Лидл ::15::

• 108 700
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Явно ще трябва да се купува седалка, защото моята не приема гърнето изобщо и това ми е единствения спасителен вариант.Не пишете моля ви се за кроксовете, че ме хваща яд, поръчала съм от СД такива на двойна цена в сравнение с лидълските и от няколко дни майка ми само за това ми говори, че тези били по-хубави и по-евтини и най-важното, че могат да се мерят на детето, а с тези поръчки от онлайн сайтове знаете как е, я, станат, я не станат.

# 601
  • Пловдив
Искам да попитам, някоя мама купувала ли е от детските седалки за тоалетна,

Имаме такава от миналата година .Здрава, удобна и много практична .Лесно се слага и маха , и най -важното - неподвижна е върху тоалетната чиния (няма опасност детето да падне)

# 602
 И аз съм доволна от седалката, даже съм по- доволна от нея от колкото от една на Чико, която беше мека, но доста по- нестабилна. А тази даже е лесна и за миене.  Peace

# 603
  • Пловдив
И аз съм доволна от седалката, даже съм по- доволна от нея от колкото от една на Чико, която беше мека, но доста по- нестабилна. А тази даже е лесна и за миене.  Peace

Така е, издържа на всякакви почистващи препарати  Peace

# 604
Кьополу-то на мен ми е от любимите артикули/много обичам,но рядко случвам на хубаво купено..а домашно-няма/.И,досега не съм случвала лоша партида/макар,че редовно го ям с 30% намаление-демек на изтичане на срока/.
За чехлите тип "крокс"-ове,мога да кажа,че съм изключително доволна от миналогодишната партида детски
Кроксчета не можах да купя, защото нямаше най-малкия номер. Sad
Кьополу ти препоръчвам на Денито, като домашно е

# 605
В такъв случай ще купя седалка, предполагам е универсална.Благодаря за мненията

# 606
От седалката и ние сме доволни Peace
Мисля да си я вземем като ходим на почивка:)

# 607
Кроксчета не можах да купя, защото нямаше най-малкия номер. Sad
Кьополу ти препоръчвам на Денито, като домашно е

То се оказа, че 22 - ри номер на Малчо са му леко големички и широки повече от необходимото и ги събува ...  newsm78 А пък сандалите са му 22.

# 608
  • София
ами те кроксовете принципно са си мн широки и за моето дете, което е с доста тесен крак са крайно неподходящи, дори и на номер, т.е. дължина да са ок...

# 609
Някой по-горе каза, че има рендето от миналата година, искам да попитам пише, че става за съдомиялна машина, но все пак дали се случва нещо с пластмасата или с ножовете /ръждясват ли/ кажете от пит мля ви  Praynig

# 610
  • София
Аз писах за рендето. Само в съдомиялна го мия, няма проблем  Peace

# 611
Много исках да взема щорите за кола,но не бяха останали никакви(в сряда).Някой успя ли да си вземе?Дано пак ги пуснат Praynig
Взех една диня,която се оказа страхотна.По принцип не обичам да купувам дини от магазин,но тази беше екстра.И други неща взех,но са обсъждани тук аз яма какво да добавя Simple Smile

# 612
В Лидл има ли рол-они против изпотяване?По принцип аз този щанд с козметиката рядко го посещавам, ако отида там гледам само душ геловете, дори вече си харесах 1 и в понеделник ще си го купя

# 613
Имат,до дезодорантите са,на най-горния рафт/май newsm78/...същата марка,като тях са.Аз ползвам със сивата капачка/върши работа,не ми оставя бели следи/,бях взимала и розов,ама там ми идваше много сладникава миризмата..Цената/на която съм ги купувала,не знам в момента колко са/,беше 1,79.
От този щанд ти препоръчвам пилинг-а и кремовете за лице/за цената си са просто чудесни/-и дневните и нощния.Също така и кърпите за почистване на грим/ако ползваш такова нещо/-идват на добра цена,много хубаво чистят и не ми правят проблем на очите/че от други видове съм се зачервявала......а от едни,направо се бях подула/.

Допълвам,че да не пискам нов пост-да и аз съм доволна от пастите за зъби......особенно от лимоновата/че имам проблем с ментовите аромати,та тая ми идва тамън/.Децата пък харесват много детските-а аз харесвам цената им/и на четките за зъби,също/.Сега се сетих/щото мъжът се обади да ми напомни да не забравя да му купя/от мъжките душ гел-ове има един черно и зелено е опаковката-мирише много свежо и остава охлаждащ ефект/и да си призная редовно му посягам Embarassed/,както и дезедоранта от същата серия/мъжката/....,че от него бил най-доволен милият.

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 15:45 от Анонимен

# 614
Аз съм си купувала от пастите за зъби, тези, които са по 79 ст, от всички видове, от всички видове душ гелове по 79 ст,от интимния душ гел, много съм доволна от него.Доволна съм и от шампоана с аромат на бадем

Изобщо козметиката за цена си я бива, сапуните също -тези с лайка и маслина, не се разкашкват, като цяло съм недоволна от кремвиршите и колбасите им, но от евтините имам предвид, въпреки, че шпек Бургас на Бай Мезан не е никак лош.

Има ли в другите Лидъли в Пловдив чай от този гранулирания, в нашия на Пещерско няма.

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 17:07 от gitadam

Общи условия

Активация на акаунт