Последен месец с "р" отмина, лято чака октомврийската дружина!

• 33 383
  • 688
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте от нас!
Честито на новите ученици на Ендира и Цеца. Да са здравички и лесно да свикнат им пожелавам - и мами и бебчовци. Нас не ни огря, като гледам, до 5 годинки все ще се гледаме. И на Т. Младенов, и на кметицата,
че и на разни други министри колко неща имам да им  казвам - нека те да гледат бебе с 240 лева и да не могат да го запишат на ясли.
Моят синковец последните два дни показва голям напредък в говоренето. Докато беше само на нечленоразделни звуци и крясъци, вече казва ам, мама и баба. Първата му дума беше ам, но то не е изненада, дебеланкото всичко си хапва със завиден апетит. Да не му е уроки, дано така да си продължава.
От пелените на Бейбилав и аз съм много доволна- купихме ги заради промоцията, иначе бяхме на Памперс.
Пюретата на Хип- този ориз дето го слагат навсякъде ме отказа да купувам готови зеленчукови пюрета. Сега купувам само плодови, защото няма голямо разнообразие на плодове този сезон. И все пак купувам на Хип основно, може би заради славата им, че са добри.
Понеже чак сега се записвам, благодаря за новата темичка.
Лека нощ

# 196
  • Куциндрел
Добро утро.
Разгледах албумчето, много са сладки всички бебчовци.
Анбибиан и аз намирам прилика м/у Йоан и Яна. Ще трябва да ги запознаем.
Фифи, хайде честито за щъкащият младеж.
Лусин, лекарите са малко пердета и много не се сещат, че родителите се притесняват. Важното е, че с Леда всичко е наред.
Пенка Узунова, честито и на вас с думичките. Моят синковец още е на агу, гу, грууу, понякога казва ох. Като иска да суче вечер казва "А". hahaha

Снощи сглобихме проходилката, сложихме Йоан за малко в нея и той подлудя. Само че беше на килима и не успя да се изтика. Днес ще го пусна в коридора да видим дали ще се придвижи с нея.
Вчера следобед бяхме в градинката до нас, Йоан много внимателно гледаше какво правят другите деца, вече следи с поглед разни неща, които правим, примерно как се отключва входната врата.
Сега изчезвам, две гладни котки ме обикалят и реват, докато не са се сбили, за да ми привлекат вниманието, да им дам да ядат.
Лек ден.

# 197
  • Варна
Добро утро, момичета! След вчерашното събуждане в 5.40ч., днешното в 6.20ч. ми се стори песен.  Crazy Само се чудя дали ще ме огрее скоро да се понаспя. Вчера следобед бях като ударена с мокър парцал. А уж все заспива след 21ч.   newsm78 Ние вчера освен разходката в парка си направихме една и в мола - посетих HM, че му имах мерак. Харесаха ми и дрешките и цените.  Peace В Карфур пък имаше памперси на премиум кеър в по-големи разфасовки - 3ка - 80бр. - 35лв., 4ка - 100бр. - 45лв.  Peace Даже и промоутъри има - ако закупиш памперси и кърпички печелиш боди, има варианти и за барабанче, участваш в някакви конкурси. Нямах нерви да ги изслушам, но мамите които искат може да го посетят.
Ендира, Цеца честит ви прием. По това, което чувам си е цяло щастие, че са ви класирали.  Wink
lusine дано да си се забавлявала много на сватбата, а Леда е била послушна.
fifi_0421 ама истинско предизвикателство си имаш всеки ден! Много са ми сладки на мен като вземат да щъкат, ама дупе да ми е яко като ми дойде на главата.  Mr. Green
Звездичкова успех със захранването. Пиши как върви. Аз тъкмо си мислех дали е удачно да предложа броколи и ти ми разреши дилемата с твоя пост.  Hug
Hariela браво за маникюра! Така трябва.  Wink То от бебоците, чистене и готвене май все не намираме време за нас. И аз за сватбата ходих на маникюр - ееее после така му се кефих десетина дни.  Heart Eyes
Впрочем гледах снимки от новото албумче - Яна и Ава са прекрасни малки госпожици. Ама какви са усмихнати!  Heart Eyes И Ники и той все с усмивка!  Wink ннннн благодарско за снимките! Ама страшна работа са тия бебчовци - кой на къде гледа, кого дърпа.  Joy
Да ви поздравим с нашата любима песничка http://www.youtube.com/watch?v=wTHifTnuGLo и пожелаем хубав ден!   bouquet

# 198
  • София
Добро утро, момичета!

Честит Гергьовден! Честито на всички празнуващи днес! Георги на Флучия Hug

Момичета, наистина си е голям късмет за приема в ДЗ. С Мишо опитвам от април 2010 и чак сега стана. Пожелавам на всички, които искат да ги приемат, да имат повече шанс на второ и трето класиране  Hug

Хариелка, благородно ти завидях. Моите нокти лак не са виждали от преди да родя...

Фифи, честито ви лазещо и изправящо се човече! Самуил и той прави опити да се изправя, след като е усъвършенствал вече пълзенето. Много е смешен  Heart Eyes Успех със захранването!

Лусин, браво. Мъжа ти и Леда са се справили чудесно, сигурна съм. Дано и ти си се забавлявала както си се полага, а не да си се притеснявала само.

Днес ще сглобя стационарното бънджи и ще закача това за вратата, ако ми остане време  ooooh!

Момичета, захранването ни ама никак не върви. То сно, че се отказах от пюретата, но той нищичко не иска да хапва друго освен кърма. Като му давам разни варени зеленчуци само си ги премята в устата и накрая ги изплюва на каша....Не знам какво да го правя, дали пък още не е готов за захранване  newsm78 Не го мъча и насилвам, надявам се така някак от раз да прояде  Rolling Eyes

На патерички, честита месечинка на Дарина.

Моите момчета заспаха чак към 1 през нощта.... ooooh! Така ми се спи, че чак се унасям като седна  hahaha Дано да заспят по едно и също време по обд, че да дремна и аз  Praynig

# 199
Добро утро, момичета!

Вчера не успях да пи6а, 4е на разходка ходихме, гладих, а през това време Кали се въртя от гръб по корем и като не може да си извади едната ръ4и4ка и реве и аз ти4ам да я успокоявам и оправям, готвих и вечерта само ви про4етох, капнах направоооо.Вчера като се разхождахме по центъра срещнах случайно Смуси с Миа и тати Grinning, много приятно ми стана, поприказвахме си, принцесите се позагледаха една в друга и така Grinning
А и аз се присъединявам към групата, която има да казва много неща и на Тотю Младенов и на Фъндъкова #2gunfire #Cussing outТова с детските градини е ад просто, а уж е социална услуга. ShockedАми то влизането в университет е по-лесно и безпроблемно, а за детска градина са едни сметки, едни чудеса.Изправя ми се косата, ужас просто, ние ще кандидатстваме за ясла от догодина, т.е. от 2 годинишна възраст и ако не я приемат, акъла ми не стига какво ще правим, пари за частна -абсурд ShockedДа се дава високата такса веднъж-хубаво да я дам,ама всеки месец не можем да си позволим CryИ като смятам в ОДЗ тата , където искаме събираме 8,1 точки, ами ние сме за никъде с тях, максимук да намерим някоя, къдет ода съберем 8,2. А искам да ви питам, ако двамата родители работят в района на детската градина това 0,2 точки предимство ли са, или 0,1?
Честито на приетите дечица, да свикнат бързо и да ходят с желание Hug Hug HugБоже, какви неща си честитим Shocked Shocked Shocked
Товва е за сега от мен, по-късно пак ще се включа. Днес ще използваме хубавото време да се разходим. Приятни разходки на всички Hug Hug Hug

# 200
  • Куциндрел
Честито на всички именници.

# 201
Здравейте!Аз сядам с кафенце,да ви изчета и да пиша,че после ще отлитаме на разходка.Алина заспа по никое време,ама тя пък и сутринта се събуди рано-рано,явно вчера емоциите на село са й дошли в повечко,понеже бяхме много народ и тя милата е най-малката,всеки иска да я мачка,да я взима,да си играе с нея....Явно малко множко й дойде и беше доста кисела като се прибрахме.
И да ви се похваля,че вече си направихме резервации за морето,та от 04.06 до 10.06 ще сме на Св.Влас,хотелчето изглежда супер,пък ще видим какво ще стане...Дано само времето да е хубаво! Praynig

Честито на всички именници!Да са много здрави и с гордост да си носят името!

Петкова,Марс,абе...Дани и Ая са като близнаци ShockedКато гледах снимките от срещичката ви,ми те направо са си лика-прилика...Адски много си приличат.И двамата с еднакви форми на нослетата,имат подобни черти,и двамата руси,синеоки...Белички,пухкавички....Не знам,само аз ли го забелязвам или наистина е така....Ама пък са много сладки! Heart EyesЕли и Кико и те,де.Блазе ви за срещичките,много сте хубави!

Анбибиан,дано да е хубав банския.Аз сега трябва да търся за Алина,ама идея си нямам какво да търся,а по магазините няма толкова малки бански тук ooooh!Трябва да търся нещо от интернет и аз...

Ендира,Цеца,много се радвам,че вашите деца са приети в ясла!Имали сте голям късмет така като чета какво става с другите.... ConfusedЗа пореден път се убеждавам,че в големите градове е някакъв ад просто ConfusedНие тук нямаме такива проблеми засега...

Имам въпрос към тези,които правят домашни сокчета или преди са правили...С какво ги правите?Аз имах една сокоизтисквачка преди,когато правих сокове на Боян,ама тя се счупи и сега се чудя каква да взема Rolling Eyes

Пепи,Ивко много е пораснал,много е сладък,много ми хареса снимката,където е с дънки и риза,много е готин GrinningАма и вие си имате Жаба LaughingГолям "хит" стана тая Жаба в нашата тема Laughing

Ради,прекрасни сте с Ники!Той колко е пораснал и става все по-сладък! HugАз чакам  пък ти да се разпишеш в темата,защото отдавна не си го правила....

Хариелка,абе Елиза колко още по-прекрасна мисли да става? LaughingМного е хубава,много!Браво та теб Laughing за лакираните нокти...Аз пък без лак не мога Laughing,винаги съм с някакъв лак,но пък рядко ми остава време да си правя някакъв по-специален маникюр,а преди много обичах....Сега само режа ноктите и лакирам,рядко се случва да си рисувам нещо или нещо по-така,ама без лак не тръгвам никъде Blush

Зелда,ти къде пак се затри? Thinking

Фифи,свиквай...Така ще е от тук-нататък.Аз затова и не исках и не бързах Алина да пропълзи и да проходи,та се радвах,че все още не може да пълзи,ама така като гледам,тя направо ще проходи...Сега постоянно иска да ходи,ама аз оставам без кръст и ръце,понеже някой трябва да я държи и обикновено този някой съм аз Twisted Evil,та сутрин едвам се разгъвам от леглото вече...И като си хареса нещо и като започне да мрънка,докато не я хвана и да отиде да си го вземе,не се спира....Уж от време на време я разсейвам с нещо друго,ама рядко помага,хареса ли си нещо,трябва да я заведа,да си го вземе...Лошото е,че от 1-2 дни започна да се изправя сама и се държи за дивана и прави няколко крачки и скоро ми се струва,че ако се държи за мебелите,ще може и сама да си достига желаната цел ooooh!Трябва да обезопасяваме вече.

Лусинче,ама що не я попита педиатърката и не й направи забележка...Предполагам и тя е майка,би трябвало да знае как се чувства една майка в такова положение,можеше да звънне,да се извини,да обясни.... ooooh!

# 202
  • София
Здравей Благомира, на нас ни казаха задължително да я накараме да пие АД. Храненето да бъде сутрин кърма, 2-ро ядене кърма и АД, 3-то ядене пюре и АД, 4-то оризова каша и АД/кърма, 5-то и 6-то ядене АД и кърма. Каза ми още,че много трудно ще хареса АД и трябва много упоритост. Също така да опитаме да го  правим с подсладена вода или гликоза от аптеката.

# 203
Най-накрая да се включа и аз днес  Crazy
Честит имен ден на всички именници   bouquet

Утре ще се пробваме да вземем урина на Яна и ще я водим да й вземат кръв.
Ще минем и през доктора, че има много неприятен и увеличаващ се обрив по брадичката, около устата и отива вече към вратлето и бузите. Бузите й са червени, сухи и грапави.  В същото време дупето й пак се изрина, но не с онези неприятни червени пъпки с бял връх. Първо стана грапаво на пипане, а сега има ситни пъпчици, много приличат на тези на лицето.
Почвам да се чудя да не би да има алергия. Или пък да е от спанака, ако има много нитрати. Мисля няколко дни да я храня само с купешки пюрета и да не й давам нищо домашно, а и ще видим какво ще каже доктора за това  Sad
Някой имал ли е подобен проблем?

Toni77 и при нас положението с яслата е същото както го описваш  Sad Аз си правих сметките майка ми да идва да помага, ако след 2 годишна възраст пак не я приемат (сега не сме приети), обаче като гледам как вървят нещата и здравето на баба ми се влошава, май няма да има как да дойде, ще трябва да остане при нея и какво ще правим, умът ми просто не го побира. И аз имам да казвам много неща не само на Фъндъкова и Младенов, а и на Бойко  #Cussing out МРЗ стана 290 лв. - обезщетението още е 240 лв., места в градините няма и т.н.  #Cussing out

Съни за този бански казват, че се ползва без пелени. Иначе Хъджис и Бейбилов имат памперси за плуване. Пък бебешки бански, които се обличат над памперс сигурно има, ама отдолу памперса сигурно пак трябва да е за плуване  newsm78
По въпроса ти за сокчетата - в момента давам на Яна сокчета на Бейбилов, но ги разреждам с вода, колкото съвсем малко да й насладни и да пие вода, иначе въобще не пие. Фрешове у дома правя с кухненския робот, като го купувах гедах да има хубава сокоизстисквачка, за да не купувам отделно такава. Истината е, че не го ползвам много. Мързи ме да го мия.
Знам, че доста момичета от форума си купиха от Амазон ето тази сокоизстисквачка
http://www.amazon.co.uk/Philips-HR1861-Aluminium-Juicer-Cleaning … 331384&sr=8-1
От време на време я намалят и е стигала до 50 паунда. Тук е доста по-скъпа.
И още един модел, който се е продавал и на 45 паунда
http://uk.camelcamelcamel.com/Philips-HR1858-91-Juicer-Litre/product/B001HN6R24

Сега разглеждам снимките в новия албум. Ники е голям сладур  Heart Eyes Елиза също  Heart Eyes Как си е седнала на гърнето като на трон  Joy С тези гърнета ще ме вдъхновите да се пробвам и аз, ама Яна още не може да седи сама стабилно. Иво и той е много готин в тази жаба, а и вече знае за какво служи телефона  Party Елица е супер. Роклята е страхотна  Grinning

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 22:20 от anbibian

# 204
Пак съм тук!  Grinning
Лелеее, колко съм се смяла на тази сватба! Бяха всичките ми приятелки от едно време и като се развихри един хумор, все едно бях в 9-ти клас. Много беше хубаво. Булката и младоженеца бяха много артистични и традициите бяха спазени по един много особен и запомнящ се начин. После ходихме в клуб и най-големите купонджийки от клуба отидохме в моята стая, но към 5 сутринта роклята ми стана много тясна на бюста и ги изгоних преди да се пръсне  Laughing После се събудих много рано, още в 9, е как да спя като знам, че в този момент, в този хотел спят всичките ми приятелки от детинство. Пихме кафе до към 11 и после към вкъщи. А Леда била голям герой! Само вечерта плакала малко като осетила на къде духа вятъра на промяната и оттам нататък му дръпнала един дъъълъг сън. На сутринта казала мама  Crazy и според ММ било съвсем умишлено, от зор ще проговори детето с тази майка хаймана  Mr. Green И така...сега съм много изморена и умирам за сън. Така, че лека нощ от мен!
Анбибиан, звучи ми много логично да е от спанака! Ти откъде си го купувала?

# 205
lusine домашен е, но това не означава, че не съдържа нитрати. До колкото знам спанака и цвеклото са растенията, които поемат най-много нитрати от торта и затова не трябва да се дават повече от 2 пъти на седмица на бебетата. Чудя се дали не съм прекалила с количеството  newsm78
Другата ми теория отначало беше, че е от лигите, защото постоянно е мокра. Обаче сега и бузките червени и сухи и се сетих, че имам приятелка с подобна непоносимост към нитрати. Тя като яде краставици или салата от магазините и бузите й стават червени, сухи на ситни пъпчици.
Добре си изкарала на сватбата  Grinning Аз мисля да духна с приятели на Трън в събота и да оставя ММ с Яна в София. Приятелите казаха, че терена, където ще ходим не е проходим за колички и затова те остават тук.
Яна още не бърбори. Само мучи като е ядосана или пищи, когато е много щастлива, и често издава едни звуци, които наричаме пеене - аааа ааа аааа ииии ааа, но нищо повече  Sad Само на два-три пъти каза ам ам, докато ме гледаше как й дояждам пюрето или докато гледаше как баща й хапва  Crazy

# 206

Зелда,ти къде пак се затри? Thinking

В мола  Mr. Green Най-после се разминаха размерите на дрешките от Ники за сезона с размера на Стела и не се чусвам гузна да купувам ролкички  Party Не че успях да купя кой знае какво, ама три дни подред Ники спи следобяд при свеки и ние със Стела атакуваме H&M. Засега не се очертава да е шопинг манячка, бързо й писва  Crossing Arms Качих и аз малко снимки, много хубави видях.
Вчера питончето ми падна от спалнята с помощта на батко си, не знам какво е искал да направи, а днес по очи на асфалта, изсули се от количката, докато прибирам нещо в раницата  Confused Не бях я закопчала, защото я оставих за малко и пак щях да я взема, мрънкаше и не искаше там. Милото ми дете, разпилях го за два дни. Сега спи, от 5 е заспала, 2 пъти се размрънка да хапне и пак си кърти  Mr. Green Вчера така спа от 6.30, оня ден пак от тогава някъде, но през деня не спи.
Отивам и аз да спя, имахме гости два дни и съм изморена, спах по 3-4 часа на нощ, стоим до късно, ставаме рано  Crazy

Като ви прочета ще пиша по-подробно. Лека нощ на всички  Simple Smile

# 207
Много сладко това питонче  Joy
Вие в леген ли се къпете? Изглежда доста удобно за нея  Grinning А каква е тази играчка?
Напоследък се чудя какви играчки са подходящи сега за бебетата? Може би някакви с много бутони да издават звуци и да светят  newsm78

# 208
  • Куциндрел
Добро утро.
Вчера на Йоан много му хареса проходилката. Слагах го няколко пъти за по 5-10 минути. Още не може да разбере какво се прави с нея, но неволно се търкаля назад.
Зелда, радвам се да те видя, още малко и щях да те пусна за издирване във форума. Mr. Green Гледам и малката и тя в отбора на каскадьорите. Аз не смея за секунда да оставя Йоан някъде не-вързан, последно се търкулна пак от леглото добре, че се търкулна откъм коша за мръсните памперси и не успя да се удари.
Анбибиан, гледах в Джъмбо едни бебешки лаптопи, бутоните им издават звуци. Имаше един и с малко екранче. Мисля, че е подходящ за бебоците. Йоан много си играе с домофона. Не знам какво го привлича там, но винаги като минаваме край него се заиграва.
Лусин, браво на Леда, послушна е била.
За яслите и градините и аз нямам думи. Разсипаха след промените доста детски заведения, сега се чудят какво да правят. А за държавата е по-изгодно майката да се връща на работа след първата година.
Лек ден ви желая.

# 209
  • Някъде там
Добро утро!!!!
 anbibian И на Лили е така грапава кожата около вратлето. Пиши после да кажеш какво е казала педи Hug.Ние засега сме само на купешки защото от скоро започнахме захранването и то с тиква, а сега сме на тиква с картоф дето се вика направо се отиквихме  Laughing, ама дано не е алергична реакция  Praynig
zellda И аз в събота ходих до H and M но малката взе да мрънка и нищо неможах да разгледам на спокойствие иначе имаше мн сладки харесах и едни сандалки ама с това мрън мрън нищо неможах да взема. Laughing. Стелито голяяяяма сладуранка и в това корито голем смех пада. И аз един път Лили не я бях закопчала и качвам количката на един бордюр и така щеше да се изтърси малката направо акъла ми се взе ама съвсем бях изключила че не съм сложила коланите ooooh!.
лусин Направо е било голям купон  Mr. Green
Ахилея И аз ще взема да ги пробвам тези памперси щом сте доволни. Вие сте на 4+ браво на вас.Ние досега бяхме на 3 сега вече ще и вземам 4 че нещо и умаляха 3 Grinning.
Съни Алинка вече иска да тръгва  Laughing. Ние сме с дървена кошара и май скоро ще я разкарвам че като започне да се надига сама и ще има поражения  Laughing
Вчера и аз сложих Лили на проходилка за 5 мин ама само седи и се пули  Laughing
 Всички бебоци са много много красиви. Имаме си най-сладките бебенца

Общи условия

Активация на акаунт