А Стефи и Софи са големи момичета, браво на тях.

.

Уж е по размера на кошарата,ама нещо не пасна и малко отзява... Ама ние и без това не спим там
И. Благовест беше така,но след седмица-две нещата се регулираха и сега си ака редовно,даже по няколко пъти на ден 
Вчера дадох заешко,еми май мръвкари ще сме 

Ставам към 6.30 и до към 9, докото спи Сами свършвам каквото мога, после като заспи на обяд пак.И същевременно и си правим и разходките.Поне вчера изчистих най-голямата стая с хилядата прозореца
Сега ще влизам да се къпя и от 10.30 сме на РД на едно момиченце, което става на 1 годинка 

Тя и Яна не яде толкова много, но просто цял ден бяхме в Копривщица и там не искаше да яде много много, та вечерта си навакса
Та вече ще се храним само в къщи, там е по-послушна.
Как улучвате момента, че да ги сложите да се изакат в гърнето?
На Хисърлъка е много хубаво, ходихме като бях бременна миналата година, но до зоокъта не стигнахме и за заведенията не остана време, но ядно нищо не съм пропуснала 

миналия месец не ми дойде цикъла сега на първи само прокървих
не знам какво става , но ми е едно притеснено , а на гинеколог съм чак на 15-ти
иначе от сутринта Дарина кашля тя от няколко дена се опитва, но от сутринта вече е кашлица аз все си мислех , че се дави от слюнка или защото е почнала много да вика и да се дере и понеже днес ми взеха колата не мога да е заведа при педи, но утре отиваме със сигурност само дано не се е разболяла
сега спинка и като стане хващам пътя нищо , че всичко ме боли 

Мъжа ми е много против, но като се сетя каква жега настава юли-август и май ще го пускам. 
Дари се разплака силно, а на мен краката ми се подкосиха. Някакво момче дойде да ми се извинява, но аз бях толкова уплашена, че дори не можах да му се скарам и да им направя забележка да внимават къде ритат. Всъщност и аз имам вина, защото трябваше да внимавам повече и да се опитам да предпазя малката, но всичко се случи за секунди и не успях да реагирам. Обадих се на мъжа ми да дойде да ми помогне с количката, защото успокоявах Дари на ръце. Прибрахме се вкъщи, накърмих я и тя се успокои. Обадихме се на Бърза помощ за съвет и те ни казаха, че е добре да я прегледа специалист. 20 минути по-късно бяхме в Пирогов, където ни насочиха към нервохирург. Той я погледна набързо и каза да не се притесняваме, а да я следя за промяна в поведението и повръщане. Питах го дали не трябва да се направи нещо допълнително, за да се установи евентуално сътресение на мозъка (снимка или скенер), но той каза, че на толкова малки бебета не правят и не е необходимо. Малката е добре сега и се надявам да няма някакви неприятни последици от този удар. Предните нощи не успях да спя от притеснение, просто в повече ми дойде този стрес.
дано е пораснала Миа и да те изненада с грамчета.Препоръчани теми