Последен месец с "р" отмина, лято чака октомврийската дружина!

• 33 228
  • 688
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте момичета!

Тони, честита ви годишнина! Много да се обичате и уважавате    bouquet

Фифи, честито и на вас! Дълги години да празнувате любовта си   bouquet

Анбибиян, и аз ти завидях (благородно) на хубавата разходка. Браво! Дано да имаш време за повече такива Simple Smile

Съни, да се оправяш бързо  Hug Аз съм падала в розите като малка, много е гадно....

Деси, съвсем възможно е да ти е спрял цикъла, заради по-честото и дълго кърмене.

За кърпичките на Бочко, ползвам от много време такива със смрадлика, не сме имали проблеми, а и двамата са със чувствителна кожа. Блекче, аз бих заложила на зеления боб, като причина на подсичането  Peace

Лусин, комплименти не правя, просто казвам каквото мисля. На черното бяло не може да се каже. Благодаря ти, че питаш за Самуил - не го мъча повече с пюрета, продължаваме с baby led, хапва по такива миниатюрни дозички, че се надявам след месец опитване да изяде поне едно парче морков или картоф....Сега сме на етап опитване и плюене след това  ooooh! А Мишо как си хапваше на тези месеци...

Елита, освен по фонтанелата, можеш да се ориентираш и по цвета и мириса на урината. Ако бебето е обезводнено, тя е тъмна с мирис на ацетон. Но ако няма повече от 7 редки изхождания за деня не е страшно.

Ники и Кати, Самуил стъпва, даже се опитва да ходи Simple Smile

Въпреки студеното време, ние добре се разходихме  Grinning

# 421
fifi_0421 само предполагаме, че е от месо или елда или и от двете. Ще разберем като пробваме пак да ги въведем, но първо искам напълно да се изчисти лицето й и да мине известно време и тогава ще пробвам пак.

# 422
Имам питане педи ми каза да започна да давам попара.добре ама и каша и попара(аз мислех да редувам през ден).та сега се чудя какъв режим на хранене да измисля?! до сега бяхме така: сутрин 8-9ч(понякога 7ч)-мляко,12-13ч-зеленчуково(месно-редувам) ,15-16ч каша+плодово пюре,18-19ч мляко,22-23ч последно мляко.... сън... и така
ами сега??? тая попара къде да я вместя??? много се чудя!?

# 423
  • Куциндрел
Друго какво ще препоръчаш от там? Перцовка?  Mr. Green
Как какво - има водка и руски бонбони. Ако обичаш кисело мляко си вземи Ряженка и Кефир. Препоръчвам и сметаната. А, има е гречка (елда). Mr. Green
Фифи, честита годишнина и на вас.
Днес ме мързеше да излизаме и спахме малко вкъщи. Сега ще бъркам на малкия пюре от череши (дано да се получи).

# 424
Фифи- Честита годишнина и на вас. Дълги години семеен живот ви пожелавам Hug
Цеца- мног оти благодаря за линка към магазина, ММ е голям русофил и той го разгелда с интерес. Най- ни е близо този в Младсот 2 и непременно ще го посетим като се оправи времето.
За кърпичките на Бочко- и аз не мисля, че е от тях. И аз ги ползвам за Кали и до сега не сме имали проблеми.

# 425
Сеса перцовка продават ли там (водка с люти чушки)?

# 426
  • Sofia
Здравейте, момичета!
Ние днес излязохме преди да завали дъжда и ни хвана навън, разбира се. Скрихме се в Карфур, обикаляхме, понапазарувахме с надеждата да спре, обаче той си стана по-силен и изобщо не личеше скоро да спира. Накрая с моята приятелка си купихме и по един чадър, завихме бебетата с дъждобраните и айде вкъщи. Е, пак се разходихме.  Grinning

Честити годишнини на Тони и Фифи! Дълги години щастлив семеен живот и много много любов...!!!  1dating txtloves   bouquet

Ники и Кати, аз също не бързам със захранването, т.е. много бавно вкарвам нови храни, но не се притеснявам, има време кога да прояде всичко детето ми. За стоенето стабилно на крачета - да, стои стабилно отдавна, но не мисля че това зависи от храната. Просто твоята принцеса по-късно ще усвои това стоене, пък и те са още малки.

Анбибиян, дано нямаш проблеми с този кърлеж. Много ме е страх от кърлежи.  Twisted Evil Иначе страхотно си изкарала, аз също много обичам такива дни, с катерене на непознати места, но скоро не ми се е случвало.  Wink

Цвето, сътворила си страхотия-вкусотия. Браво! Сигурна съм, че и на вкус е превъзходно!

Блекче, много добре е пораснало детето, браво! Но и аз не мисля, че подсичането е от Бочко, още повече, че ти самата каза, че не бършеш толкова с кърпички, а само отстраняваш а...то и после миеш с вода. По-скоро причината е по-честото акане заради зеления фасул.

Елита, пащърнака регулира по принцип. Чак разстройство...  Rolling Eyes, не знам..., но пък на всяко дете различно му влияят храните. Бързо да се оправя Лили!  Hug

Съни, какво правиш в розите, бе мила, как попадна там?? Досмеша ме, като си те представих, ама на теб хич не ти е до смях.  Hug  Hug  Hug

Цеца, ти череши ли си купувала? Аз като видях колко е кг и  #Crazy Аз ще почакам да излязат черешите от нашия край.

# 427
Здравейтее! HugДнес времето не беше особено приятно,но имахме работа навън и общо взето бая време изкарахме навън,а после и с бъдещата булка на кафе,та...
Ходихме да направим последни доуточнения за сватбата,аз в петък ще отида да взема букета,че в събота сутринта аз трябва да го занеса на булката,иначе май сме готови вече.Ще ходим на пробни прически утре,аз си избрах нещо много семпло Wink,не трябва да засенчвам булката Mr. Green
Алина е добре.Днес и аз,и приятелката ми останахме без кръстове да я държим,че да ходи.Аз се откажа,а тя нали да я поглези и като я хвана...Еми,няма сядане,тя видя,че някой я глези и край....Ако я оставиш и се почва едно пищене...Ама в събота ММ да я води,щото аз с роклята няма да се навеждам LaughingДа вземе да се скъса пред всички,да обера срама... Stop
Иначе е адски смешна с тия 2 зъба,дето й растът отгоре LaughingТе са едни големи,широки,с голямо разстояние между тях....Малко ми е странно,на Боян не бяха така....Дали ще се оправи после Rolling Eyes

Анбибиан,честито ти лазещо човече GrinningБраво за хубавото изкарване и за местата,които сте посетили,сигурна съм,че е било страхотно.Ще чакаме и фото Wink

Имам въпрос-някоя от вас знае ли как да изпера лютеница от бяла блузка? ThinkingЧудя се с какво да я пера...Боян днеска се е омазал,а блузката не е лоша и не ми се ще да я оставям за игра...

Звето,аз не я преварявам PeaceА тортата е страхотна,браво на теб! Wink

Тони,честита ви годишнина! HugОще дълги години да се обичате! Heart Eyes

А за розите-идея нямам,честно BlushЯвно нещо съм се спънала,а уж е равен двора....Не знам,ама майка ми толкова много ми се смя,а мен така ме боля....Днес всички като ме видят и "Ииии,какво ти е станало,бе...Да не би мъжа ти да те е драл?" hahaha BlushОмръзна ми да се обяснявам на всеки втори...

Ники и Кати,Алина стъпка стабилно на крака,откакто беше на 6 месеца и половина-7 месеца някъде....А сега вече и ходи,изправя се сама в леглото,стои доста стабилно.Аааа,забравих да подчертая,че ходи само хваната за две ръце,иначе сама-не,нито за една ръка,нито хваната за мебелите...Може и да не може още,а може и да не е открила,че може да го прави. Laughing

Деси,мен пък този месец ми тече само едно кафяво,на моменти ми изглеждаше чак черно(сори за обясненията Blush),бях се шашнала.......Правих и тест,но е отрицателен. ConfusedНе знам що така стана,може би заради промяната в климата,щото и други приятелки се оплакаха,а гледам и ти....Ама и ако другия месец се повтори,мисля да посетя лекар.

Фифи,честита годишнина и на вас! HugМного щастливи семейни дни и много да се обичате ви желая!

Хариелка,поне сте напазарували LaughingИ мен така веднъж като ме хвана дъжда,ама бях и бременна,та като се заврях в един бебешки магазин...то,докато спре да вали,аз бях изкупила половината магазин Blush Laughing
Ааа,споко,вече и на мен ми става смешно като се сетя за случката с розите Laughing WinkСамо дето ми писна да обяснявам на всеки втори,че съм паднала,а не ме е драл нито ММ,нито децата Stop

Хайде,ставам,че да храня децата и да ги къпя и по леглата,че....Мен днес нещо ме боли глава и не ми е много добре....Да не би да има пълнолуние? Rolling EyesИ други познати се оплакваха от главоболие....

# 428
  • Някъде там
Здравейте отново  Hug. След малко ще слагам малката да спинка засега е добре не е акала скоро ама аз и давам Линекс и смених млякото така ми каза педи  Laughing.
 endira Благодаря ти много ще следя и урината  Hug
Hariela И аз знам че регулира  #Crazy ама още се чудя дали е изобщо от него или пак сме лепнали някой вирус  Thinking.   Hug  Hug  Hug. А разходката ви е била доста забавна  Mr. Green
 Тони и Фифи Честита ви годишнина пожелавам ви още многоооо годишнини да празнувате  Hug
Съни С това село се помляхте там Laughing. Дано скоро се оправиш че сватбата наближава   Hug
 Относно кърпичките на Бочко с лайка Лили откакто се беше родила само тях ползвах, но един ден си купувам и отварям пакета така смърдеше на мъжки парфюм  #2gunfire ужасс не посмях да и чистя дупето с тях и оттогава нататък вече ползвам само Хъджис хем са мн плътни самите кърпички и са мн мекички

# 429
  • Пловдив
Привет от нас  Hug
Да се отчета и аз от днешната консултация - +200гр, +1см  Grinning
Тони,Фифи, честити ви годишнини   bouquet
Съни,блазе ти за сватбата  Wink И на мен така ми се ходи...особено,ако ще да е моята  Mr. Green Ама не знам дали ще ме огрее  hahaha
Звето, и аз не я преварявам  Peace И си чакам парчето от тортата  Mr. Green
Анбибиан, много гадно с този кърлеж  ooooh! Благовест има едни ситни пъпчици по вратлето и по ръцете и аз съм заподозряла заешко(днес като се размислих..) та ще го спра сега да видим  newsm78
Блекче,браво на Ивко  Hug
Китти-лс, аз не ползвам кърпички,но мои приятелки също много ги харесват  Peace От едно магазинче им ги взимам за 1.50  Grinning
Да питам нещо за попарата - с какво се прави в крайна сметка  Rolling Eyes С мляко, с чай или с вода?? Ако е с чай - какъв?
И да напомня - качвайте снимчици за колажа  Grinning Краен срок - 31.05  Grinning

# 430
  • Куциндрел
Сеса перцовка продават ли там (водка с люти чушки)?
Не знам, не съм обръщала внимание. Rolling Eyes
Цеца, ти череши ли си купувала? Аз като видях колко е кг и  #Crazy Аз ще почакам да излязат черешите от нашия край.
Вземам ги на 4.50 килограма, не мисля, че е скъпо.

# 431
  • Някъде там
Цеца, ти череши ли си купувала? Аз като видях колко е кг и  #Crazy Аз ще почакам да излязат черешите от нашия край.
[/quote]
 4.50 лв. леле при нас са 15.00 лв. килограма. Thinking

# 432
  • София
Уффф писах, писах и Тери накрая натисна backspace-a...
Да ви питам - някоя от вас да е водила детенце при Д-р Николай Драганов? Ще ходим с малчо на ортопед, но не съм сигурна още при кой да го заведа. Ще съм благодарна да споделите впечатления.
Днес дадох на Тери спанак Simple Smile От няколко дни мъж ми ми обяснява как бил готов вече в градината и колко бил хубав и пресен...И днес прочетох, че действал разхлабващо. Та реших да понабера малко и да пробваме дали ще му хареса на детето. За голямо мое учудване (не знам кое му е толкова учудващото...може би реагирам така, защото мразя спанак) на Тери много му хареса. Чак се разрева като прибрах останалото в хладилника. Чак жал ми стана, ама ме беше страх да му давам повече - все пак си е нова храна.
Вече заспа малчо, дано нямаме проблеми със съня тази нощ, след това спане днес  #Crazy
Лека нощ, ще последвам неговия пример и аз - ще гушвам възглавницата  Hug

# 433
  • Sofia
Цеца, ти череши ли си купувала? Аз като видях колко е кг и  #Crazy Аз ще почакам да излязат черешите от нашия край.
4.50 лв. леле при нас са 15.00 лв. килограма. Thinking
[/quote]

Shocked  Shocked  Shocked Е ти ме разби...! Аз ги видях за 7,50лв. и казах, че толкова пари за череши няма да дам, ама пък 15.00лв....., е самозабравили са се...

Сийн, попарата се прави само с вода или с чай. Аз на Софи я правя с чай от шипка, така ми каза педиатърката и аз и до ден днешен така я правя.

# 434
  • Sofia
Привет от нас!

Ние днес си направихме една дълга разходка в студа. Малката спа през цялото време. Накрая ни заваля и се прибрахме, но останах много доволна. Вечерта се класирах и за йога... Въобще прекрасен ден имахме.

Тони, Фифи Честити годишнини! Пожелавам ви още много години да се радвате на щастлив и дълъг семеен живот! Ние с мм празнувахме 8 години на 8ми май. Иначе сме заедно от 16 - бяхме в един клас в гимназията и се взехме от пръв поглед.  Mr. Green

Ники и Кати И ние сме до под кривата круша със захранването. Не мисля, че това е проблем - ехей има много време пред нас - всичко ще се въведе. Иначе Ели вече стои стабилно на крачетата си от няколко дни. Но не намирам някаква зависимост между захранването и стоенето.

Анбибиян браво за хубавото изкарване. Вярвам, че всичко ще е ок с кърлежа.  Peace

Цвето Докторката е д-р. Паунова, не че се оплаквам от нея, просто понякога за дребни неща много се дразня и споделям. Като цяло има едно много хубаво качество тази жена и то е, че не се шашка - и мен не шашка. И другото - винаги, за всеки проблем има по някоя бабина рецепта да предложи. Това, че не ме информира за нещата ме побърква, но вероятно не винаги е и необходимо, знам ли?

А ти си направила страхотна торта!!! Адмирации! Все се чудя как намират другите мами време да правят такива неща?!  smile3501

Елита Да не би Лили да я държи още от чайчето Блевит Л? Аз Ели не успях да я накарам да го изпие, но си направих на мен и ОпределенО имаше ефект - и то продължителен. Дано скоро се нормализират нещата. Praynig

Съни Много ми стана смешно, като си представих сцената при розите. Е, разбира се, на чужд гръб и 100 тояги са малко Hug  Hug Hug

Сега и аз да се отчета от днешната консултация - вече сме 11 кг. (+ 650 гр.), 74 см. (+2 см.) Ура, качили сме под килограм този месец  Joy Joy Joy Но педи каза да купуваме проходилка и да почва да се движи здраво да свали малко грамчета... И ме гледа подозрително и вика: "И това само на кърма?"  Thinking  Викам й "Да, честна пионерска. Само на кърма." hahaha hahaha hahaha

В тази връзка имам върпос. Някой може ли да ми препоръча удобна и достатъчно широка проходилка? Защото, например гащите на бънджи-жабата са й тесни на Ели и като я сложа после без чужда помощ не мога да я извадя. Shocked  Embarassed

Лека нощ!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт