Лакове за нокти- 59

• 57 248
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
Toва наистина действа. Имах останал Геритамин Нео (вит.А и Е) и всеки ден пробивах по една капсула и си мажех ноктите. Докато го правех бяха много хубави и здрави

# 331
Благодаря, Миши Hug. Аз съм ползвала само на капсули, но предположих, че може би има и на капки. Ще си взема и аз да пробвам.

# 332
lepidopteria, мерси предварително  Hug

Аз пих Геритамин няколко месеца плюс витамини и минерали от А до Я на Допелхерц и какво ли още не, но докато не опрях до Микросел нокти не видях. Сега ги поддържам сравнително къси за да пиша по-лесно, но са здрави и твърди, макар да смених базата преди няколко месеца. Имам още за профилактична терапия от време на време, но определено ще си купя пак!
Скрит текст:
Ако още веднъж го похваля ще трябва да започнат да ми плащат за реклама!  Whistling

# 333
Една красота Simple Smile
Скрит текст:

"This is ONE coat of "Starchild" (by Barielle) over "Stone Cold" (China Glaze Capitol Colours collection)."

# 334
Drexy, аз в момента ползвам Микросел, понеже и аз като теб от нищо друго не видях положителен резултат. Ти колко време прави терапията - 2 или 3 седмици? А какво имаш предвид под профилактична терапия - пак след време да повториш курса или просто от време на време да слагаш като основа? Благодаря ти  Hug
п.п. Аз също не смятам да пускам дълги нокти. Харесвам къс, спретнат маникюр, но ми се ще ноктите ми да са здрави

# 335
  • USA, Steak State
Ново бебе:

# 336
  • при моите деца .....
С риск да стана банална - от един месец се върнах на  маслото на Икаров и съм супер доволна   Party .Ноктите са ми бели отново - а не съм сменила лакочистителя - не се  разслояват и растат доста  по- бързо. newsm44 newsm68
Как го ползваш - само преди лакиране и втриваш или и при лак в основата поставяш и втриваш до попиване?  Embarassed Дано разбра объркания ми въпрос  Laughing
Аз го ползвам на чисти нокти, но други дни и върху лак - не знам дали не бъркам?

# 337
Ами само  в/у чисти нокти - почти 10 дни не слагах лак по др. причини и явно и това оказа влияние.
В/у лакирани не  знам дали има някакъв смисъл  Thinking

# 338
Аз си взех вит.А шише с капкомер може и сутрин и вечер да се мажете (мажат се кожите и отдолу под ноктите които трябва да са чисти) препоръчително е да не си миеш ръцете известно време.Пробваите това преди да купете Микросела.

# 339
Моите нокти се оправят само с Микросел, правя терапията 3 седмици и след това го ползвам като база. 
Вчера си взех Флормар 442 разкошен е, сложих го на краката заедно с мента на Сефора, много свежо стана.

# 340
  • Варна
Ами само  в/у чисти нокти - почти 10 дни не слагах лак по др. причини и явно и това оказа влияние.
В/у лакирани не  знам дали има някакъв смисъл  Thinking
Аз го ползвам от близо две седмици. Преди лакиране се мажа, стоя половин час и го изтривам със салфетка. За пръв път посягам към него, но съм много доволна. Не ми се разслояват вече ноктите и растат страшно бързо. (Ама така пък всеки път се налага да ги скъсявам  ooooh! Угодия няма!)

# 341
Добро утро Hug
Много ме гложди нещо:
Винаги , когато си легна лакирана(след като си намажа лак , го оставям час-час и половина)и си лягам , после на сутрината някои пръст е развален Tired и така пак вечерта да ги оправя , не мога да се лакирам през деня , защото имам малко дете и  няма как да се мажа с лак тогава.нанасям топ лак след всяко лакиране(есенс ми е топ лака) но не виждам много да помага при засъхването на лака , всъщност топ лака каква му е ролята след лакирването newsm78

# 342
|Eclipse|, има бързосъхнещи топ лакове, които изсушават лака за отрицателно време. Иначе мисля, че основната роля на топа е по-хубав блясък и по-траен маникюр (запечатва лака и така уж издържа повече време). Друг е въпросът, че доста от топовете просто не служат за нищо, никаква работа не вършат Mr. Green.
Сиси, имаш предвид, че витамин А се ползва на чисти (нелакирани) нокти ли? Т.е. един вид терапия, известно време да не слагаш лак за нокти?

# 343
  • София
По повод нанасянето на маслата за нокти, една маникюристка, която ми предлагаше и силно похвали това на CND, ми каза, че няма значение дали си лакиран или не: маслото се накапва в основата на нокътната плочка, при кожичките, и от там си приниквало надолу и навътре, действайки както върху ноктите, така и върху кожичките. След като не можа да ме убеди да купя маслото (просто тогава не бях подкована с инфо за него), каза, че терапията става с всяко масло за нокти, или с чисто бадемово, или пък с ампула вит. А.

# 344
  • София
Миш, за балонясването единственото което ми идва на ум е....жегата. На мен лично лятото ми балонясват повече лакове. Преди време някои момичета казваха, че слагат лака в хладилника за 5-10 минутки преди лакиране. Не вярвам да е от СЕШ  newsm78. А нано базата на Перфект е сууупер, на мен от последното счупване на два от ноктите ми до дъъъъно преди 10 дни, вече ноктите ги скъсявам за 3ти път. Растат ми супер бързо и са здравички.
|Eclipse| Според мен смени топ лака. Ако не можеш да си вземеш Сеш, вземи си бързосъхнещият на Ревлон. Тук доста е хвален и той  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт