Лакове за нокти- 59

• 57 267
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
  • Стара Загора
Две лакчета от размяна

Ив
, много е хубаво Алесандрото.  Heart Eyes

Ради, честити Пастелчета.  Hug Между другото днес ходих до една парфюмерия, за да огледам Флормара  Mr. Green и да го сравня с Есенса. Определено е по-ярък, но все пак е много готин и дори се зачудих дали да не го взема, но го оставих.  Mr. Green Ако искаш нещо за проба свиркай на лични.  Wink

Хънт, страхотни нокти има и майка ти. Комбинацията е жестока.  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 13:27 от iv4enceto_91

# 286
  • София
Момичета, днес Бубанка ме зарадва с лак, който изобщо не очаквах да намеря, стария лилав холограм на СА(673) имам и новия и разликата е просто от небето до земята... как не ги е срам, да развалят така формулата  #Cussing out

Старият изглежда ето така  Wink

http://vanished-in-haze.blogspot.com/2011/07/catherine-arley-673.html

Момичета, не знам защо се притеснявате, че ви постват снимките... аз също често го правя! Друга е ситуацията, когато го правят с търговска цел!

Помня на миналата Арена, бяхме с Пампита и една от фирмите си беше направила плакат с нейна снимка... ако не се лъжа, тогава отказаха да го махнат, дори когато тя изрично отиде при тях.... дано тя да се включи, да каже до къде стигнаха в наглостта си.

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 13:48 от nad_tab

# 287
  • Стара Загора
За съжаление новите наистина нямат дъга почти. Днес пак ги гледах, но изобщо не са хубави.

Имам спешен въпрос, който не е за тази тема, но ще го задам, т.к. не намерих специална за марката с търсачката.  Mr. Green Дано някой може да ми отговори.  Embarassed

Скрит текст:
Харесах си тези сандали http://paolobotticelli.info/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8 … 2151-detail.html# , но тук ги няма и не ми се чака до другата седмица, т.к. не е сигурно дали ще ги заредят. Та мисля да поръчам направо от тук. Отговарят ли си на номерата като цяло обувките им ? Ако не ми станат мога ли да ги върна директно на куриера ?  Rolling Eyes

# 288
  • София
Снощи се лакирах с Midnight Date, от двойните на Есенс. Нещо никак не ми стават снимките. На лампа абсурд. На слънце също е трудно, не са толкова ярки и отчетливи скейл частиците, а сякаш са част от основния лак.
Ето

# 289
Мацони, много готино! Кога ли и аз ще го изпробвам тоя Есенс  Rolling Eyes Laughing

Ивче, мерси! Hug

Аз махнах сладкишите днес, че ми се приноси френски -

http://radi-d.blogspot.com/2012/05/beautiful-french.html

# 290
  • София
iv4enceto_91, това Габрини М112 ли е? И аз го забърсах мин. седмица и от вчера съм с него-красота!!! Страхотно "сигнално" оранжево, направо ти вади очите  Grinning!
Досегашния ми опит с Паоло Ботичели е, че номерата си отговарят. За връщането, най-добре се обади по телефон какъв е реда  Peace

# 291
  • Стара Загора
iv4enceto_91, това Габрини М112 ли е? И аз го забърсах мин. седмица и от вчера съм с него-красота!!! Страхотно "сигнално" оранжево, направо ти вади очите  Grinning!
Досегашния ми опит с Паоло Ботичели е, че номерата си отговарят. За връщането, най-добре се обади по телефон какъв е реда  Peace

Да, М112 е. Ще го изпробвам идните дни.  Heart Eyes

Скрит текст:
Благодаря ти за отговора за Паоло. Досега съм имала само едни техни високи сандали, 36 номер бях взела, понеже нямаше 37, а много ги харесах. За съжаление ми бяха тесни и неудобни. Сега поръчах 37 номер, дано са ок, че не ми се занимава с връщане и подмяна.  Tired

# 292
Днес си имам нови лакчета - един сезонен и един тотално не, но и двата прелестни newsm68

Dior Czarina Gold

Много му се  чудих на този   Thinking .Кажи после как е дали е  покривен ?

# 293
  • София
Не съм Rangua, но да кажа за Dior Czarina Gold Laughing
Перфектно покрива на два тънки слоя! Не е точно моя лак, но ако нямате подобен цвят си заслужава да се купи!

Аз моя го бях подарила преди месец и сега си купих пак  Laughing

# 294
Не съм Rangua, но да кажа за Dior Czarina Gold Laughing
Перфектно покрива на два тънки слоя! Не е точно моя лак, но ако нямате подобен цвят си заслужава да се купи!

Аз моя го бях подарила преди месец и сега си купих пак  Laughing

Мерсиии   bouquet
Не му  е сезона - но ще видим. Wink

# 295
Не е лесно човек да не знае какви лакове има Blush Laughing

Ето каква прилика открих между новото ми мини Опи- Pedal faster Suzy и един стар Delia Glamour, който имам отдавна -

Чудех се аз от къде ми е познат този цвят Mr. Green

# 296
  • София
Не е лесно човек да не знае какви лакове има Blush Laughing

Ето каква прилика открих между новото ми мини Опи- Pedal faster Suzy и един стар Delia Glamour, който имам отдавна -

Чудех се аз от къде ми е познат този цвят Mr. Green

Аз затова ги редя по цвят... кутия с розови, кутия с червени и т.н. нещо отесняха кутиите обаче  Mr. Green

# 297
Ради, може да ти омръзна да те четкаме, но няма как. Само красоти показваш, искам и аз  Heart Eyes

Аз да си подновя питането за минитата на Орли. Как са им четките? Blush

# 298
хаха Наде, те твоите кутии трябва да са разтегателни, иначе няма как да не утеснеят Mr. Green
drexy, ама мнооого ти благодаря! Hug

# 299
  • София
Ради, може да ти омръзна да те четкаме, но няма как. Само красоти показваш, искам и аз  Heart Eyes

Аз да си подновя питането за минитата на Орли. Как са им четките? Blush

На мен са ми ок, тънки са, но лесно правя прецизен овал с тях, но повечето хора не ги харесват! Аз само дебели четки не понасям  Wink

Общи условия

Активация на акаунт