Лакове за нокти- 59

• 57 251
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
Миши + 1 и от мен за този Ейвън . По - ужасно нещо за нокти не съм ползвала. Имах го . Няколко пъти го ползвах за основа на педикюр и като си видях ноктите след като го махнах дори не го предложих на приятелка. Директно го изхвърлих. Доста ужасно (буквално) "нещо" е за мен този уж заздравител. А да си го сложа на ноктите на ръцете - абсурд.  Но пък има и много доволни, затова подчетртавам  че това си е изцяло мое мнение  Peace

п.п. Фиама, първата Зоя е страхотна, но и трите ти стоят суперС  Hug

# 316
Fiama, великолепно!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Миш, много гадно се е получило със заздравителя. Спомням си, че когато го ползвах понякога ставаше на балони. И, да, пожълтяват ноктите от него, но не толкова много.

# 317
  • USA, Steak State
Моля всяка от вас, коят е  доволна и недоволна от минералите на Ейвън да погледне къде са произведени.
Аз вече за 3ти път ги ползвам за основа и нямам нито пожълтяване на ноктите, нито балони, нито разслояване и т.н. Моят е произведен в Канада.
Като бивш представител и коодинатор на компанията, знам че има голямо значение за качеството на продукта за това къде е произведен.
Разбира се трябва да се има превид, че един продукт няма да действа на всяка една от нас добре. Различни нокти, организъм и т.н.

# 318
пожълтяват ноктите от него, но не толкова много.
Срам, не срам, ще ги снимам. Ужас са.
Вдович, на мен той ми е от една феичка, та не мога да го видя къде е произведен.
EDIT!  Произведен е в UK.

# 319
  • Велико Търново
моми4ета днес си купих Опи заздравител за тънки и меки нокти и 4ета нанасяйте ежедневно серизно ли? без друг лак ли тябва да е ?

# 320
  • USA, Steak State
пожълтяват ноктите от него, но не толкова много.
Срам, не срам, ще ги снимам. Ужас са.
Вдович, на мен той ми е от една феичка, та не мога да го видя къде е произведен.
EDIT!  Произведен е в UK.

До тук добре, знам също, че се произвеждат и в Румъния и Турция.

# 321
моми4ета днес си купих Опи заздравител за тънки и меки нокти и 4ета нанасяйте ежедневно серизно ли? без друг лак ли тябва да е ?
По принцип терапията със заздравителя на Опи е 2 месеца. Слага се един пласт, на следващия ден още един и така до 7 (седем дни). После се изтрива и пак се започва. И така 2 месеца.

# 322
  • Стара Загора
Преди малко се лакирах с тази приятна ментичка на п2. Не е лоша.  Laughing

Ефекта на Зоя ми харесва най-много.  Heart Eyes

# 323
  • София
Fiama, благодаря за спазеното обещание Hug Много са хубави тези Зоички, ще чакам да ги внесат при нас. Аз, момичата, отдавна не си бях купувала лак, а и сега съм на вълна рисуване, та красивите ми цветове просто си седят. Днес се довлякох в магазина на Бузлуджа. Е, такова явно блаженство беше изписано на лицето ми, но си тръгнах само с едно лакче  от намаленията. I pink i love you.Heart Eyes

# 324
  • Велико Търново
благодаря за бързия отговор леле как ще ходя така без цвят на ноктите ? и дали ще ми стигне една опаковка от лака 4е малко скъпи4ък  newsm78

# 325
За абсолютно същия ефект (дефект) на минералите говорих и аз преди време, както го описва Мишинаторка. Плюс, че ми мирише на лекарство. Давах шанс на два пъти, мислех скоро след гела и трети шанс да дам, ама май няма да е..... Мислех, че аз съм дефектна ама явно не е от мен.

# 326
Аз идвам да ви се оплача.
Откакто ползвам минералния заздравител на Ейвън, ноктите ми просто станаха ужасяващи.
Едно, че са оанжави, второ, че се белят на люспи.  Shocked

Точно такива бяха и  моите от Мавалата  ooooh! Tired- отврат  Sick Sick.
С риск да стана банална - от един месец се върнах на  маслото на Икаров и съм супер доволна   Party .Ноктите са ми бели отново - а не съм сменила лакочистителя - не се  разслояват и растат доста  по- бързо. newsm44 newsm68

# 327
Здравейте и от мен, аз съм много доволна от Витамин А, струва около 3 лева капвам по малко вечер преди лягане, стават ми бетон и мн бързо взеха да растат.И в същото време и се лакирвам.

# 328
Сиси, имаш предвид Витамин А на капсули ли? Или има вариант и на капки?

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 23:17 от Pelagia

# 329
Сиси, имаш предвид Витамин А на капсули ли? Или има вариант и на капки?

Има и в шишенце с капкомер. Hug

Общи условия

Активация на акаунт