Лакове за нокти- 59

• 57 254
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
  • София
drexy имам мини на орли , но нямам спомен каква е четката , като се прибера в къщи ще снимам  четката на минито и стандартната една до друга Wink

# 301
На мен са ми ок, тънки са, но лесно правя прецизен овал с тях, но повечето хора не ги харесват!
Аз също. Много са удобни!  Wink
Винаги съм се чудила до къде ли се омазват момичетата с малки нокътни плочки, които използват ОПИ. Rolling Eyes

# 302
  • София
На мен са ми ок, тънки са, но лесно правя прецизен овал с тях, но повечето хора не ги харесват!
Аз също. Много са удобни!  Wink
Винаги съм се чудила до къде ли се омазват момичетата с малки нокътни плочки, които използват ОПИ. Rolling Eyes

OPI са ОК, но тези на Диор и Римел са ми огромни  Embarassed

# 303
# 304
# 305
  • Стара Загора
Не е лесно човек да не знае какви лакове има Blush Laughing

Ето каква прилика открих между новото ми мини Опи- Pedal faster Suzy и един стар Delia Glamour, който имам отдавна -

Чудех се аз от къде ми е познат този цвят Mr. Green

Кой от кой копира сега, а ?  Mr. Green

# 306
# 307
  • Варна
На мен ми е досущ като Алоха, на снимка поне.

# 308

в/у котката Whistling

# 309
...
Кой от кой копира сега, а ?  Mr. Green
а де, и аз това се чудех Rolling Eyes Laughing
 На мен пък, тези Шанели изобщо не ми харесват. Особено тоя Island... Sick Прилича ми на някой ефтин китайски лак ( че понякога и те изглеждат по- добре от това Laughing)

# 310
Radi, взе ми думите от клавиатурата. От Шанел как могат да се излагат с лак като Island  newsm78? Oтвратителен направо Sick!
Иначе Holiday не е лош, но не е нещо нечувано и невиждано Wink.

# 311
  • Стара Загора
Като Холидей сигурно има от всички евтинджоси - Перфект, КА, Флормар...

# 312
Именно  Hug.

# 313

Привет!

Мисля, че на Миа бях обещала да покажа новите Зои от Birchbox Blogger колекцията. На два слоя са, въпреки че могат да понесат и трети, но мен ме домързя. (Снимките се увеличават).

Coraline

Kate

Един слой Belle върху Coraline

Един слой Belle върху Kate

Belle самостоятелно на два пласта

Първоначално мислех, че комбинацията Бел/Кейт (розово в/у розово) ще ми допадне повече, но на живо Бел/Коралайн (розово в/у оранжево) е много по-интересно съчетание - получава се много хубав дуохромен ефект, който не можах да уловя съвсем на снимките.

# 314
Фи, страхотни красоти!  Heart Eyes

Аз идвам да ви се оплача.
Откакто ползвам минералния заздравител на Ейвън, ноктите ми просто станаха ужасяващи.
Едно, че са оанжави, второ, че се белят на люспи.  Shocked Такова нещо не ми се е случвало никога преди. Върнах се към Микросел докато се оправят, след което пак си минавам на перфектската нано база, която Мишчицата ми  Heart Eyes ми препоръча.

ПП И въпрос имам. Днес се лакирах с OPI Did it on 'em. Лакът е неотварян, на 3 пласта стана на балони. От него ли ще да е или от Сеша? Нито едно от двете не беше гъсто.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт