Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предпазните мерки при приемане на калций?
Какви са ползите от витамин D-3, неговите връзки с калция и как може да се приема?
Как се усвоява калцият от хранителните продукти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предпазните мерки при приемане на калций?
-
Какви са ползите от витамин D-3, неговите връзки с калция и как може да се приема?
Витамин D-3 е от съществено значение за здравето на костните, мускулните и имунните системи. Той помага на тялото да абсорбира калций и фосфор, които са жизнено важни за костното здраве. Препоръчително е приемът на калций винаги да се придружава от витамин D-3, като се препоръчва също така приемът на магнезий и цинк за подпомагане на усвояването на калция. Витамин D-3 помага за предотвратяване на остеопороза, особено през зимните месеци. Може да се получи чрез храна като риба или добавки, които осигуряват необходимото количество витамин D дневно; въпреки това се препоръчва приемът им да бъде по лекарско предписание.
-
Как се усвоява калцият от хранителните продукти?
-
Какви са препоръчителните дози за калций и витамин D?
-
Какво трябва да ям по време на диетата на Дюкан?
мания, какво да се прави 

Това се отнася за всички задържащи. Аз предния месец почти целия задържах
после дръпнах изведнъж надолу, сега пак се очертава задържане, ама не ми пука, знам, че е само още кило и половина, все ще се даде някога
Моята рецепта срещу задържане е канела в триците и риба на корем
пък и протеинов ден се пада все пак 

.Пишете ми на лични,ако можете да помогнете
, а защото лятото го свързвам с плажове и коктейли. Почти всичко друго има дюкански еквивалент и засега нямам нужда от него
ми липсва много.Малеееее,а като се затопли още студена мастичка,от оная развалената с тараторче,покапах се.Леле,сигурно звуча,като първа алкохолосменка