Но пък тати си е вкъщи и се надявам да си направим заедно чудесна разодка. 

И хич не ги мисли грамчетата, на тази възраст вече не са от чак такова значение. И Зори никога не е имала вид на недохранена и кльощава ама кантарът беше на друго мнение. 

на Дари сигурно нищо й няма и само се е уплашила милата. Мен много ме е страх от топки. Изпитвам ужас само като чуя или видя да се рита около мен и много се дразня на по-големите деца, които ритат в парка
Парка е за всички, но за разходки, не е футболно игрище, а точно до него има училище с голям двор - там да ритат 
Аз опит мога да споделям, но наистина тук доста по лежерно се гледат деца.Аз съм в Сирия и тук Нестле е монополизирал пазара,та няма голямо разнообразие,но пък докторката ни се оказа модерна, информирана и говореща добър английски
Страната е пълна с контрасти във всяко отношение.
за Смуси и Миа
Дано се похвалите с прекрасни мерки и теглилки.
), дадох й пюре от круши и аз се напапах едно хубаво (Звездичкова
). А аз се почерпих с портокал за пръв път откакто родих.
Сега остана само да й дам вода от овесени ядки, ама не знам как да стане, защото тя водата само като види, че й я поднасям и
Не иска да пие и това си е. Не знам и аз лятото на жегите как ще я караме без вода. 

Дано все пак бързо го преборите този запек, че да не се мъчи детето.

Тя и друг път се е обръшала от гръб по корем, не мног о4есто, но го е правила, но сега я виждам за пръв път да го прави в нейното легълце. Много и се зарадвах 
Ние след 5 дни, на 8 май сме на консултация-да я видим принцесата какви ги е свършила и колко е пораснала, честно казано не очаквам мног ода е наддала, защото тя каквото изяде го превръша в енергия и го изразходва, много е подвижна, както казвма аз-имам чувството, че има моторче на дупето-да ми е жива и здрава

При Кали действа безотказно.
Аз днес хич не съмв кондиция
Ооо,вие също вече сте в отбора на падащите бебоци.Дани добре го е приел,щомс усмивка те е посрещнал...
Много ми хареса онази снимка,на която сте двете,много сладка снимка!
(тази,която си обещала на Зелда 
Важното е,че Дари е добре!Пък ти не се обвинявай,в случая най-малко вина имаш ти.При положение,че тези момчета са видяли,че наблизо има малко бебе,би трябвало да внимават,а то....
. Поне няма реакция от глутена
.
Последните дни само ви мятам по едно око и никакво време за писане не ми остана. Това хубавото време само навън ме държи. От два дни излизаме в 9 и се прибираме около 17.

Все пак смятам , че е в реда на нещата да се запекат, подрискат и тн... сменят консистенцията и храната си... все някаква реакция трябва да има.. дано да се "раздрискат" скоро
Течение нямаме, дано и при вас отмине бързо 

А бубуледа вече прилича на детенце... и как клюкари.. хи хи хи Ая прави същите номера, много е смешна

Препоръчани теми