С Дюкан през лятото ще ходя смело с къси панталони - 262

• 43 390
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ох момичета (и момче  Wink) С това готвене направо откачам!
Кажете как си измисляте седмичното меню? Аз като застана вечер и започна да се чудя какво да си сготвя и чета ли чета рецепти, направо докато стане преритвам с краченце от глад  Embarassed
Голяма мъка ми е това готвенето, а пък да го измисля още повече! Шапка свалям на всичките кулинарки тук във форума, но това или ти идва от вътре или го правиш на сила като мен Sad
Моя мъж ми вика: "Абе ако ти дам лопата да копаеш и черпак да готвиш, по-скоро ще прекопаеш 1 нива"  Joy  Не че не е прав, но...

Отклоних се от темата. Та, имам раздвижване, лелката дойде и нещата тръгнаха с 1.5 кг надолу, което си е супер. То аз май попрекалих с водата миналата седмица и май си бях водоноска или поне така се чувствах. А вчера не ми се ядеше ама грам. Яла съм направо на сила!

Хайде съфорумци и сърежимци, лек, режимен  и успешен ден!

# 661
ДобрЮтро банда  Hug
Тук цари страхотно настроение,напук на гадното дъждовно софийско време - така и не успях да я залибя таз София и както казваше Зорита без зорайде Hug - най-хубавото в София е табелата за Варна Laughing
Тумбичкааааа-прекраснице - сещам се за теб доста често ... бързо влизай в дюканските праведни пътеки... можеш го,знаеш как става ,действай и пишииии - толкова обичам да те чета  Heart Eyes
Мимсче,Смайлсче-Туни виждах скоро отдалече - за жалост не са добри новините откъм кг при него - влязъл е в омагьосания кръг на "от утре,от другата седмица,от понеделник..." в тази връзка ,колкото пъти в магазина видя бисквити Навона,за него се сещам и даже и на децата не купувам такива  Crazy
Не обикновена-справяш се страхотно и си намерила най-добрия е верен начин за запазване на постигнатото ... мен ко питаш,смени ника на Невероятна  bouquet
balkanton - радвам ти се от сърце  Hug имаш чудесно излъчване,див си колкото си трябва за един мъж на 30 и отгоре ииии на всичкото отгоре варненец ... не спирай спорта за нищо на света,във каквато и да е форма ,а иначе - мажи,масажирай,с каквото ти дойде наум и аз така правя,да ти кажа - Аресвам си са и те така  hahaha
Славинчето, Шайн-успех момичета ... ще успеете,млади сте и не просто ще успеете,а трябва и можете да го направите  Peace
nin4e-вече 5-та година приготвям храна за мен и домашните отделно - резултата е в подписа ми - ако искаш ,погледни,но мисля че си струва... от мен успех  Peace
Смайлсчее - Heart Eyes

# 662
Толкова много сте изписали  Crazy

Първо искам да поздравя balkanton за страхотния резултат, който е постигнал. Ето на това се казва тотална промяна и преобразяване, както и стимул за всички нас  Hug
mirka75, до сега не знам защо не съм гледала твои снимки, но и при теб ефекта е уау - страхотен лъчезарен човек виждам на снимките след   bouquet
GalaEluard, снимката с панталона много ме кефи Simple Smile Аз така си пазя една пола, която ми пада, но ще си я държа като за урок - никакво отпускане от тук нататък  Mr. Green
slavin4eto браво и на теб за постигната визия. Продължавай до целта все така стриктно. Няма нищо по-хубаво от млад човек, който се чувства и изглежда страхотно  Wink
ANNAFACE страхотни резултати си постигнала с режима - и като мерки и като визия.. чакаме нови снимки  Party
Толкова отдавна не съм се разписвала, че сигурно пропускам доста неща, за това на останалите ви пращам   bouquet /да няма сърдити Wink/
Добре дошли на всичко нови момичета   bouquet

Аз си продължавам стриктно с моята 2-ра фаза. В неделя за малко видях на кантата 79,9   jumpuu, но беше само за малко. Сега имам леко покачване, защото очаквам МЦ и реших да не се тегля до 23-ти, когато ще станат точно 4 месеца на режима. Резултата ми до тук е 26,7 кг свалени, като не отчитам кг от неделя, защото се появиха за съвсем малко  Mr. Green
Мисля да включа малко спорт от тук нататък, защото ме е страх да не ми се отпусне кожата. Все пак са си много свалени кг за сравнително кратко време.  newsm78
Направих си едно ново колажче. Само ме е яд, че като започвах не си направих една по хубава снимка, от която да се вижда ясно колко страшно е било положението.. но мисля, че повечето от вас ще разберат защо нямам снимки от този ми период  Tired

# 663
  • Испания
Ох момичета (и момче  Wink) С това готвене направо откачам!
Кажете как си измисляте седмичното меню?

Ами, аз правя така: от понеделник до сряда мисля какво ми се яде през следващата седмица. В четвъртък и петък пазарувам. В събота и неделя готвя. Отделно за мен, отделно за мъж ми. Това многократно съм го казвала, дано не е досадно вече. Правя си 7 закуски /обикновено едно нещо с трици за 7 дни или едно сладко /за 3-4 дни/, едно солено  /за 4-3 дни/. Взимам 2-3 пилета или 1-2 пилета и/или риба, скариди, миди, заек, пилешки дробчета, сърца, воденички... Ям и други видове месо, но съм отдавна в Четвърта. Готвя поне 2, в повечето случаи 3 различни манджи. Част от тях със зеленчуци, друга част - без. Правя и някакъв/някакви режимен/режимни десерти. Всичко, като изстине, в кутии с капак и в хладилника. През седмицата само вадя и ям. Преди ядене си правя салатите.

Същото и за мъжа ми.

...
Мимсче,Смайлсче-Туни виждах скоро отдалече - за жалост не са добри новините откъм кг при него - влязъл е в омагьосания кръг на "от утре,от другата седмица,от понеделник..." в тази връзка ,колкото пъти в магазина видя бисквити Навона,за него се сещам и даже и на децата не купувам такива  Crazy
[

Heart Eyes Hug Heart Eyes

Не бяха ли вафли "Навона"? Точно това казвах снощи на мъжа ми, че Тунинг сигурно пак ги е проял и затова се загуби от хоризонта. Много жалко.  Sad

Sivi, страхотен колаж!  Hug На първата снимка, да ме прощаваш  Embarassed, но като че ли са снимали леля ти. Браво, девойко!

# 664
  • Русе
balkanton не ти ли са появиха стрии, баси  #Cussing out на мен май ще ми се появят на краката, как ще нося къси панталонки.
А вчера сготвих нещо много вкусно което има вкус на пица истинскааа има и снимки, но не съм ги качила.Аз го бях писала де Пиле фантазия

# 665
sivi , mirka 75newsm51
Вие сте невероятни...
Възхищавам ви се и благодаря за надъхващите снимки !
КЪм Варненската чета .
Нека решим кога и къде:)))
Много сме май.

# 666
  • Пловдив
Sivi благодаря ти  Hug а ти изглеждаш страхотно! Толкова си лъчезарна и усмихната, като едно слънчице   Nature Sunny

# 667
  • Русе
http://bg.fotoalbum.eu/maikinatati/a649548/00000020
Ето не съм открила топлата вода може и да сте го правили, но който не е и му харесва да опита.Коричката отгоре има вкус на пица, дори и мъжо я хареса а той е заклет противник на пернатите и признава само прасчо Simple Smile
еее Sivi супер си

# 668
  • Пловдив
maikinatati както не съм яла още направо ми се разтекоха лигитв  smile3504 отивам ад се забърша, да направя едно кафенце и бягам до магазина за пилИе  rotfImbo      261uu

Помогнете малкоооо! Кажете някой манджурляк за П дни, но да е течничко, не запечените пилета и т.н. Че съм се затъжила за нещо по-воднисто  smile3521

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 12:54 от slavin4eto

# 669
Ето не съм открила топлата вода може и да сте го правили, но който не е и му харесва да опита.Коричката отгоре има вкус на пица, дори и мъжо я хареса а той е заклет противник на пернатите и признава само прасчо Simple Smile
еее Sivi супер си
Супер идея, тъкмо имам пилешки филета newsm80
А снимките са точно като за мъжа ми - стъпка по стъпка Simple Smile
smileys, тъкмо вчера се чудех за заешкото и щях да проверявам, спестила си ми труда Simple Smile

Правих вчера пилешки сърчица на фурна. Учудих се, че пуснаха много мазнина, нямаше видима такава по тях. Няма поражения де, имам си минус тази сутрин Simple Smile

slavin4eto, ето това си правих един ден като ми омръзна да ям сухо месо. Доста сочно се получи.

# 670
еее Sivi супер си

ееееее ама и аз искам такова де
Майки гости нещо не приемаш ли  Laughing Laughing Laughing
обезателно ще си го сготвя в ПЗ дните  Wink

# 671
Благодаря за посрещането, стимулите съм ги разгледала подробно, като писах за приготвянето на храна за мен и семейството имах предвид не че ме мързи да готвя двойно, а по скоро вкусотиите които обичам да приготвям и ми мирише... и т.н Laughing.

# 672
maikinatati не ми се появиха стрии. Само остана да виси кожата под корема и разширените вени по краката. Мажа се с разни мазила, които ми предписа лекарката и очаквам да избледнеят.  Simple Smile
Моето седмично меню:
Понеделник - разтоварващ ден ( мляко с трици, протеини, пилци, яйца и т.н.)
Вторник - мляко с трици и ленено семе, към 10:00 грейпфрут, за обяд зеленчукова или пилешка супа + пиле с ориз или с грах, или съз зеле приготвено на тава, но само с мазнината от пилешкия бульон. към 15:00 ябълка,понякога две+една с.л. мед преди фитнеса. И за вечеря някаква салата с порция от същата манджа, която ям за обяд като се старая до 20:00 да съм приключил.
Сряда - Мляко с трици и ленено семе, 10:00 ч. плод, за обяд огромна картофена салата с пресен лук, зехтин и оцет, 15:00 ч. два банана и с.л. мед преди плуването.
Четвъртък - Мляко с трици и ленено семе, 10:00 ч. плод, за обяд огромна зелена салата с някакво месце и 3 яйца сварени на 8 мин. 15:00 плод и мед преди фитнеса.
Петък - мляко с трици и ленено семе, 10:00 плод, за обяд пак зелена салата с месце и 3 яйца от щастливи кокошки Simple Smile 15:00 ч. литър прясно мляко и мед преди фитнеса, ГАЛА ВЕЧЕРЯ!
Събота - Мляко с трици и ленено семе, за обяд макарони, ГАЛА ВЕЧЕРЯ.
Неделя - Мляко с трици и ленено семе , за обяд пилешки дробчета с лук задушени или "сирене по шопски" ама с извара и пуешко месо, за вечеря риба на скара.
Понякога ми се случва да хапвам ядки, но само преди тренировка.
Вместо да правя онази гадна питка с триците, изварата и яйцето, като заместител на хляба си купувам хляб "Вита" шест зърна по 2 филийки на ядене.
Водата си върви по около 2 до 3 лт на ден. Simple Smile
И ОЩЕ НЕЩО, КОЕТО МОЖЕ ДА ВИ Е ОТ ПОЛЗА: Купувам си конско месо, което е изключително чисто и дава много енергия. 6 кг конска кайма смесвам с 2 кг свинско филе (мляно или кълцано), добавям му миризмите и стават страшни кюфтета за скара. Като изям 3 такива направо летя на стадиона. Simple Smile

# 673
Siviбраво на теб! smile3508 newsm51Резултата ти е великолепен!Давай смело напред!
Славинче,страхотна си! Hug  bouquetИзглеждаш прекрасно!
 smileys   Hug Hug  bouquet
ОЛЕЕЕ,maikinatat,ОЩЕ ДНЕС!!!  chefще я спретна тази вкуснотийка! Laughing
В какъв съд го печеш туй ниещо???? newsm78
Ама че гаден,подтискащ и дъждовен ден... CryДано поне да донесе повече минуси на всички Hug Hug Hug

# 674
Привет!Днес мноуууу студено,ама то си е добре за нашия режим,нали Доктора казва,че всичко хладно е плюс за свалянето на килца,е,без леда в питието,това е забранено Mr. Green..Балкантон,хиляди поздрави и от мен.Железен си просто и менюто ти към днешна дата си е супер.Много мотивиращо действаш.Майкииииииииии,огладнях от твоята манджичка,само пиши какво е белото сосче,дето заля след гъбките.В петък съм на ПЗ и ще си го спретна.Моля извинете,за дребният шрифт,ама нещо се пообърка. Joy

Общи условия

Активация на акаунт