Лакове за нокти- 59

• 57 135
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
  • Стара Загора
Рика стои добре на бели кожи. На мен ми хареса на моята, но някак си ми идва много огнен. Не мога да опиша какво точно не му харесах. Rolling Eyes

На мен малко ми циганее, незнам защо.  ooooh! Имам оригиналния дисплей, ако мога така да го нарека и си наложих от него върху един нокът, но сякяш не ми харесва. Обаче се чудя на Фей.  doh

Лу, че какво чакаш още, та не си взела поне Кими, Рева и Ейпъл?  newsm12 smile3506

# 421
Да, относително понятие е дали ще ти отива, или не. На мен ми харесваше на моя тен.
ПП: Пропуснах да кажа, че за мен си направила грешка като първо си сложила Ябълката. Трябвало е Иванка да е примата. Mr. Green
ЛуMr. Green Mr. Green Mr. Green .

# 422
  • Стара Загора
Няма да се трия сега  Mr. Green, ама в средата на седмицата може и да се реша да я сложа Иванка, макар че ми е тъмна за сега. За моите възприятия е зимен лак.  Joy

# 423
Ето го и моят маникюр за началото на седмицата с новото ми ОПИ:
http://bokemono.multiply.com/photos/album/3#photo=55

Скрит текст:
Супер покривен е този нюд, и на един слой даже е екста. Crazy

# 424
  • Belgium

Лу, че какво чакаш още, та не си взела поне Кими, Рева и Ейпъл?  newsm12 smile3506

Какво чакам - очевидно вие да ме подкокоросате  Mr. Green

Аз зелени лакове не харесвам, имам само 1 и съм го носила само веднъж, но много се чудя между Рика и Рева и все не мога да реша  Thinking

# 425
  • USA, Steak State
Мернах едно- две нови попълнения. Добре дошли!

Тази ябълка на Зоя я мисля много, но някак ми се струва твърде ярък...

# 426
  • Стара Загора
Мернах едно- две нови попълнения. Добре дошли!

Тази ябълка на Зоя я мисля много, но някак ми се струва твърде ярък...

Хич не е ярка, много е готина даже. Вземай я.  Heart Eyes Онази червената неонова Чайна със сигурно е в пъти по-ярка от Ябълката.  Mr. Green

Лу, че какво чакаш още, та не си взела поне Кими, Рева и Ейпъл?  newsm12 smile3506

Какво чакам - очевидно вие да ме подкокоросате  Mr. Green

Аз зелени лакове не харесвам, имам само 1 и съм го носила само веднъж, но много се чудя между Рика и Рева и все не мога да реша  Thinking

На устата ми беше да го кажа, че те подкоросваме само, ама си замълчах. Ти пък взе, че се усети.  Joy И аз освен менти друго зелено не харесвах, но щом си взех Иванка и Емералда на Чайна...  Laughing А от няколко месеца насам немога да реша искам ли Opi Tease-y does it или не, но ще го реша, когато го няма никъде.  #Cussing out В ибей в момента е останал само скъп, дано излезне някъде по-евтин, че 20 лв хич не ми се дават.  Crossing Arms

# 427
# 428
  • Belgium
Е те всички Зои от тая колекция са на брутални цени в английския e-bay  Crossing Arms

Кои бяха представителите на Зоя за България?

Oт толкова лъскави лакове и мен ми се приноси лъскавко и сложих Тиарата Simple Smile

# 429
Търсих да видя въпросната ябълка и попаднах на този форум  Mr. Green
http://www.specktra.net/t/102100/nail-polish-swatches-all-brands/960  Heart Eyes

# 430

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 20:06 от bubanka

# 431
  • Стара Загора
Е те всички Зои от тая колекция са на брутални цени в английския e-bay  Crossing Arms

Кои бяха представителите на Зоя за България?

Oт толкова лъскави лакове и мен ми се приноси лъскавко и сложих Тиарата Simple Smile

Ние поръчваме от тази мацка http://www.ebay.com/sch/jess_i_am84/m.html?hash=item3cb67cabac&a … rksid=p4340.l2562 но трябва да поръчаш 12 лака, за да излезнат изгодно. (14,50 бройката)
От другите продавачи излизат по-скъпичко. Иначе в Бг са по 20 лв, освен ако не намериш някой, който да има регистрация и да купува на цени за салон (13 лв, ако не се лъжа).  Peace
Това са им представителите http://www.beauty1bg.com/kategorii/zoya/zeleni

А между Рика и Рева, аз казвам Рева.  Grinning

Ел, ето още една снимка, за да видиш, че хич не е ярък Ейпъл  Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 20:06 от bubanka

# 432
Ябълката е страхотен лак.

Моля mimito_mimito, да си смали или скрие снимките!  bouquet

# 433
Похвал-похвал...вече си имам Сеш  Laughing Crazy
Жесток е наистина  Crazy
Слагам два пласта лак/не ползвам основа/ духвам няколко пъти,колкото да не е мокър и нанасям Сеша.Не се отдръпва  Peace И след 5 минути е сух,бетониран и лъскав  Heart Eyes
Но сега гледам,че стои малко като гел и ако не съм го нанесла хубаво върху целия лак,а е леко по-навътре стои по-наддигнато и оделено.Но нищо де,то не се вижда,само ако се вгледам Crazy

# 434
И аз имам Сеш, днес го тествах и е уникално.  Heart Eyes Обаче се чудя каква база да си взема...вие какво ползвате?

Общи условия

Активация на акаунт