Лакове за нокти- 59

• 57 130
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Момичета, почвам с находките от Прити Шоп  Mr. Green

Уж не съм фен на розовото, но явно му е сезон и много ми допадна  Hug

# 436
# 437
Ивче, ябълката лъщи много на снимките, така че добивам някаква представа как ще е на живо  Heart Eyes

Аз ПАК съм на интервю за работа, кажете тоя път с какво да се лакирам. Отивам на интервю за позиция "Колорист-лаборант" и искат от мен да имам усещане за цветовете  Mr. Green е кажете с какъв цвят да се усетя на ноктите   Laughing

# 438
  • Стара Загора
Ивче, ябълката лъщи много на снимките, така че добивам някаква представа как ще е на живо  Heart Eyes

Аз ПАК съм на интервю за работа, кажете тоя път с какво да се лакирам. Отивам на интервю за позиция "Колорист-лаборант" и искат от мен да имам усещане за цветовете  Mr. Green е кажете с какъв цвят да се усетя на ноктите   Laughing

Доста блести на слънце.  Heart Eyes

За интервюто - виж първо тоалета какъв ще е и тогава избери лака.  Laughing

# 439
  • USA, Steak State
Хънт късмет на интервюто и моето мнение някаква пастелна преливка с гъба. Simple Smile

# 440
Според мен трябва да заложиш на нещо класическо. Успех. Peace Wink

# 441
Мерси за съветите и на трите  Hug мислех, че няма будни толкова рано.   bouquet  bouquet

Тоалета ми е сива блузка с копче на рамото и бели дънки, та май да сложа нещо сребристо. Хем ще блести хем няма да се набива на очи  newsm78

# 442
# 443
  • Стара Загора
Мерси за съветите и на трите  Hug мислех, че няма будни толкова рано.   bouquet  bouquet

Тоалета ми е сива блузка с копче на рамото и бели дънки, та май да сложа нещо сребристо. Хем ще блести хем няма да се набива на очи  newsm78

Aз бих заложила на нещо по-изчистено, т.е. нелъскаво.  Laughing На белите дънки Шампанското дали няма да седи добре?  newsm78

# 444
Pampita ми даде страхотна идея, ама кой да се сети  Embarassed

златни сте    bouquet

# 445
  • София
аз бих заложила на лак тип Graphite на chanel ( за интервю залагам само на класически цветове без да са ярки и да се набиват много на очи)

Успех на интервюто 

# 446
  • София
Аз не бих сложила сребърен лак или преливка на интервю... за омбре пък съвсем  Embarassed
Много зависи къде кандидатстваш, но стандартно/корпоративно лака трябва да е максимално непривличащ внимание и вързан с тоалета. Заложи на класически, скучен цвят  Wink

# 447
  • София
Кой номер е този Флормар?

# 448
  • София
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Golden Rose 2012
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 11:42 от lepidopteria

# 449
Ябълката е страхотен лак.

Моля mimito_mimito, да си смали или скрие снимките!  bouquet
другия път като публикувам снимки ще се постарая да е както трябва...

Общи условия

Активация на акаунт