Последен месец с "р" отмина, лято чака октомврийската дружина!

• 33 379
  • 688
  •   1
Отговори
# 165
Връщам се с хубави новини. Леда вече е 7 700 (+550 гр.) за един месец, а от меренето миналия петък е + 800гр. Мериха я на два кантара днес, тъй че явно миналата седмица е станала грешка. Иначе, Марси, аз те послушах и я надумках едно хубаво  Laughing Ние все пак ще отидем на гастроентеролог за това повръщане да видим, а и за захранването искам да поразпитам, че сме много назад.
Смуси, виж че е наддала все пак Миа. Аз все си мисля, че щом не сваля всичко е наред.
Благодаря за комплиментите за Леда! Видях нови снимки на Али и Ая и двете са прекрасни! Али верно е като кукла, а Ая много хубава с тази шапчица. Обаче Леда е съвсем друга боя. Има по-тъмен тен и тъмни очи, косичката и е кестенява, но сигурно ще стане доста тъмна с годините. Аз съм била с бяло руса коса като бебе и сега съм кестенява, а представям си тя.
Ха ха, сега видях и Дани с тиквата, голям смях  Laughing
Много съм щастлива днес!

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 15:34 от lusine

# 166
  • Sofia
Ха, добър ден и от нас!
Добре че послушах синоптиците и направихме разходката преди обяд, та да не ме е яд сега, че детето е останало без разходка.  Grinning
Аз гладих, гладих, та се замаях чак, май това гладене ще го оставям вече.  Twisted Evil Направо отмалявам, като застана с ютията в ръка... Скоро ще започна да гладя само дрешките за навън, че иначе не ми харесват.

Разгледах всички нови снимки, раз-кош-ни са!!!

Леда е качила ужасно добре! А Миа напредва бавно, но славно. Дано да увеличи и тя растежа и всички прегледи да минат успешно!  Hug  Hug

Анбибиян, аз пасирах месцето с малко водичка и ми стана абсолютно гладка консистенция. А за гърнето, ами слагам Елиза винаги след сън и след хранене, особено когато е пюре, а на по-късен етап ще започна да я слагам и преди сън, т.е. по-често. Винаги имаме попадение, ако не ака, то пишка, но откакто я сложих на гърне, изобщо не е акала в памперса.

Пепи, дано да е само това инцидентно вдигане на Т и нищо да няма повече.  Praynig

Ох, ставам, че мрънка...

# 167
  • София
Здравейте момичета,

Ние по празниците си бяхме в София. Естествено, като на всеки празник в последните месеци идвамата се разболяха  Sad Сега сме си вкъщи с висока Т, хрема и ужасна кашлица. Освен куп лекарства+АБ са и на инхалации.

За гърнето - аз отдавна слагам Самуил на гърне. Естествено ако има попадения, то е все още неосъзнато, но скоро ще схване за какво го слагам там.

За памперсите, и двамата са с многократни, не сме имали проблеми с подсичане и врязване на ластици вкрачетата.

За късите ръкави, и ние открихме сезона Simple Smile

Продуктите на Чико против комари са много хубави и вършат работа. Ползвала съм ги с Мишо и не се е обривал от тях, като се има предвид, че той е с много чувствителна кожа.

За обувките през лятото - има си и сандалки, няколко чифта (бебешки с мека подметка), но предпочитам да го оставям бос, няма такава радост просто  Heart Eyes За прохождането препоръчват детето да е босо също.

За пилешкото, купувам само на Duc.

Смуси, много се радвам, че Миа е почнала да наддава  Hug Успех на следващите прегледи!

Проблем със запичане не сме имали досега със Самуил... Случвало се е Мишо да ака веднъж на 7 дни, докато беше само на кърма, но не съм се притеснявала, просто е усвоявал всичко  Peace

Наденцето, в ebay можеш да купиш най-различни такива лигавници, търси bandana bib.

Пепи, дано да е от зъби наистина тази Т и да не вдига повече Ивко!

Лусин, чудесно си е наддала Леда! Браво на вас  Hug

Анбибиян, и аз като Хариелка пасирам месото с малко водичка и си става супер  Peace

Честити месечинки на Кали и Леда на патерички  Heart Eyes

# 168
  • Sofia
Здравейте!!!

малката заспа и използвам да драсна някой ред.  Wink

Petkova  Hug Благодаря, че обърна внимание за глутена в овесените ядки. Аз не бях се съобразила и щях да дам. Не вярвам, че щеше да е проблем, все някога и глутен ще се въвежда, но поне да е съзнателно и да наблюдавам за реакции дето се вика. Peace

nadenceto84 Този месец, майчинството ми беше по-малко, да.  Cry

_Пепи_ Дано Ивко е добре.  Praynig

Смуси Дано резултатите от прегледите са ок и да се успокоиш. А и малката все пак е качила грамчета и см.  Peace Иначе можеш да провериш в H&M за обувчици на Миа, че имат и по-малки номера.  Peace

marsssika Аз вече завивам само с чаршафче. Много й е горещо, вратлето отзад все й е с пъпчици от жегата, защото доста се поти. Иначе за навън и аз трябва да купя една-две леки пелени, ако намериш нещо хубаво, свирни, моля те.  Hug

За обувките купила съм на малката едни много сладки от H&M 14/15 номер са и са й тамън. Слагам й ги, за да свикне да носи нещо, че после да не си събува обувките като трябва да ги носи. За по-натам ще видя какво ще взема, вероятно КК.

cvm Ами при смяната на памперса - вече е много тежка и ми е много трудно да мия дупе на мивката, та го правя на плота за повиване с мокри кърпи. И като забърсвам виждам, че има секрет и то доста.  Sad

Toni77 Аз съм "за" за среща в Скай Сити.  Simple Smile

Ели днес свърши прекрасна работа!  Mr. Green Но едва след като отидохме при педиатъра и изтърпяхме процедурката с термометъра.  Sick Такова количество аки не съм виждала откакто се е родила!!! Направо ми се взе ъкъла къде в това кормче са се събрали били?!  Shocked

Всички бебенца са прекрасни, а Алинка е направо сладкиш... Heart Eyes

# 169
lusine браво за наддаването, ето че като спря да повръща бебчо си наддава нормално  Hug
Смуси много се радвам, че Миа е дръпнала и на ръст и на тегло - другия месец повече  Hug

За месото аз само го смелих. Другия път ще го пасирам както казвате и ще видя какво ще стане. А колко време го варите преди да го пасирате?

# 170
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, малката заспа за ВТОРИ път САМА в леглото СИ от както се е родила  Party
Тъкмо й нарязах манго и ябълка, докато си играеше.. отидох да я взема и какво да видя.. детето заспало  Heart Eyes Heart Eyes Храненето ще почака... и банята съм й приготвила, че и ние като Петкова не сме се къпали от вторник вечер  Mr. Green Mr. Green Снощи пак заспа в 19 и 30 и днес се събуди чак в 9  Shocked Жегата си казва думата и умаря детето явно  Thinking
Наденце, ако търсиш лигавници като предложените от Ендира - виждала съм такива в магазин Сладури във Варна  Peace Аз мислех , че питаш за едни други лигавници, които са като малко пешкирче и се връзват на гърба, ако си имала предвид такива... то тях ги има в Depo Bebe  пак във Варна  Peace
Майчинството ми не е мръднало... нито надоле нито нагоре  Peace
Лусин, ама чудесни грамчета е качила Леда  Grinning Как няма да си щастлива...  Heart Eyes
За запека и аз започвам да се замислям, че като е само на кърма и захранването ни е дооооста оскъдно, може пък да не е толкова притеснително  Thinking Смехоранке, какво толкова различно направи педито от това което беше правила ти с термометъра преди това?

П.П Мангото повлия, последния памперс беше пълен и то с един прекрасен пълнеж, какъвто не бях виждала от дълго време  Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 19:31 от marsssika

# 171
  • Пловдив
Здравейте,момичета  Hug
Минавам само да кажа,после ще пиша  Grinning
Направила съм албумче в Снимка.бг за новия летен колаж  Grinning Крайният срок за качване на снимки е 31май  Grinning Моля,пишете под всяка снимка името на бебчето  Hug
Има и ново албумче за качване на актуални снимки на бебоците  Hug

# 172
  • Sofia
marsssika Нищо по-различно, просто остана равнодушна пред това, че малката се разплака и довърши. Аз не посмях, беше ме страх да не направя някоя беля и ми беше много мъчно от мисълта, че детето може да го боли.

