Лидл ::15::

• 108 621
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
  • софия
миналата година имаше някакви, поне момчешки, значи сигурно и момичешки е имало..
Имаше. Леко бяха уголемени. Ще си ги носим тази година.
Имаме си и 2 душчета. Сутринта в магазина на Сливница имаше от всичко.

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 09:47 от zvanche

# 106
  • Пловдив
тази сутрин в 8 часа почти не беше останало нищо от бельото в тракийския Лидл LaughingЯвно желаниети е голямо за тези продукти Mr. Green

# 107
тази сутрин в 8 часа почти не беше останало нищо от бельото в тракийския Лидл LaughingЯвно желаниети е голямо за тези продукти Mr. Green

Такова боди ми трябваше зимата, не сега  Sad

# 108
  • София
Момичета, каква е разликата между Агнешки комплект и Агнешка дроб сaрма?

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-E0EFDBEB-F55E1F53/lidl_bg/hs.xsl/6708.htm

# 109
  • София
от понеделник само за майстора ли ще има промоция ?

# 110
  • Русе
   raja_nikol, пускат детски бански. Аз купувах миналата година през май месец. Сега гледам, че от понеделник ги пускат в немския лидъл, значи до седмица-две трябва да дойдат и при нас.
  http://www.lidl.de/de/Ab-in-die-Sonne-ab-07-05

# 111
от понеделник само за майстора ли ще има промоция ?

Има и някакви хранителни промоции, но не помня какви бяха, защото само хвърлих едно око в хартиения каталог.

Днес си взехме соларния душ, че отдавна се точим за такъв.

# 112
Някой беше питал за безжичния звънец. Ние си взехме и го монтирахме и сме доволни. На дизайн е екстра. Заслужава си парите за мен.  Peace

# 113
  • София
 да де, имах предвит от нехранителните, дали няма да включат и нещо друго...мн пусто така...

# 114
  • Sofia
Момичета, някой да е виждал скоро от онези сауни за лице, които имаше около Коледа и НГ?

# 115
  raja_nikol, пускат детски бански. Аз купувах миналата година през май месец. Сега гледам, че от понеделник ги пускат в немския лидъл, значи до седмица-две трябва да дойдат и при нас.
  http://www.lidl.de/de/Ab-in-die-Sonne-ab-07-05

Супер си   bouquet, добре че не се прекарах с кауфландските, направо прозрачни бяха те

# 116
Добро ли е качеството на агнешкото в Лидълите във Варна?
Благодаря.
Кльомба, мисля че в комплекта има и парче месо.Така поне се вижда.

# 117
Според мен по-добре си го купете от месарница.В Бургас, в месарниците беше 11лв, когато в "Лидъл" беше 15-16.

# 118
Според мен по-добре си го купете от месарница.В Бургас, в месарниците беше 11лв, когато в "Лидъл" беше 15-16.

Благодаря ти.

# 119
  • София
Днес взех от бирата с вкус на текила.
Очакванията ми бяха по-големи и малко съм разочарована, но става за пиене. Peace
Много се чудих дали да вземам от другите мексикански неща, но не се престраших.
Дайте отзиви, ако някой е купил и ги е пробвал.

Общи условия

Активация на акаунт