Последен месец с "р" отмина, лято чака октомврийската дружина!

• 33 380
  • 688
  •   1
Отговори
# 180
  • Куциндрел
Опаааа, класиран е маймуняка. newsm44
От понеделник започвам със събирането на документи.
Успех и на останалите кандидатстващи. Hug

# 181
Добро утро тъкмо щях да питам има ли класирани и видях Цеца и Ендира вече са се похвалили е аз не мога да се похваля , но пък от друга страна и по добре защото и да е бяха приели нямаше да е пусна на есен дано другата есен имаме по голям късмет

май ще се разпиша по късно , че Дари ми се сърди  Mr. Green

# 182
  • Пловдив
Добро утро и от нас!
Благодаря на всички за пожеланията за бързо оздравяване  Hug
Ние изкарахме една що годе нормална нощ. Иво се будеше на няколко пъти и проплакваше или мрънкаше, имаше малко темп, но я смъкна без лекарства. Повече гушкане и завиване и беше потен след 5 минутки. Сега седи в скута ми и гледа клипчета на 1/2 от монитора Simple Smile Зъбче не се усеща, но венеца е много подут.
Ceca, не насилвай детето да яде, че може да се отврати от храната и да стане злояд.
Лусин, астралната ни близначка е наддала супер. Сигурна бях, че миналият път са объркали нещо.
Съни, браво за покупките. Приятно изкарване на село  Simple Smile

......... ставам, че някой се размрънка за внимание

# 183
Ceca endira честито  Grinning Аз не съм проверявала, но надали ще ни огрее.

Искам да ви питам, може ли някой да ме ориентира одеяло с размер 70 x 90cm до каква възраст се използва  newsm78

# 184
  • София
Анбибиян, и до момента завивам Мишо с бебешки одеалца, когато дремва следобяд. Но иначе според мен до около годинка, особено ако много се върти докато спи.

# 185
Момичета, аз съвсем ви изпуснах.  Laughing

Ия, много гадна случка си имала с тези момчета дето ритат. Ама и те не се сещат да поспрат за малко. Ние с мъжа ми затова избягваме училищата, че постоянно има деца дето играят, а те нямат спирачки и не са съобразителни та гледаме да се пазим сами. Мен повече ме е страх от кучета, че понякога обикалят едни глутници дето хич не са приятелски настроени. За тази цел държа един спрей в ръка и а ми изскочи куче- а го напръскам. Вече се чудя дали и пистолета да не си взема да изпозастрелям някое куче. Направо много ги мразя тия кучета, чудя се как да ги отровя.  Twisted Evil

Наденцето, всеки месец майчинството ми е едни и същи пари независимо от почивните дни.
Много интересно само на мен ли сумата е една и съща?  newsm78

Лусин, виждаш ли как се качват грамове и килограми? Хаха.

Анбибиан, как смели месото?

Сега да ви се похваля за памперсите. Отказах се от Хъджиса понеже имаше само големи опаковки от 88 броя за към 38-39 лв в Кауфланд и не ми се даваха тия пари, а като сметнах че може и да не ми харесат - съвсем се отказах от тях. Та ходих до ДМ и взех от памперсите Бейбилав. Анбибиан ,ти ми беше споменала за тях, че са на промоция, но аз изпуснах промоцията.  Laughing Обаче Християн е на размер 4+ и там бройките са 76 в големия пакет, но пак излизат по-евтино от Молфикса. А най-много ми хареса, че са по-широчки, по-еластични, по-широчки около крачетата, с по-тънки и по-меки ленти, които не се впиват в крачетата му и не ги разраняват като Молфикса. Освен това самите памперси са много по-хубави на външен вид, по-тънички и по-мекички. От вчера ги ползвам, не са пропуснали до сега и през нощта не пропуснаха и много се радвам.  newsm68 Май ще останем на тях.
Освен това съм много доволна и от пяната за къпане Алверде пак на ДМ, май беше на промоция сега. Направи кожата на Християн много мека и не се налющи, както обикновено. Много повече ми хареса от олиата за къпане, които ползвах до момента и от лосионите и кремовете за къпане на Мустела и други. Изобщо съм много доволна от продуктите на ДМ и ще им стана голям фен. Хем цената им е ниска, хем съставките са супер, хем действат добре на кожата. ДОбре че ги има тия магазини.   bouquet

# 186
endira аз се чудя за този комплект дали си заслужава http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0052RMWUW/ref=ox_sc_act_titl … ;m=A3P5ROKL5A1OLE
Ахилеа ние вече изхабихме 50 памперса Бейбилов и също сме доволни от тях, мисля пак да купим такива, ако няма други на промоция, защото аз общо взето следя промоциите и купувам такива памперси, които са намалени, но примерно Хъджис не бих купила пак.
Месото го смелих с минирезачката на пасатора, понеже беше малко количество. Иначе по-голямо бих смелила в кухненския робот, но следващия път ще смеля и после ще пасирам, за да стане по-гладко.

# 187
  • София
Анбибиян, ако ще го ползвате основно в колата не се замисляй, ами си го купи. Ще го ползвате и до 3 години Peace

# 188
  • Някъде там
Здравейте и от мен!!!
 И на мен майчинските са ми по малко си близо 50 лв.  Sad.
 Смуси Браво на малката че е пораснала множе да е с малко но важното е че качва. Мъжа ми като бебе е бил много слаб даже дядо му викал Божее това дете живо да го оплачеш обаче ела да го видиш сега  Laughing. Така че спокойно мила всичко с времето си някой растат повече други по малко  Hug.
 Като прочетох че са ви приели за яслите поздравления. Ама аз още ще почакам някакси още не съм готова да я пускам пък и нали казах колкото се може повече ще я гледкам, че после само работа ще ме чака. А пък как не ми се тръгваааа Simple Smile.
anbibian Голяма бонбонка си имаш тя май е доста височка  Hug
Звездичке Калоянчо и каката голееееми сладури  Laughing
Цвети Ава вече с обички много е сладка и колко косаа супер:hug:
Ох само първия албум упях да разгледам скоро ще разгледамм и другите.
 Лили много я мъчат тези зъби миличката така плачка вечер докато заспи ужас. Дано скоро излизат и горните че аман.
Ахилейка Най накрая се появи. Радвам се че си намерила подходящи памперси, че то толкова много марки.
Съни Благодаря.  Hug.
След малко пак ще пиша че ммъника се събуди Hug

# 189
Ха привет и от нас  Grinning Момичета, мерси за комплиментите. Аз като гледам снимките в албумчето кое от кое по-сладурски са ни децата.
Аз да ви се оплача за захранването...не че сме го започнали де  Mr. Green Зелда, ако и ти още не си напреднала по въпроса ето какво измислих. Вчера накупих някои пюренца и както и заподозрях няма да е лесно. Бях си набелязала пюретата на Хипп дето са картоф с карфиол, картоф с тиквичка и май картоф с пащърнак имаше, не помня. Е, да ама във всичките до едно има и оризово нишесте и рапично олио.  Twisted Evil Оставам с убеждението, че за Хипп е крайно наложително и абсолютно задължително да има оризово или някакво там нишесте, все едно че без него няма да се получат пюретата. Зорлем намерих чист пащърнак и картоф, за съжаление на Гербер не намерих чистите броколи. Та накрая след оглеждане, четене, пуфтене, умуване и обикаляне на няколко магазина взех чисти картоф, пащърнак и броколи с ориз на Хипп, броколи с картофи на Нестле и чисти круша, сливи и ябълка на Гербер..и една оризова каша на Милупа. Представете си какъв миш-маш се очертава ситуацията  Twisted Evil Та след картофа и пащърнака мисля да пробвам с броколи с картофи, после с оризовата каша няколко дни и накрая броколи с ориз. Ако някъде по трасето дребния се запече ще се включат крушата и сливата. Не че ще го позная кога се е запекъл  newsm78 newsm78 Той и сега ака един път на 3-4 дни...но поне не се мъчи и не дава вид да му е проблем, просто като реши, че може да отпусне малко фира на твърд материал пълни пампито. Току виж пък с пюретата вземе да е по-редовен.  hahaha След оризовата каша вече ще може да се възползваме и от картофите с тиквички и картофите с карфиол на Хипп, видях, че Сънвал имат и картофи със спанак (без други екстри) обаче ако правилно си спомням от Зори беше голяма бливоч това чудо...и дали ще се възприеме  newsm78 Добре, че стартираме по това време та докато понапреднем ще са излезли хубави пресни тиквички, чушки, грах май имаше през юли  newsm78 Флучия, мила златна си ми ти  Hug, добре че си запазих твоите неща за захранването и кое кога се въвежда та сега ще си чета на воля. С каката беше по-лесно, ама тоз хубостник като ме отряза с тиквата и морковите направо напави захранването "мисията невъзможна".  Twisted Evil Ей на, оплаках ви се, дано да не съм била твърде досадна   bouquet Като минем на консултация във вторник стартираме пък да видим как ще се получи. Чао от нас за сега и прекрасни почивни дни ви желая  Hug

# 190
  • Sofia
Здравейте, момичета!
Днес ми е почивен след обед.  Grinning Преди два часа изпратих мъжа ми с двете деца навън и аз се почудих дали да чистя или да си почивам и избрах второто.  Mr. Green Мъжа ми се обади да ме провери и аз му казах, че се лакирам и утре ще чистя. Какво да ме прави човека, като си ме е избрал такава, ще си ме търпи. Нещо днес не ми е муза да чистя ...  Grinning Та, сега съм с лакирани нокти и си ги гледам как чаткат по клавиатурата, ама тоо... много красиво било бе.... За пръв път се пробвах с един от новите магнетични лакове, сладурско стои.  Grinning

Честито приемане в ясла/детска градина на дечица ви, Ендирка и Цеца! То това си е за празнуване.  Laughing Аз Елиза я регистрирах в системата, но не съм я пускала никъде за класиране, тъй като така или иначе няма да я давам от този септември.

Ахилеа, ама аз отдаван си дудна за тези памперси Бейбилав, ама кой да ме чуе... Казвам че са хубави, но..., явно не си ме прочела. Аз още от Софийкино време знам, че са добри и затова сега пак тях си ползвам. А като има някой познат или някой от вас рожден ден, отивате с личната карта, за да я покажеш и ползвате 15% отстъпка на всички продукти. Аз вече от доста време все така си купувам памперсите от там, все намирам някой с рожден ден.  Laughing  Laughing

Звездичке, какво да ти кажа, освен Успех! Знаеш какво беше при мен и колко лошо започнаха нещата. Сега се пооправиха, надявам се все повече да задобряват.
И Елиза я люляха в цедилка миналата седмица на село. Свекито извади една нова новеничка и й върза люлка, тя милата сладко сладко си заспа в нея.  Laughing Страхотни сладури са ти дечицата!  Hug  Hug

Ава е страхотна малка мадамка - винаги много стилна и много сладка. Направо й завидях за плажа... Цвети, защо не се разпишеш??  Hug Ради, прекрасно семейство сте! А малък Ники позира с много яки шапки!  Laughing Яна и мама Анбибиян са много много хубави! Влюбих се в розовото й гащеризонче...  Heart Eyes А синьото на очите на Алина са като цвета на дивана, направо стра-хот-ни!!!

# 191
  • София
аз пък влизам да се оплача, че не са ни приели. Къде го сега Тотю Младенов да му "тропна" на есен детето да го гледа за да ходя на работа, че нали все се надува че сме имали много дълго майчинство а дали го искаме или не-никой не ни пита.

# 192
И така аз да продължа , че сутринта Дарина ме секна  Mr. Green та най напред да си кажа Честита 7-ма месечинка на моята Даринка hahaha

Съни честито и браво за покупките и успех с писането на речта

Звездичке успех и на теб в захранването дано всичко е ок и нямате проблеми  Hug

Силса аз и Тотю и Фандъкава търся  Mr. Green да ги питам и аз някой работи  Crossing Arms

Всички бебоци са от хубави по хубави най после и аз се добрах до албума  Hug

Чакам Дарина да стане и излизаме на вън , а през това време да просна едно пране  Mr. Green

# 193
Здравейте и от мен!
Минавам да се разпиша набързо. Днес се завърнахме от Варна и Велико Търново. Във Варна изкарахме супер - бяхме на сватба и отделно бях там студентка, та се видях с доста колеги, всички обебили се с момчета и то около нашата възраст. В Търново си починах малко, майка ми и баща ми дундуркаха Ивайло.

Момичета, да се пооплача, че не ми се мисли какво ме чака. Дребното не само че пълзи навсякъде и е като фурия, а и се изправя. Вече пълзенето му е само за да достигне точка, мебел, където може да се изправи. Никакъв инстинкт за самосъхранение - пада като талпа назад. В Търново и Варна кошарките бяха от тези за път, меки и като пада, се "удря" в плат. А тук леглото е дърво. Отделно като пълзи по земята и се изправя на столове, маси, секции. Направо ужас. Вече не мога да го оставя и за минутка  ooooh!

Пробваме да се захраним, започнах с ориз, но приготвен от мен, на пара с бифидус ефект  Laughing - разтворих пробиотика му с водичка и го добавих в ориза. Въобще не му се понрави. Няколко дни яде по 2-3 лъжички максимум. Сега съм взела картофи, имам и домашна тиква. Ще видя с какво ще продължа.
Обривът му по гърдичките и гръбчето иначе изчезна. Останаха малко грапавите бузки и надолу от лактите. Тук там се появява пъпчица, но си мисля, че е от топлото. Отделно на кръстчето се обрива точно под памперса - мисля, че е от спарване, когато е стоял по-дълго в количката и столчето за кола.
За всеки случай ще го водя на алерголог. Да види резултатите и да каже за обривчетата.

Минах набързо темата. Старата не успях да я дочета. По спомен:
За майчинството - при мен всеки месец сумата е различна. По спомен беше на база на работните дни в месеца. Този месец доста са ме ощетили.

Благодаря, че споделяте за обличането. Ние вкъщи отдавна сме с боди къс ръкав. Апартаментът ни е много топъл, но за климатиците ще ги пускам в краен случай и то в другата стая.
Навън сме с блузки къс ръкав и къси панталонки. Само съм в чуденка, тепърва, като излизаме дали да е само по боди или да слагам и отгоре блузка. Малко се притеснявам само по боди  newsm78

Ендирка, Сеса, голям повод за празник имате  Hug В София си е почти чудо да ви приемат. Поздравления!

Звездичкова, успех със захранването  Hug Дано да потръгне по-лесно.

И само да обърна внимание  - чаят против запек на Блевит Л е основно за бременни!!! Освен това съдържа киви , а кивито е един от най-силните алергени. На една лекция на Хип за захранването ни обърнаха внимание, точно защото много мами го дават на бебетата.

Ще бягам, че Ивайло се събуди, а исках и снимчиците да разгледам. Ще се пробвам да чета, по-рядко ще пиша. Стискайте палци и за нашето захранване.

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 22:55 от fifi_0421

# 194
Момичета, аз сега се приготвям и излизам. Ще ходя на сватба, която не е точно в София и ще се върна утре по обед. Май аз съм първата смелчагада да оставя бебето за една нощ. ММ ще я гледа Grinning Обаче ми е малко притеснено, даже не малко, но това е живота, тя трябва да свиква Laughing Сватбата е на моя много, много добра приятелка и братовчедка не мога да я изпусна.
За мерките и теглилките, аз да ви кажа доста се изнервих на педиатъра на Леда. Те със сестрата неможе да не са разбрали, че кантара тегли грешно още на същия ден. Като изтеглят няколко "отслабнали" бебета, все са се сетили. Защо в края на краищата не се сетиха да ми звъннат и да ми кажат, за да не се тревожа. Аз цяла седмица се стопих от притеснение. Разбирам бебе да не наддава, но да отслабва ми се видя много сериозно.
Видях много нови снимки, всички бебета са прекрасни.
Ендира, Цеца, честит ви прием в ясла  Simple Smile От цяла тема, май сте само вие късметлийките.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт