Само се чудя дали ще ме огрее скоро да се понаспя. Вчера следобед бях като ударена с мокър парцал. А уж все заспива след 21ч.
Ние вчера освен разходката в парка си направихме една и в мола - посетих HM, че му имах мерак. Харесаха ми и дрешките и цените.
В Карфур пък имаше памперси на премиум кеър в по-големи разфасовки - 3ка - 80бр. - 35лв., 4ка - 100бр. - 45лв.
Даже и промоутъри има - ако закупиш памперси и кърпички печелиш боди, има варианти и за барабанче, участваш в някакви конкурси. Нямах нерви да ги изслушам, но мамите които искат може да го посетят.
То от бебоците, чистене и готвене май все не намираме време за нас. И аз за сватбата ходих на маникюр - ееее после така му се кефих десетина дни.
И Ники и той все с усмивка!
ннннн благодарско за снимките! Ама страшна работа са тия бебчовци - кой на къде гледа, кого дърпа.

Успех със захранването!
Не го мъча и насилвам, надявам се така някак от раз да прояде
Така ми се спи, че чак се унасям като седна
Дано да заспят по едно и също време по обд, че да дремна и аз
, много приятно ми стана, поприказвахме си, принцесите се позагледаха една в друга и така 
Това с детските градини е ад просто, а уж е социална услуга.
И като смятам в ОДЗ тата , където искаме събираме 8,1 точки, ами ние сме за никъде с тях, максимук да намерим някоя, къдет ода съберем 8,2. А искам да ви питам, ако двамата родители работят в района на детската градина това 0,2 точки предимство ли са, или 0,1?
Боже, какви неща си честитим

Ели и Кико и те,де.Блазе ви за срещичките,много сте хубави!
Трябва да търся нещо от интернет и аз...
Ама и вие си имате Жаба
Аз чакам пък ти да се разпишеш в темата,защото отдавна не си го правила....

Трябва да обезопасяваме вече.

Аз си правих сметките майка ми да идва да помага, ако след 2 годишна възраст пак не я приемат (сега не сме приети), обаче като гледам как вървят нещата и здравето на баба ми се влошава, май няма да има как да дойде, ще трябва да остане при нея и какво ще правим, умът ми просто не го побира. И аз имам да казвам много неща не само на Фъндъкова и Младенов, а и на Бойко
МРЗ стана 290 лв. - обезщетението още е 240 лв., места в градините няма и т.н. 

Елиза също
Как си е седнала на гърнето като на трон
С тези гърнета ще ме вдъхновите да се пробвам и аз, ама Яна още не може да седи сама стабилно. Иво и той е много готин в тази жаба, а и вече знае за какво служи телефона
Елица е супер. Роклята е страхотна

и според ММ било съвсем умишлено, от зор ще проговори детето с тази майка хаймана 
Аз мисля да духна с приятели на Трън в събота и да оставя ММ с Яна в София. Приятелите казаха, че терена, където ще ходим не е проходим за колички и затова те остават тук.
Само на два-три пъти каза ам ам, докато ме гледаше как й дояждам пюрето или докато гледаше как баща й хапва 

Не че успях да купя кой знае какво, ама три дни подред Ники спи следобяд при свеки и ние със Стела атакуваме H&M. Засега не се очертава да е шопинг манячка, бързо й писва
Качих и аз малко снимки, много хубави видях. 
.Ние засега сме само на купешки защото от скоро започнахме захранването и то с тиква, а сега сме на тиква с картоф дето се вика направо се отиквихме 
.
.Препоръчани теми