Но следващият път (дано да няма такъв  Praynig Praynig Praynig) ще знам да пробвам с манго. Peace

Лека нощ от мен

# 173
Привет и от нас, аз най-сетне успях да кача няколко снимки, разгледах и почти всички от старото албумче обаче гладничко се размрънка за мляко и явно ще доразглеждам утре...че нали ми е на ултра all inclusive и си поцоква доволно честичко.  Grinning Обаче такива сладурковци и сладурани...направо се размазах от удоволствие да ги гледкам.
Пепи, дано да е зъбче, а не нещо по-сериозно.
anbibian, голяма сладурана е Яна.
Лусин, чудесни мерки. Браво на вас!
Хариелка, аз това упражнение с гладенето го зарязах още през февруари. Едвам устисках до третия месец и един ден както ги бях събрала дрешките на купчинка за гладене се спогледахме с ММ па си ги сгънах и прибрах негладени.  Embarassed Embarassed
Ендира, тъкмо се надявах вече на топлото време да няма повече болести.  Confused Стискам палци бързо да оздравявате.  Hug
Олеее, Смехоранка, дано повече да не се налага да влиза в действие термометъра.  Hug Hug
Оххх, тати е приготвил ваничката...ставам. Исках да ви пиша каква дивотия измислих със захранването, но явно ще е утре. Днес бях на "лов за пюрета" и както и очаквах се оказа тегава работата.  Confused Чао за сега от нас! Лека, спокойна и спяща нощ ви желаем с Грахчоланчо

# 174
  • Sofia
Toni_77 Мислех си за въвеждането на ръжта, нали и ти се чудиш с какво да я въведеш. Та тази боза на Хармоника, която някой беше постнал преди време съдържа пълнозърнеста ръж, захар и вода. Чудя се дали не може с нея да се въведе.  newsm78 Колко захар да има в 5-6 лъжички боза? Знам ли?

Може и пълна глупост да е това, ама ми хрумна и реших да споделя, та ако някой го вижда като нередно да сподели, че вероятно като ни дойде времето може и да дам...

# 175
Здравейтее HugНие и днес бяхме на разходка,пак беше доста горещо,но пък поне свършихме нещо полезно и най-накрая си взех рокля и обувки за сватбата,че нали ще съм кума LaughingИ Алина и Боян са готови,остана само ММ...И пак трябва да пиша аз речта и колкото повече наближава,толкова повече неща се струпват и направооо Confused
След обяд с Алинка тъкмо сме се гушнали на спалнята и си дремем,майка ми звъни...Да сме излезели с нея,да й правим компания,че да не е сама...Хич не ми се излизаше в жегата,а и ми се спеше,ама к'во да я правя...И накрая взе,че ни заваля дъжда,та едвам се домъкнахме до вкъщи... Grinning

А да ви кажа мойта синеоча днеска к'ви ги свърши...Влизам аз в един магазин,но продавачката ми е приятелка,влизам да меря един бял панталон,та излизам,оглеждам се аз,идва и тя да види как ми стои...А Алина останала сама,аз пък с всичкия си акъл съм сложила количката баш до закачалките с дрехите...По едно време настана гробно мълчание,поглеждам аз,в количката виждам само купчина дрехи и 2 ръце,протягащи се отстрани от купчината....Наш'та дърпала дрехи,трупала,дърпала,трупала...и накрая се затрупала. ooooh!

Благодаря ви за комплиментите за Алина! Heart EyesИ аз много й харесвам очите,винаги съм си мечтала за дете със сини очи. Laughing

Елита,снимките са в снимка.бг,на първа страница пише,има го и потр. име,ако искаш,пиши ми на ЛС,за да ти пратя и паролата. Wink

Марс,ама голяма е прекрасница папаАЯ Heart EyesМного,много е сладка,особено с шапчицата,много готина снимка.А за пелените-завивам с тънка,памучна пелена. Peace

Петкова,физиономията на Дани с тиквата е просто един път hahahaМного е сладък...и браво на теб,че си запечатала момента Laughing

Анбибиан,ама Яна колко пораснала ми се сториии...Много сте хубави и двете. Heart Eyes

Звездичкова,Коколинчо и той много пораснал.Много е хубав,а последните 2 снимки много ми харесаха.Къде е това? Rolling EyesАааа,сега видях,че по-назад си писала.

Смуси,браво на Миа!Може и да не е много,но важното е,че имате напредък и е качила.Следващия път още повече Wink

Наде,е,много ясно,че ще си отиват LaughingИ двамата са толкова сладки Heart EyesМа пък сме много скромни,беее hahaha

Пепи,бързо да оздравява Ивко и да не е нищо сериозно! Praynig

Лусинче,успокои ли се вече Laughing HugЛеда си е наддала много добре,няма за какво да се притеснявате вече.Все така да е!

Ендира,пак ли сте болнички CryБързо да се оправят и двамата! Praynig Hug

За обувките-мерси на всички за отговорите.Днес харесах едни много хубави на Капчица,ама имаше само 20 и 24 номер Close и много се ядосах,защото наистина бяха много хубави.И сандалки харесах,ама и те все големи номера...Направо яд ме хвана!Та ще продължавам с търсенето.

Айде,ще изчезвам аз да лягам,че утре в 08 и 30 трябва да сме тръгнали за село Laughing,та рано ще се става...Ще се върнем или вечерта или в неделя!

# 176
Zvezdichkova благодаря за комплимента  Embarassed И Калоян е много сладък  Heart Eyes Много ми хареса онази снимка с каката, където го носи бабата на гърба си  Grinning Ама и каката е голяма сладурана.
Сеса като гледам Йона, май са си лика прилика с Яна  Mr. Green
Съни  Hug и на мен ми изглежда голям дългуч, а пък иначе мърда с по 200-300 гр. на месец  Joy А, Алина също е станала много голяма и хубава и тоалетите са й много шик, с тези обички като малка госпожичка е вече  Heart Eyes
Абе нашите бебета са си най-хубави, много ме забавляваха тези, които си хапват сами - Ая с банана и Даниел - хич не обича тиква май  hahaha
Ава вече е сефтосала плажа и има много готин бански  Grinning
Аз поръчах един за Яна от Амазон, дано съм улучила размера и да не пропуска  Crazy
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003S5MBMY/ref=oh_details_o00_s00_i00

# 177
  • Варна
Смуси, браво на Миа! Малко помалко нещата ще се регулират!

Лусин, браво и на Леда -Бубуледа! Чудесно е наддала!

Марс, хубава новина!

Пепи, дано не е нищо сериозно!

Ендира, дано и при вас нещата бързо се оправят!

Марс, Петкова, Крис, качих снимки на едни прекрасни бебоци в албумчето!

# 178
  • София
Добро утро, момичета!

И двете ми момчета са приети съответно на детска градина и ясла, много съм щастлива  Party
Успех на всички други кандидатстващи!

Цеца, ше ме извиняваш, ама ние почти не сме спали тази нощ, нещо Самуил реши, че му се играе, и съответно сме будни отдавна...

# 179
  • Куциндрел
Добро утро.
Дано да не забравя да кача снимка в колажа по-късно, че каквато съм разсеяна....
Смехоранке, във Фантастико продават био боза, демек старата боза от едно време само, че с етикет БИО. Ако искаш може да разгледаш какво съдържа и да предложиш на малката. Не знам до колко е удачно да се дава боза, но пък ние нали минахме на едно захранване.... ooooh! дето хич не пасва на никоя схема.
Вчера отворих една каша на Хумана череша с банан, Йоан само близна и се отказа. Сега имам половин оризова каша и цяла плодова каша. Ще трябва да измисля какво да я правя, че поне ние да я изядем. Днес ще му меля печена чушка с домат, дано му хареса. Гледам в нета частните детски кухни и смятам да поръчам нещо от там, може да се поръчва ден за ден. Ако ги одобри ще минем на такова меню. Така ми се иска да заместя едно ядене поне, ама нъцки, детето е решило, че няма да стане.
Ендира, извинена си. Mr. Green Чакай и аз да видя дали Йоан е приет в ясла.
Лек ден ви желая.

Общи условия

Активация на акаунт