Пролет, лято и цветя греят моята душа

• 79 092
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Аз както обещах днес ще кача снимки  Hug
Бяхме на село и ето някои от цъфналите цветя :
Това са декоративни ягоди и тъкмо са цъфнали  Heart Eyes

Ето и други цъфнали прелести  Heart Eyes

# 46
  • В царството на мечтите
The Girl много са красиви всички цветя

# 47
Момичета,искам да ви питам вие през колко време си поливате цветята сега докато още не е много топло.Все се страхувам да не ги преполея и някой път май им е малко водата.

# 48
Аз ги поливам по 1 път на ден,само вечер.

Утре ще кача още снимки от моята тераса  Laughing ,днес мъжо ми направи рафта на стената и сега там са сандъците.Също така вчера си взех и каланхое от Кауфланд пък ще видим дали ще го уморя бързо  newsm78

# 49
                                                           Пускам малко снимки от новите ми цветя.Предимно са петунии.

# 50
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
лилияHug Heart Eyes Hug всички са чудесни. диасцията ми е стара любов  Confused несподелена  Confused

# 51
  • София
Всички цветя са много красиви.
Черното лале изглежда много стилно.
Аз от днес имам още цветя - две петунии и две бегонии.
Сигурно имате представа, какво е цветарка да мине покрай цветарски магазин, неспасяемо е положението.
Много ми е неудобно, че не публикувам снимки.
Но ще се опитам да се отчета и аз.

# 52
  • на североизток от Рая
  Ей, голяма красота, голямо разнообразие от цветя тук!  Hug

Здравейте!

Много се  радвам, че всички се оживиха и красотата е отново в темата.

Лилия, голям рай ще е у вас. Представям си тези петунии като пораснат и се отрупат с цвят колко ще е хубаво. Ще показваш!

Хапя, пак си показала красивата си тераса. Много я харесвам. Още не съм забравила миналогодишната ти.  Hug

The Girl , и при теб всичко е толкова нежно. Пролетните цветя са така крехки и толкова нежни. Много фин сезон е пролетта.  Heart Eyes

Хриси, радвам се, че лунарията ви е зарадвала. Мислех си, че не е станало нищо от семената, понеже мин. година не се похвали, че е цъфтяла. Дано майка ти да й се радва.  Simple Smile
 Дългокосото ти цвете е много красиво! И много пораснало. Да  е здрава Вики!  Hug Heart Eyes

Кучооо, картофа не само че изби вече, но и листа започнаха да излизат. Може би утре ще се отворят.  newsm44 Кефя се.

Hug Hug Hug

# 53
  • София
Аз да се похваля, а като се съвземат и ще покажа - черна петуния и теменужки Simple Smile Най-новите придобивки Simple Smile))

# 54
Здравейте и от мен.
Нели, миналата година не цъфна. Явно много й беше местенето и затова. Тази година майка каза, че е отрупала с цветове мястото на което е. Аз имам семена пр имен, но не съм сяла. Благодаря за цветето.  Hug Днес прилича на коминочистач в лицето. Ходихме да гледаме различни фирми. Имаше неща за децата, рисуваха ги по лицата. Искаше да е котка. Е не прилича вече на котка ама това е друга тема.  Joy
Лилия, голяма красота.
Да се похваля и аз. В единия магазин имаше намалени орхидеи и си взех една . Не знам каква им е нормалната цена но днес беше на 4 евро. Няма да ви описвам колко път я носих. Много ми хареса и е огромна спрямо другите. Снимки някой ден, че си имам мъж до сряда в нас и няма да стигна до компа.
Взех си една петуния от кауфланд. Гледах една лилаво- черна, но накрая взех една червена.
Мариета, влязах в един мой любим магазин ( от където ми е и орхидеята ) на щанда за мушки съм си мислела за теб.  Hug Бяха невероятно красиви и имаше като твоите шарени. Снимала съм ги.
Утре ако всичко е наред ще съм в цветарски център. Снимки ако мога ще направя. Hug
Лека вечер.

# 55
  • ГОре на черешата...
Тук е цветен рай Grinning!

Благодаря за добрите мисли - свършиха работа, всичко е наред Hug!

Ще покажа и аз нещичко, че утре зачезваме пак по екскурзийки...

По случай хубавата новина вчера си взех нова придобивка - предчувствам уникална красота - мисля, че е това, дано да съм права, момчето, което ги продаваше незнаеше имена...

И още разцъфтели сакъзчета:

А тази красавица ме оставя без дъх всеки път като я погледна...

Нели, ако питаш за това цвете, в патешката кашпа  Laughing - руелия се казва:

преди малко прочетох за трагедията с убитото от дърво детенце в Шумен и плаках...

# 56
  • Gone with the wind
  Кучооо, картофа не само че изби вече, но и листа започнаха да излизат. Може би утре ще се отворят.  newsm44 Кефя се.

Браво  Heart Eyes.
Луковицата майка, където беше колкото юмрука ми и можеше вече да цъфне изгни. Като разрових саксията, за да пресадя, намерих ..... пихтия  Sad Детките също са заминали - останало е само едно милиметрово картофче, дано поне то оцелее.

Ети, стискам палци да е епъл блосомът. Наистина е уникално растение, цъфти много, но не расте бързо.
Аз моите мушки от фуксия.бе май е крайно време да ги пресадя  newsm78 От близо месец си седят в транспортните саксии  Embarassed

# 57
Liliq Vasileva страхотни са ти цветята  Hug Много ми хареса жълтото лале  Heart Eyes , а и тези петунии  Crazy

mari_eta много хубави сакъзи имаш   bouquet .До сега не съм гледала сакъзи ,но може да си взема и аз  Laughing

Да ви питам имам едно мушкато,което си захванах преди 2 години и до сега изобщо не е цъфтяло  Thinking ,аз ли нещо не правя както трябва или по принцип може и да не цъфти  newsm78 ?

Ето го и него :

Това е и каланхоето ,което си бях взела от Кауфланд :

Аз пак да си покажа любимата петуния  Laughing

Ето го и новият ми импровизиран рафт :

Иска ми се сега за този ъгъл ,който дава упора на рафта да си взема и 3 малки цветенца,че сега там се намира хилавата ми мандаринка  Mr. Green ,а саксиите с още неразлистилите се бегонии ги преместих на по-светло място,а отдолу съм сложила едни стайни цветя,които миналата година добре се развиваха на балкона.
Сега ,ще чакам и този карамфил да цъфне :

И още малко снимки,че незнам кога пак ще кача  Laughing

# 58
  • София
Колко нежна и цветна красота!  Hug
тази тема ми действа толкова релаксиращо!     bouquet

Скромен данък и от мен - снимката е от миналия месец  Blush
Но да не е празен запис,..

Ще се включа отново - с въпроси, със снимки  Wink

# 59
  • Русе
Толкова отдавна не съм писала в темата,че сигурно сте ме забравили,но ви следя и се радвам на красотите ви. Hug
И от мен малко скромен данък:

Общи условия

Активация на акаунт