Лакове за нокти- 59

• 57 313
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ради, супер бонбонен маникюр!!!  Heart Eyes
Ивче, какъв е този peel off base coat на Essence, от многото колекции, които си показала накуп  назад? Thinking

Избелваща база  Rolling Eyes

Ради, забравих да ти похваля сладкишите и аз.  Laughing Страхотни са.  Heart Eyes Да не вземеш днес да ги изтриеш.  Naughty

Благодаря на всички.  newsm76

Ивче, отлепваща е , не избелваща... би ми било интересно да я изпробвам с глитъри.... толкова мразя да ги трия  Mr. Green

Аз го разбирам, слагаш база, отгоре лак и когато искаш да го махнеш, просто го отлепваш Simple Smile

# 241
Ради, супер бонбонен маникюр!!!  Heart Eyes
...
...
Ради, забравих да ти похваля сладкишите и аз.  Laughing Страхотни са.  Heart Eyes Да не вземеш днес да ги изтриеш.  Naughty
...
Благодаря ви! Днес няама да е да ги изтрия, но утре най- вероятно Mr. Green
Ето аз какво си имам-
Благодаря на Плачи за Опи-то Hug

# 242
  • Стара Загора
Наде, точно това търсех, защото peel off не ми звучеше да е избелваща, но ми беше малко странно и затова не го написах в началото.  Laughing Макар, че трябваше да се досетя от лепенките, които стоят на дъното на всеки лак. Нали пише "peel off here"  Mr. Green
На мен ми се е случвало и с обикновена база да отлепям, но преди години и не помня коя беше. Май тогава нанасях повече слоеве лак и ставаше лесно.  Laughing

Ради, честити.  Hug

# 243
  • Велико Търново
Холограмните лакове на КА и аз си ги поръ4ах от нета ма маи са от новите
нямат тая дъга определено от тази която съм виждала  Mr. Green

# 244
Аз като нося глитъри слагам толкова много топ лак, че след 2-3 дни спокойно мога да обеля на една люспичка целият лак Grinning На мене лично ми е супер удобно и не се занимавам с триене, фолио и тн.

# 245
  • Казанлък
така не се ли прецаква порвъхноста на нокътя?

# 246
При моите поне няма проблем. Пак са си гладки след това.

Сега гледах реклама на ето това: http://impressmanicure.com/
Някой да го е пробвал?

# 247
  • София
така не се ли прецаква порвъхноста на нокътя?

Ако е със специална база, не би трябвало... с обикновена, ако не падне сам, със сигурност се прецаква  Wink

# 248
Betty Boop да те питам за КА, значи тея които са със надпис силки тъч са новите, ама според твоята снимка старите правят по хубава дъга и май да търся от старите   Thinking

Да, това имах предвид, търси от старите. Но както е писала и Надето - трудна работа. Може би в някои забутани козметики тип гараж, където има поизостанали лакове, но не е гаранция...

# 249
  • София
момичета току що си видях и мойте нокти тук http://rdlpstk.blogspot.com.es/2012/02/gr-magnetic-collection-o-como-decorar.html но поне е пуснала и линк към публикацията ми
преди малко си направих sponge маникюр  не  е лош , но следващия път ще потупвам повече с гъбата не само един път
Скрит текст:

# 250
Лепи, много е сладко! И като цветове много добра комбинация си направила! Hug

# 251
И на мен много ми харесва! Имаш страхотна плочка  Heart Eyes

# 252
  • София
Radi D. от твоята уста в случая ръка значи много за мен  Hug
Betty Boop благодаря ти   bouquet

# 253
lepidopteria и на мен адски ми допада комбинацийката ти  Heart Eyes

# 254
Ето как съм от снощи. На слънце определено ми харесва и КА-то е по-готино от essense-а.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт