Лидл ::15::

• 108 639
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
  • софия
Не е като домашен, но е много вкусен. Утре ще ходим за още. С пресни ягоди е.... мммммммм!

# 346
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-E26236D9-0226420B/lidl_bg/hs … sl/4182_15985.htm

Ако говориш за този-опитвали сме го,хубав е. Благодаря. Simple Smile

И ние редовно го купуваме, харесва ни. Днес нали четох и писах състава на лионския, сега си помислих, че на този не съм поглеждала от какво го правят. Ей, вече мнителна станах! Grinning

# 347
  • Пловдив
Похвалвам ролерите , протекторите за ролери и очилата за плуване. Качествени и удобни.

# 348
  • Стара Загора
Отскочихме набързо до Лидл тази вечер и олекнахме със 75 лв Whistling Но 15 от тях ще си върнем утре, че банския, който си взех не ми стана, а по-голям нямаше... Купихме палатка, страхотна е и е огромна, малката в във възторг от нея (естествено Simple Smile), и плажна рокличка й взехме, но не от цикламената, на мен лично не ми хареса. Купихме от френския салам с орехи - вкусен е, но е доста солен.

Палатката Simple Smile, роклята

# 349
  • софия
Астера, лесно и бързо ли се сглобява/разглобява палатката? Ние нашата просто я прибрахме. Мъжът ми само погледна схемата и каза "Аааа, добре. Като я направя няколко пъти и ще разбера." Shocked

# 350
  • София
...
И ние редовно го купуваме, харесва ни. Днес нали четох и писах състава на лионския, сега си помислих, че на този не съм поглеждала от какво го правят. Ей, вече мнителна станах! Grinning
Задължително е да се четат съставките!Здравето ни зависи от това.

# 351
  • София
Аз с години не бях купувала салами, честно. После като въведоха стандарта купувах салам Стара планина. Не знам дали да вярвам на етикетите, но дано не са лъжливи.
Вече от два месеца обаче купувам от Лидл една пуешка шунка на Пикок. Никак не е евтина, обаче съдържа 93 процента пуешко месо, а на вкус е невероятна. Не знам дали е обсъждана тук, но я препоръчвам.
На моите момичета купих бански- харесаха се.

# 352
  • Стара Загора
Астера, лесно и бързо ли се сглобява/разглобява палатката? Ние нашата просто я прибрахме. Мъжът ми само погледна схемата и каза "Аааа, добре. Като я направя няколко пъти и ще разбера." Shocked

Ами моят мъж я сглоби за около десетина минути и разглоби за още по-бързо, отстрани изглеждаше лесно Laughing Но каза, че не си пердставя сглобяване и разглобяване по два пъти на ден за сутрешно и следобедно плажуване за по 2-3 часа...

# 353
  • софия

Ами моят мъж я сглоби за около десетина минути и разглоби за още по-бързо, отстрани изглеждаше лесно Laughing Но каза, че не си пердставя сглобяване и разглобяване по два пъти на ден за сутрешно и следобедно плажуване за по 2-3 часа...
Ако ходите на едно и също място сутрин и следобед  няма нужда да сглобявате/разглобявате по 2 пъти. Никой няма да я вземе. Хората си ги оставят и през нощта дори. Не е като тук.  Peace

# 354
  • София

Ако ходите на едно и също място сутрин и следобед  няма нужда да сглобявате/разглобявате по 2 пъти. Никой няма да я вземе. Хората си ги оставят и през нощта дори. Не е като тук.  Peace

Звънче, ти май не се усети в коя тема пишеш.  Wink  Никъде не е посочено на кой плаж ще се използва. Остави я на плажа в Обзор и да видим дали ще си я намериш.  hahaha 

# 355
  • велико търново
Астрея да ви е честита новата палатка и рокля.Много сте сладки в палатката на гърнето. Laughing
А защо не взе цикламената рокля с воланите?Аз не можах да я видя в нашият Лидл нямаше. Simple Smile

# 356
  • софия

Звънче, ти май не се усети в коя тема пишеш.  Wink  Никъде не е посочено на кой плаж ще се използва. Остави я на плажа в Обзор и да видим дали ще си я намериш.  hahaha 

Уффффффф, аз нали съм си морска в гръцката тема Crazy

# 357
  • Стара Загора
Simple Smile много мислих и аз за кои плажове става въпрос, по които не се краде, но сега ми стана ясно Hug

Иначе в Лозенец мислим да я ползваме. А цикламената рокличка с воланите не ми хареса, защото много претрупани ми се сториха, но това си е лично мнение.

# 358
  • Пловдив
Препоръчайте ми зехтин и ориз, моля  Peace

# 359
  • София
Да попитам за някакво разтворимо какао, подобно на Нескуик. Има ли такова, пробвали ли сте и дали е добро? Иска ми се да не е толкова подсладено (сравнявам с Нескуик), но пък да е добро като качество, че има много блудкави. Или да не рискувам и да купя изпитаното.  newsm78 

Общи условия

Активация на акаунт