Лакове за нокти- 59

• 57 321
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
Срамота Blush Записвам се едва на 15-та страница този път, затова пък с удоволствие ви изчетох и изгледах показаните красоти  bouquet

От мен Rimmel Lively Lilac + показания ефект на ГР:

На слънце е просто разкош, свети във всякакви цветове и носи много настроение Flutter

# 226
Вече 5 дни съм така - Revlon Minted и Gabrini summer M107. Ревлона не ми балоняса както повечето се оплаквате и много ми харесаха и двата. Днес се изтрих, защото вече ми писна иначе никъде не са мръднали.
Скрит текст:
- на слънце (извинявам се за цапнатия среден)
- на сянка
 - пак слънце
Понеже скоро обсъждахме старите и новите холограми на КА реших да снимам шишетата за сравнение. Както каза и Pelagia новите се различават по надписа Silky touch, но се загледах, че и до баркода на старите си пише hologram, а на новите - не, както и номерчето при новите е в кръгче. Ето снимах ги малко на слънчице, за да се види разликата в дъгата, а уж са един номер...
Скрит текст:

Преди малко се лакирах с KA 707 и Essence Sun Club 04BBC orange sunset, но утре ще снимам на слъце. Сега нещо не съм впечатлена пък утре дано. Не очаквах да са толкова еднакви, в смисъл самия нюанс иначе завършека е различен...

Днес забравих да поздравя Ради за сладкишите  Crazy чак ми се преяде и ме вдъхнови за сладкарски подвизи  Hug

Честити придобивки на всички!

# 227
  • София...........
Radi D. , Ето ги термолаковете. Розово-лилавия е най-чувствителен и прави страхотен френски Wink Другите два ефекта се забелязва при по-голяма разлика на външната температура, а френския е едва забележим  Thinking

http://dina2001.snimka.bg/other/lak4eta.664545.27090159

От вчера съм така :

http://dina2001.snimka.bg/other/lak4eta.664545.27090171

Това е She-то, което се нанася много трудно и стои малко на четки Sad - май ще купувам Катрис-а или ОПИ-то Wink

Момичета, всички показвате невероятни красоти и цветове, а Ради ме разби днес с тия сладкишчета - ще ги сънувам...

# 228
Да не изтърва и аз да похваля Ради с нейните готварски умения   bouquet

Ивче тоя деним със сатенен завършек ли е  newsm78 много ми хареса  Heart Eyes

Betty Boop да те питам за КА, значи тея които са със надпис силки тъч са новите, ама според твоята снимка старите правят по хубава дъга и май да търся от старите   Thinking

# 229
  • София

Betty Boop да те питам за КА, значи тея които са със надпис силки тъч са новите, ама според твоята снимка старите правят по хубава дъга и май да търся от старите   Thinking

Старите, правят, несравнимо по-хубава дъга, но трудно ще ги намериш  newsm78

# 230
Дивна, аз като гледам снимки в нета и "Перидотското Опи" стои на четки и затова май ще се въждържа. Ако трябва да съм честна, и Chanel Peridot си стои на четки, аз не съм го пробвала/носила, но поне така ми изглежда.

# 231
Да ви се "похваля" - и моя снимка най-изненадващо цъфна в интернет без да са ме питали ooooh!
Случайно я намерих в ибей - ето тук, а оригиналната е в публикацията ми за КА 946 от ноември.
Писах на дамата, че влиза в противоречие с лиценза на снимката за некомерсиална употреба, да видим дали ще отговори..

Редактирам се, момичето излезе много разбрано и отзивчиво, веднага свали снимката Peace

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 23:53 от Пух

# 232
Благодаря ви много, момичета, за похвалите в "готварските" ми умения Laughing Радвам се, че са ви харесали!
Ивчееее, уби ме с тези дънкови лакове! Обожавам такива цветове, защото нося предимно дънки. Направо са страхотни- да са ти честити! Hug

А КА-тата определено бяха много по- хубави преди години, направо ме е яд, че всичко хубаво развалят... Confused

# 233
# 234
  • София
Radi D. , Ето ги термолаковете. Розово-лилавия е най-чувствителен и прави страхотен френски Wink Другите два ефекта се забелязва при по-голяма разлика на външната температура, а френския е едва забележим  Thinking

http://dina2001.snimka.bg/other/lak4eta.664545.27090159

Може ли да напишете пак сайта, в който се продават тези лакчета и да кажеш за колко време ги получи  Hug

Аз ги търсих в Ибей, но там намирам само Дел Сол и Мууд  Crazy Тези твоите ми изглеждат по-хубави  Peace

# 235

Може ли да напишете пак сайта, в който се продават тези лакчета и да кажеш за колко време ги получи  Hug

Аз ги търсих в Ибей, но там намирам само Дел Сол и Мууд  Crazy Тези твоите ми изглеждат по-хубави  Peace
Заповядай- http://nails.bg/?t=%D0%9B%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B5&st=% … D0%BE%D0%B2%D0%B5
Доставят в София на следващия ден Peace

# 236
  • София

Заповядай- http://nails.bg/?t=%D0%9B%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B5&st=% … D0%BE%D0%B2%D0%B5
Доставят в София на следващия ден Peace

Благодаря много   bouquet

# 237
  • София
Ивче страхотно е наистина това P2! Heart Eyes
Ради,Пух  bouquet  bouquet

# 238
Ради, супер бонбонен маникюр!!!  Heart Eyes
Ивче, какъв е този peel off base coat на Essence, от многото колекции, които си показала накуп  назад? Thinking
Аз потвърждавам неуморно ефективността на Микросел! Сътвори чудеса с ноктите ми

Вчера бях на интервю за работа и реших, че Oui е подходящ за целта, дано и те да са схванали намека  Mr. Green

Някой може ли да ме светне дали четките на минитата на Орли са нормални, или са като на ОПИ? newsm78

# 239
  • Стара Загора
Ради, супер бонбонен маникюр!!!  Heart Eyes
Ивче, какъв е този peel off base coat на Essence, от многото колекции, които си показала накуп  назад? Thinking

Избелваща база  Rolling Eyes

Ради, забравих да ти похваля сладкишите и аз.  Laughing Страхотни са.  Heart Eyes Да не вземеш днес да ги изтриеш.  Naughty

Благодаря на всички.  newsm76

Общи условия

Активация на акаунт