Краен срок - 31.05 
с удоволствие ще пробвам да се вместя въпреки че програмата ще е малко луда.
благодарско за инфото за пюрето с алабаш на Сънвал. Нашата доки каза, че е чудесно разнообразие за менюто. А и да ви кажа, като коментирах с нея резултата на Коколинчо за хемоглобина - че е 102 тя не се трогна, не изписа никакви добавки, каза че това е очакван естествен спад (затова се правели превантивни изследвания), просто да сме включели елда и киноа, и да се захранваме бавно и полека.

,та май ще си крадна малко за тераската .
днес ме е налегнала една муза ,сега решавам какво да направя за ядене (мисля ореховките на баба) или някакъв сладкиш,Zveto заразно е

Фил§Тедс издържа дете до 40 кг.
Всичките проходилки, които проверих са до 12 кг, включително и нашата. Все пак са предвидени да стават за болшинството средностатистически деца. Вие сте си изключение отвсякъде 

и да пишеш по-често!
Иначе режеш едно клонче и го бучваш направо в земята(саксията) и поливаш яко
Аз така ги въдя... В началото не ми се вярваше,ама се оказа,че става
Аз имам копър и джоджен,магданозът нещо не ми излезе 
А чаят специално за бебета ли е или обикновен 
Все още има надежда
и аз отдавна не съм писала,но нали беше хубаво времето и бяхме все навън по разходки. Ама като гледам тая седмица ще я откараме вкъщи
при нас цяла сутрин валя, а малкия напоследък се научи да заспива към 8 вечерта,събужда се по 2-3 пъти мрънка,явно зъбки го мъчат, и в 7 сутринта сме налиния.
че нали сме пухкави 
а за кърпичките Бочко ползвам ги от доста време жълтите и не е имало до сега проблем,а от Памперс ми се обриваше
Фил§Тедс издържа дете до 40 кг.
Всичките проходилки, които проверих са до 12 кг, включително и нашата. Все пак са предвидени да стават за болшинството средностатистически деца. Вие сте си изключение отвсякъде 
А аз напоследък малко мрънкам, че количката има един недостатък, но сега, след като ми отвори очите

Трябва да се движи това дете, че да започне да наддава по-бавно. И аз нали съм изпълнителна, действам. Днес ще отида до Хиполенд да видя какво се предлага, може да има и някоя, която да става за голеееми дами.
И аз ги чакам с нетърпение - нямам намерение да купувам.

Много се е проточил при вас бронхиолита
Радвам се, че е минал. И Леда имаше, продължи около 2 седмици цялото лечение. 

Препоръчани теми