36
  • София
Все още не са качили продуктите за понеделник! Вече съвсем се подиграват... ooooh!

И аз се оглеждах, но после видях, че и в брошурата този път нямат акция от понеделник - сигурно заради празничните дни newsm78

# 37
  • София
Осени ме една идея... Ако искате да направим списък кой какво дебне и ако някоя види в Лидл да свирка.. Както някой търсеше кутията за чай, друг органайзера за кола..

Това е добра идея  Hug

Докладвам - вчера в магазина в София на Сливница имаше органайзери за кола  bouquet

# 38
  • В една слънчева къща...
Маслените бисквитки са много вкусна - точно такива ронливи и се топят в устата Simple Smile

# 39
Купували ли сте сладолед 2л. кутия трицветен ? Дали е добър?

Предвид цената си е супер, поне по мое мнение Wink
За каква цена говорим?
Струва ли си да мятам ли карчоли до там, че съм пешеходка в момента, а децата почти  всеки ден хапват сладолед  Blush

# 40
  • вече Пловдив
Звънче, благодаря ти за новата тема!  bouquet
Аз пък ще се вдигна за шоколадите следобед  Embarassed - просто не мога да им устоя  Crazy

# 41
  • София
Кой е този лионски салам, 2 и нещо за кг?
Аз една съмнително евтина шунка май бях видяла, пак разфасовка от 1кг.
Благодаря за темата!

# 42
  • София
  Най накрая и аз отидох до LIDL.Много съм разочарована, много беден асортимент,дългии рафтове пълни само с една и съща стока. Аз отидох специално за китайските стоки, след много лутане, попитахме едно момче и ни посочи едно картонено ъгълче, където имаше един вид рибен сос, няколко бурканчета бамбук  и няколко вида спагети и нудели.Соленки, които дъщерята много харесва и си ги е купувала от белгийския за 0.75 цента, тук са 2,99. Май няма да повторя, освен ако не ми се дояде пак бамбук.

# 43
  • София
Вземах от тирамису сладоледа - хич не е лош. Цялата кутия си я изядох сама на три пъти / с много зор се удържах да не я изям наведнъж Embarassed/.

# 44
  • Някъде на път....
Забравих да похваля сутиените- вчера си взех един и съм много доволна. Добре са ушити и стоят много хубаво. Peace
Аз се чудех как ли ще си нацеля един....  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт