С Дюкан през лятото ще ходя смело с къси панталони - 262

• 43 375
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Полезно инфо за мъжете:

Мазнините в храната могат да се отразят на качеството на сперматозоидите

Цитат
Мъжете, които консумират богати на наситени мазнини храни – това са мазнините, които обикновено се срещат в т.н. „junk food” – имат по-малък брой сперматозоиди от онези мъже, чиято диета съдържа малко такива мазнини.

Според проучване, мъжете, консумиращи най-много наситени мазнини, са имали с 43% по-малко сперматозоиди от мъжете, консумиращи най-малко такива мазнини. Екипът е установил, че здравословният хранителен режим, богат на омега-3 полиненаситени мазнини - каквито има в рибата и растителните масла - увеличава шансовете на мъжете за сперматозоиди с нормален размер и форма.
..................
В отделно проучване, екип от Harvard School of Public Health съобщава, че мъжете с наднормено тегло и затлъстяване е по-вероятно да имат понижен брой сперматозоиди или да нямат сперматозоиди изобщо, в сравнение с връстниците им с нормално тегло. Едно от предполаганите обяснения за това е, че мъжките хормони може би се преобразуват в женския хормон естроген в мастната тъкан, което засяга производството на сперма, твърдят учените.

# 676
И ОЩЕ НЕЩО, КОЕТО МОЖЕ ДА ВИ Е ОТ ПОЛЗА: Купувам си конско месо, което е изключително чисто и дава много енергия. 6 кг конска кайма смесвам с 2 кг свинско филе (мляно или кълцано), добавям му миризмите и стават страшни кюфтета за скара. Като изям 3 такива направо летя на стадиона. Simple Smile
Породи въпрос у мен - от къде пусто го взимаш това конско месо,така и не открих ... явно аз съм не особено оправна   newsm78

# 677
  • Русе
в Метро съм виждала конско

# 678
mirka75 В "Метро" съм виждал конско месо, но аз се снабдявам от приятел. В близост до Варна има едно село Долен чифлик, където има конеферма.  Simple Smile Много е вкусно, но е малко сухо. За това се смесва със свинско. Ял съми наденици от кон и сушено месо. Никак не са били глупави прабългарите, като са консумирали само конско месо и кобилешко мляко ( кумис).  Simple Smile

# 679
Майки,balkanton -благодаря за отговорите  Simple Smile ще търся

# 680
Хайде и тук да пусна нещо, което дюканския ми изкукал мозък измисли преди малко  Joy
Кратко дюки стихче:

Трепне дюканска душа за рибно филенце сега.
Пилешки дробчета и воденички, правят ни страхотни пички.
За закуска трици, за обемни цици...
Яйчица, млекце, салати, разрешени зарзавати,
хапваме си и слабеем, даже песнички си пеем.
Всяка българска Дюкеса, знае,че ще е принцеса.
Тънка талия и обло дупе ще извае,
щом с рецептите на Смайлис хич не се мотае.
Ни торта, ни белгийски шоколад ще заситят нашият дюкански глад,
протеини дай на нас, ще заситят ни за вчас.
А когато все пак свинчко изгрухти,
Мимс изскача и маслото му свети...

# 681
  • Испания
 rotfImao rotfImbo newsm62

Скица такава!

Това за циците, сигурно, за рима си го сложила.  Wink newsm51

# 682
Даа, ама аз и винаги когато кажа трици и се сещам за цици заради римата  Joy
Понякога получавам факсове от космоса и ме избива на странности  Whistling

# 683
  • Пловдив
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Тая Гала ме утрепа този път ! Чак и стихове прописа.......очакваме-романи !

# 684
Не мога, заболя ме корема  rotfImbo! Хората правят по 200 коремни , а аз само ми стига да чета какво е написала Гала Joy!
Вещи , това стихче е за първа страница Peace.
Сега искам да поздравя balkanton за постигналите резултати за силната воля  newsm10! Специално и на твоята мама  newsm20 ,ти си знаеш че много те обича!Като четох менюто ти ми направи впечатление ,че в понеделник и неделя си на протеини.Да няма някаква грешка?!Или това е защото гала вечерите ти са поредни в дни?Искам да питам още колко време правеше втора фаза и на колко дни сменяше протеини със зеленчуци?А здравословни проблеми по това време имаше ли -бъбреци ,кости или нещо друго?Мислих да те питам и още някои неща но ще ти дотегна,затова по малко ще те подпитвам.И да не си посмял да ни зарежеш точно сега когато размъти водата Naughty!!A , и да не забравя ,снимките ти са невероятни  smile3555newsm10!
Лека вечер на всички  love001 !

# 685
almeg Точно така. Понеже "Гала" вечерите са поредни, за това разтоварвам два пъти. Втората фаза на диетата беше около 7 месеца, като редувах протеини и зеленчуци на 5 дни. Нямал съм никакви здравословни проблеми по време на диетата, освен неизбежния запек в първата фаза, като после всичко се нормализира. Даже напротив! След като започнах да свалям  ми се нормализира кръвното налягане и постепенно ми намалиха лекарствата, докато ги спряха окончателно. Няма да ви зарежа. Надявам се да съм ви от полза. Обаче хайде моля ви се бре момичета, оставяйте по един линк със снимкки, за да мога и аз да добия представа как изглеждат събеседниците ми. Simple Smile

# 686
  • Испания
...Обаче хайде моля ви се бре момичета, оставяйте по един линк със снимкки, за да мога и аз да добия представа как изглеждат събеседниците ми. Simple Smile

ОК. Ей мЪ на: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=586556.msg18798041#msg18798041

Снимки имам в подписа, но колажа "Преди и след" съм махнала от албумите си.  Simple Smile Имам го на монитора, за ме държи нащрек.  Joy Сега съм това: http://smileys.snimka.bg/daily/smileys.261865.26588206

# 687
  • Пловдив
...Обаче хайде моля ви се бре момичета, оставяйте по един линк със снимкки, за да мога и аз да добия представа как изглеждат събеседниците ми. Simple Smile

ОК. Ей мЪ на: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=586556.msg18798041#msg18798041

Снимки имам в подписа, но колажа "Преди и след" съм махнала от албумите си.  Simple Smile Имам го на монитора, за ме държи нащрек.  Joy Сега съм това: http://smileys.snimka.bg/daily/smileys.261865.26588206
Shocked Shocked Shocked Имам чувството, че 10 години си смъкнала вместо килограмите, които не знам колко са, обаче изглеждаш невероятно, зашеметяващо, изключително добре!!! Страхотна си!!!

# 688
Гала,поетесо наша newsm51,със сълзи ме разсмя.Смайлсче newsm10 Hug,страхотна визия ,а за излъчването съм впечатлена  love001

# 689
  • Русе
хаха Мимс.......  Hug ама ако и кажем Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт