Последен месец с "р" отмина, лято чака октомврийската дружина!

• 33 224
  • 688
  •   1
Отговори
# 435
  • Vaudreuil Canada
И да напомня - качвайте снимчици за колажа  Grinning Краен срок - 31.05  Grinning

Ау много съм изпълнителна - веднага си добавих гарджето ..

Ей Софиянки ако си организирате среща от 28 май до към 12-13 юни свиркайте по-силно да ви чуя или най-добре ми пуснете едно съобщение  Hug с удоволствие ще пробвам да се вместя въпреки че програмата ще е малко луда.

# 436
  • Куциндрел
Добро утро.
Вчера ме мързеше да излизам и малкия полудя вкъщи. Днес смятам да направим малко разходка.
За черешите - аз отдавна споменавам сергийката до нас. Там едно семейство продава бг продукция. Черешите им са на 4.50 килограма и се изкупуват много бързо. И другите им неща са добри ние само от там пазаруваме.
Смехоранка, на нашата проходилка пише до 12 килограма. Най-добре е да разгледаш в някой голям магазин проходилките, примерно в Хиполенда.

Нещо не мога да си събера акъла и да пише. По-късно пак ще се включа.
Лек ден.

# 437
  • Някъде там
Кукуригууууууууууууууу ето ме и мен. Добро утро Laughing
Хариелка Да 15.00 лв. като ги видях викам какви са тея златни черешиии луда работа.
Цеци Много е хубаво като си имате такава барачка които са си производители  Laughing
 Абе Ахилея наистина изчезна Sad

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 10:00 от ♥elita82♥

# 438
Здравейте момичета, не съм се вясвла от доста време, но имахме доста задачки.
Добре, че подсещате за колажа, ей сега ще прегледам снимките за да избера някоя. Голям съм заплес  Embarassed
Искам набързо да споделя нещо, което рабрах преди няколко дни - става дума за земната ябълка. Оказва се, че това е чудесен зеленчук, много богат на витамини и микроелементи, а вместо класическата скорбяла, която се разкражда до глюкоза и бързо покачва нивото на инсулина, съдържала друг полизахарид - инулин, който се трансформира във фруктоза, която много по-плавно отделяла енергията в тялото. Единственото неудобство е, че образува газове, но ставала дори за захранване на бебета, била хипоалергенна. Сега обаче не й е сезона, но пък на есен когато дечковците ще са по-големи може спокойно да се предлага сурова като добавка към салатката от моркови. Сходен зарзават се оказва и алабашът, който на есен също може да ни зарадва. И двата зеленчука са добри при малокръвие - демек чудесни за подобряване на хемоглобина, ако се касае за желязодефицитен проблем. В този ред на мисли anbibian   Hug  bouquet благодарско за инфото за пюрето с алабаш на Сънвал. Нашата доки каза, че е чудесно разнообразие за менюто. А и да ви кажа, като коментирах с нея резултата на Коколинчо за хемоглобина - че е 102 тя не се трогна, не изписа никакви добавки, каза че това е очакван естествен спад (затова се правели превантивни изследвания), просто да сме включели елда и киноа, и да се захранваме бавно и полека.
Оххх, и да ви се оплача, малкият сладкиш вдигна температура в неделя - чак до 38.7, цял ден горя и на другата сутрин изчезна също така мистериозно както се и появи. Имам много сериозни опасения, че господинчото ще кара по този начин всеки път при избиване на зъби. Гледам, че и четирите горни резеца вървят под венеца и се очертават ясно. Явно зъбоникненето при него няма да е толкова безоблачно както при каката.
Сега ще ви пожелая приятен и хубав ден въпреки облачното време, ще гледам да кача снимка за колажа и като заспи дребния да изчета каквото съм пропуснала.  Hug

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 10:09 от Zvezdichkova

# 439
Добро Утро и от нас,отдавна сме станали,нооо чак сега се наканих да пиша.
Изписаха ни Тридерм за дупето и каза ден два три да се мажем ,само по веднъж дневно,че бил силен.дано мине,че за пръв път ми се подсича  и направо сърцето ме боли ,миличкия ми Sad

до сега чувърках из нета как да си захвана роза? че като се  разхождаме минаваме покрай едни красиви огради обрасли с рози СТРАХОТНИ СА newsm09 ,та май ще си крадна малко за тераската .
Да ви се похваля магданоза ми взе,че се хвана и сега вече си имам магданозец на тераската,дори Ивайло вече яде(с пюрето),и джоджен имам... ехеее,ако имах двооор,незнам  hahaha

Пък такъв дъжд се изля още в 7ч сутринтааа,толкова е свежо вън.страхотен чист въздух! обаче е сивооо и си личи ,че цял ден ще е такова дъждовно.
Черешките тук са по 2.60лв/кг и изглеждаха хубави,естествено има и от 4лв. но въпроса е,че ги има и еФтини.
   chefднес ме е налегнала една муза ,сега решавам какво да направя за ядене (мисля ореховките на баба) или някакъв сладкиш,Zveto заразно е Simple Smile
айде ставам сега,трябва и списък с покупки да правя,че ММ като се върне да го "изненадам" и да наместим заплатата(първата от новото работно място) smile3508

# 440
Привет, момичета! Наминавам само да ви прегърна под дъжда и отлитам...дори и не успявам да ви чета...Иначе си мисля за вас, по-скоро за бебоците : ) Боряна я захранвам от 1 мес, точно като навърши 6 месеца (след тежък и продължителен бронхиолит - 6 седмици беше болна...) - та, доникъде не сме...не яде, плюе, ръмжи и ме бие : ) Иначе още не седи, не пълзи...само се смее и плюнчи, но най-вече бръмчи с уста : ) Целувки! Ще се опитам да ви навестявам по-често!!!

П.С. Блаккис, продават, гледам, и ягодки в саксийки : ) А розмарин имаш ли? И копър за тараторец да си посадиш : )
П.С. 2 А ако някой ми пише на ЛС как мога да си оправя линийката на Боряна...някой от вас ми беше казал как да я направя докато сме бременни : )

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 10:07 от el_bozhko

# 441
  • София
Elita, редовно пазарувам в интернет, плащам с paypal или epay.

Сийнгърл, дано те огрее, ще си чудесна булка, а и ще имате шаферче  Hug

Смехоранка, добре че поне сте си взели стабилна количка  Wink Фил§Тедс издържа дете до 40 кг.  Crazy Всичките проходилки, които проверих са до 12 кг, включително и нашата. Все пак са предвидени да стават за болшинството средностатистически деца. Вие сте си изключение отвсякъде  Hug

Звездичкова, и аз го гледах това за нара, мисля беше в предаването на Иван Звездев. Но ние не консумираме нар вкъщи и не смятам да му въвеждам неща, които са чужди на семейната кухня. А твоята лекарка ми харесва, така както я описваш Simple Smile

Ел Божко  Hug и да пишеш по-често!

# 442
  • Пловдив
Добро утро  Hug
Блекче,доколкото знам розите се захващат на пролет или на есен  newsm78 Иначе режеш едно клонче и го бучваш направо в земята(саксията) и поливаш яко  Peace Аз така ги въдя... В началото не ми се вярваше,ама се оказа,че става  Wink Аз имам копър и джоджен,магданозът нещо не ми излезе  newsm78
Хариелка,благодаря ти за отговора  Hug А чаят специално за бебета ли е или обикновен  Rolling Eyes Ама и аз какви въпроси задавам  Blush
Ендира, благодаря ти  Hug Все още има надежда  Mr. Green Пък може докато се заженим и някоя шаферка да имаме  Mr. Green
Череши още не съм купувала,ама като обикалям из селото и си крадвам по някоя друга от дръвчетата  Mr. Green

# 443
  • Пловдив
 Здравейте  Hug и аз отдавна не съм писала,но нали беше хубаво времето и бяхме все навън по разходки. Ама като гледам тая седмица ще я откараме вкъщи Sad при нас цяла сутрин валя, а малкия напоследък се научи да заспива към 8 вечерта,събужда се по 2-3 пъти мрънка,явно зъбки го мъчат, и в 7 сутринта сме налиния.
Вчера бяхме на консултация вече сме 9.100 и 67 см,качил е 400гр.Хемоглибинът му е 109 ,доки каза,че сме на границата и ми се скарам,че не съм въвела месото,та от вчера хапваме пилешко и спанак съм му купила.

За проходилките сега като ви чета ами аз не съм се интересувала до колко кг са и мислех да купуваме ,ама сега съм в чуденка newsm78 че нали сме пухкави   Mr. Green

За черешките,купих си вече ,че много ми се хапваха,5 лв беше килото

Seengirl, пожелавам ти скоро да те видим булка  Hug

Zvezdichkova полезна информация както винаги, не го знаех това за ябълката

BLackKisSs™ дано скоро на Ивко дупето се оправи Hug а за кърпичките Бочко ползвам ги от доста време жълтите и не е имало до сега проблем,а от Памперс ми се обриваше

# 444
  • Sofia
Цитат
Смехоранка, добре че поне сте си взели стабилна количка  Wink Фил§Тедс издържа дете до 40 кг.  Crazy Всичките проходилки, които проверих са до 12 кг, включително и нашата. Все пак са предвидени да стават за болшинството средностатистически деца. Вие сте си изключение отвсякъде  Hug

ендира Joy Joy Joy А аз напоследък малко мрънкам, че количката има един недостатък, но сега, след като ми отвори очите  Shocked имам страхотен повод да съм искрено благодарна за този мой много импулсивен избор.  Hug Hug Hug

Иначе аз за проходилка се чудех. Но педиатърката каза - купете проходилка!  Naughty Трябва да се движи това дете, че да започне да наддава по-бавно. И аз нали съм изпълнителна, действам. Днес ще отида до Хиполенд да видя какво се предлага, може да има и някоя, която да става за голеееми дами.  Blush

Ние днес успяхме да дадем кръв и урина, после ще се отчета с резултатите.

За сега успешен ден от нас с Ели.  Heart Eyes

# 445
  • София

Череши още не съм купувала,ама като обикалям из селото и си крадвам по някоя друга от дръвчетата  Mr. Green

Ама вече и готови ли има? У наше село са мнооого зелени още  Sad И аз ги чакам с нетърпение - нямам намерение да купувам.

el_bozhko писах ти лс за лентичката.

# 446
Момичета  Hug
Качих снимки на Леда за колажа и в другия албум, и на себе си в "Ето ни и нас"  Simple Smile
Ох, Леда да плаче по цял ден и спи много неспокойно нощем, най-вероятно заради зъбите. Точно в момента и избива един горен и е точно такъв широк, както го описва Съни. Преди спеше 10 часа непробудно, а сега става в 1 и в 4. В 4 суче, аз заспивам и тя остава в нашето легло. Обаче аз никак не искам да се учи да спи с мен, че съм хаймана и така съвсем няма да мога да мръдна. Смятам да ставам на стола за кърмене да я храня и като се наяде веднага да я връщам в леглото и. И през деня е много нервна само протяга ръце да я нося. Не иска да стои никъде и постоянно си слага биберона в устата. Не мога да разбера дали всичко това е зъби и ще се оправи или започвам да си отглеждам голяма глезана. Ако е второто веднага започвам да вземам мерки, но ако я мъчи зъб не искам да я изнервям още повече. Дайте съвет?
Ел Божко  Hug  Много се е проточил при вас бронхиолита  Sad Радвам се, че е минал. И Леда имаше, продължи около 2 седмици цялото лечение.

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 11:27 от lusine

# 447
BLackKisSs™ дано дупето се оправи. Скоро нали и Яна беше подсечена (около Великден). Тогава я мазах със Судокрем и имаше подобрение, но после обрива пак се появи - червени пъпки с бели връхчета и доктора изписа някакъв крем. Мазахме малко с него, защото имаше антибиотик и те изчезнаха. Сега мажем със стария крем (Юриаж) и от време на време се появява по някоя друга пъпка, която намазвам с кремчето с невен на Веледа и за сега удържаме положението.

# 448
Здравейте, момичета!

Много кофти с това време, пак цял ден у нас ще си стоим, отка4аааааам #2gunfire
Ел божко- най-после се разписа, айде по-4ести4ко ни навестявай Hug
Смехоранка-дано намери6 подходяща за Ели проходилка Hug
Като гледам , 4е говорите за цветя и аз да си кажа- 4акам ММ да измие терасата  хуубаво от зимата, да си пренеса цветята и да си купя тогава нови. Дайте идеи за цветя дето са хубави, лесно се гледат и стават за тераса ooooh!
Айде за сега толкова, по-късно със сигурност пак ще се включа, 4е ако не е форумът и като седя по цял ден у нас съвсем ще изперкам Grinning

# 449
  • Някъде там
Благодаря ти ендирка. Аз си изтрих поста че да не ви занимавам с моите простотии ама мн ме е шубе с тези плащания чрез карти  Hug Hug Hugю
 Тони Петунийките са най-лесни за гледане и цяло лято цъфтят мн си ги обичкам. Също така и мушкатото се гледа лесно и то цъфти.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт