Зъбче не се усеща, но венеца е много подут. 

Май ще останем на тях.
.
.
.
.
Момичета, мерси за комплиментите. Аз като гледам снимките в албумчето кое от кое по-сладурски са ни децата.
Той и сега ака един път на 3-4 дни...но поне не се мъчи и не дава вид да му е проблем, просто като реши, че може да отпусне малко фира на твърд материал пълни пампито. Току виж пък с пюретата вземе да е по-редовен.
След оризовата каша вече ще може да се възползваме и от картофите с тиквички и картофите с карфиол на Хипп, видях, че Сънвал имат и картофи със спанак (без други екстри) обаче ако правилно си спомням от Зори беше голяма бливоч това чудо...и дали ще се възприеме
Добре, че стартираме по това време та докато понапреднем ще са излезли хубави пресни тиквички, чушки, грах май имаше през юли
Флучия, мила златна си ми ти
, добре че си запазих твоите неща за захранването и кое кога се въвежда та сега ще си чета на воля. С каката беше по-лесно, ама тоз хубостник като ме отряза с тиквата и морковите направо напави захранването "мисията невъзможна".
Като минем на консултация във вторник стартираме пък да видим как ще се получи. Чао от нас за сега и прекрасни почивни дни ви желая
Преди два часа изпратих мъжа ми с двете деца навън и аз се почудих дали да чистя или да си почивам и избрах второто.
Та, сега съм с лакирани нокти и си ги гледам как чаткат по клавиатурата, ама тоо... много красиво било бе.... За пръв път се пробвах с един от новите магнетични лакове, сладурско стои. 

Ради, прекрасно семейство сте! А малък Ники позира с много яки шапки!
А синьото на очите на Алина са като цвета на дивана, направо стра-хот-ни!!!

В София си е почти чудо да ви приемат. Поздравления!
Дано да потръгне по-лесно.
Обаче ми е малко притеснено, даже не малко, но това е живота, тя трябва да свиква
От цяла тема, май сте само вие късметлийките.
Препоръчани теми