Лидл ::15::

• 108 677
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
  • софия
За мен, отвътре си ок - памук. От външната страна е леко лигаво. Добре попиваше.
Като гледам, размерът е подходящ за около 100 см.

Pesheck, много готин манекена Grinning

# 316
  • София
значи за 120+ см човече ще са малки... ако са същите като миналогодишните...

# 317
  • Пловдив
Сега отидох да го пипна. Вярно че отвън е лигавото, вътре не.

# 318
  • софия
Със сигурност. Имам някакво вътрешно усещане, че са един размер. Навсякъде, където съм виждала подобни плажни хавлийки са били така.

# 319
  • София
На мен ми харесват белите наденички , които са по-скоро като кренвирши. Имат ким. От по-дебелите вземах, но стават много меки на скарата и не ми допаднаха.
Опитах и кръглите крутони, но не ми харесаха. И взех някакво печено месо /мляно, произведено в Чехия/ с кимьон едното и още едно с чесън. И двете са много гадни. Пакет кафе на зърна от 1/2 килограм - черна опаковка - Bellarom espresso 100% Arabica - също не ми хареса, много горчиво.
Другото са изпитани вече неща. Взех и от пердетата - зелени, те много ми харесват! И от разтегателния корниз, който беше преди време на промоция -увиснал е леко по-средата, от където се разпъва, но  става.

# 320
  А, някой погледна ли плажните палатки. Чудя се дали да паля в обедната почивка да ги видя  Thinking

# 321
  • софия
  А, някой погледна ли плажните палатки. Чудя се дали да паля в обедната почивка да ги видя  Thinking
Някои даже си купихме, но не сме ги гледали Crazy

# 322
 Моля за отзиви, ако я разгледаш да 16 ч. , че се отказах да ходя в обедната  bouquet

# 323
  • софия
Със сигурност няма до 4. Довечера като се приберем ще бъде. Peace

# 324
  • Русе
   Аз ходих днес да видя детските бански, но не взех. Исках от целия модел - за момиченце - но явно са само до ръст 110/116. При нас имаше много от този модел, но почти всички - без един - бяха ръст 98/104.
   Плажните чехли на картинка ми харесаха, но на живо - не, та в крайна сметка взех от киселите краставички Laughing

# 325
Със сигурност. Имам някакво вътрешно усещане, че са един размер. Навсякъде, където съм виждала подобни плажни хавлийки са били така.
Имат разлика тези хавлийки в Икея. Не зная за дължината, но отворът за главата е различен

# 326
  • Русе
   Ето детските тениски, които очакваме в понеделник, отблизо:
   (Защо и тук няма по-големи изображения  Crossing Arms)
   за момиченца
   за момченца

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 13:36 от Mimeto78

# 327
Какво мислите за комплекта за маникюр и педикюр?

# 328
  • софия
Имат разлика тези хавлийки в Икея. Не зная за дължината, но отворът за главата е различен
И от икеа имаме. И двете са ни малки. Късички по-точно. Отвора на главата не го помня как е, че вече е командирована на вилата. Икейската е такава и не съм виждала по-голяма:

# 329
и аз се интерсувам от комплекта за маникюр Simple Smile Моля, някой, ако си го е купил да пише  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт