Сега сме си вкъщи с висока Т, хрема и ужасна кашлица. Освен куп лекарства+АБ са и на инхалации. 
За прохождането препоръчват детето да е босо също.
Успех на следващите прегледи!

Благодаря, че обърна внимание за глутена в овесените ядки. Аз не бях се съобразила и щях да дам. Не вярвам, че щеше да е проблем, все някога и глутен ще се въвежда, но поне да е съзнателно и да наблюдавам за реакции дето се вика. 

Иначе можеш да провериш в H&M за обувчици на Миа, че имат и по-малки номера. 

Такова количество аки не съм виждала откакто се е родила!!! Направо ми се взе ъкъла къде в това кормче са се събрали били?!

Храненето ще почака... и банята съм й приготвила, че и ние като Петкова не сме се къпали от вторник вечер 
Аз мислех , че питаш за едни други лигавници, които са като малко пешкирче и се връзват на гърба, ако си имала предвид такива... то тях ги има в Depo Bebe пак във Варна 

Как няма да си щастлива... 
Смехоранке, какво толкова различно направи педито от това което беше правила ти с термометъра преди това?
) ще знам да пробвам с манго.
Обаче такива сладурковци и сладурани...направо се размазах от удоволствие да ги гледкам.

Колко захар да има в 5-6 лъжички боза? Знам ли?
Ние и днес бяхме на разходка,пак беше доста горещо,но пък поне свършихме нещо полезно и най-накрая си взех рокля и обувки за сватбата,че нали ще съм кума 

И аз много й харесвам очите,винаги съм си мечтала за дете със сини очи. 
Много,много е сладка,особено с шапчицата,много готина снимка.А за пелените-завивам с тънка,памучна пелена. 
Много е сладък...и браво на теб,че си запечатала момента 

Ма пък сме много скромни,беее 

Леда си е наддала много добре,няма за какво да се притеснявате вече.Все така да е!
Бързо да се оправят и двамата!

и много се ядосах,защото наистина бяха много хубави.И сандалки харесах,ама и те все големи номера...Направо яд ме хвана!Та ще продължавам с търсенето.
Много ми хареса онази снимка с каката, където го носи бабата на гърба си
Ама и каката е голяма сладурана.
и на мен ми изглежда голям дългуч, а пък иначе мърда с по 200-300 гр. на месец
А, Алина също е станала много голяма и хубава и тоалетите са й много шик, с тези обички като малка госпожичка е вече 

дето хич не пасва на никоя схема.Препоръчани теми