Но нито от картофа, нито от моркова е изяла повече от един кубичен милиметър и не знам дали ще има алергия към тях. Иначе днес, след като един месец стоя в шкафа, отворих оризовата каша и я направих с вода - много й хареса, 7 лъжички изяде, едва успях да я скрия незабелязано, защото като видеше отдалечаващата се лъжичка и побесняваше ето така
Блекче, ти можеш да си изплетеш парцалена черга, от стари дрехи като си ги нарежеш на ивички и ще си я направиш по размер, тя става по-тежка и няма да се нагъва, и може да си я направиш много яка. Аз, ако имах време и кой да ми нареже дрехите на парцали, че яко ще се изнервя, също бих се пробвала.
Ще направя реплика на снимката с одеалцето със Стела, защото имаме същото 
Не знам дали съм ви казвала - много яка свекърва имам
Та за шевната машина се похвалих, защото ако някоя от вас шие и е наясно, да даде съвет каква, без да я оръсвам много жената
А съм му майка, би трябвало аз да съм тази, която го успокоява най-бързо. И ми е тъжно в последно време. Дано отмине периода и сам се откаже от гърдата. 

За сега ми е възможно да го правя, след като съм й дала пюрето и няма мазало. По-нататък вероятно ще се мажем, ама няма как иначе, трябва да се научат. Чела съм, че е необходима една седмица, за да се научиш да движиш лъжицата към устата и да я уцелваш, де. Сега ще видя дали е вярно.
Даже понякога засуква без моя помощ. Снощи бяхме сами на спалнята и Йоан пак спа напречно на леглото, аз бях натикана в единия край. Мисля, че детето си кара основното ядене през нощта, защото като станем не е гладен, огладнява след 2 часа някъде. Ако не му дам да суче, първо започва да рита, после да мрънка и накрая се събужда.
вчера не съм писала понеже цял ден бях по лекари ММ гледаше Дарина и се беше справил без забележка ама пак му се скарах , че не беше сготвил
умряла от глад обаче и питам какво е сготвил той нищо
и аз го насметох кво е правил цял ден
после ще докладвам
тези череши мога да ги ям с килограми обожавам ги

Голяма съм овца как не го усетих, че мърда и уж винаги го прегръщам с едната ръка.Не плака много, направих му мляко и пак заспа.Сега като се събуди ще ходим при педито.Ако не е болен, може ли от зъбите така да реве това дете
Ще видим педи какво ще каже.....и ще пиша.
И днес ще го измислим.
Дано само с тревогите си останете и няма нищо притеснително.
Напоследък и на нас ни се случва да приплакваме нощем, но бързо се успокоява.
Той човека с детето се справил, изчистил и изгладил, а ти и храна искаш. Моя не би се справил само с детето за повече от час, пък за останалото дума да не става.
Дано се завърниш с хубави новини от консултацията.

Да не говорим, колко ни е забавно да я блъскаме в таблата вместо да я насочваме към устата.
Аз лично много си харесвам сватбените снимки и следсватбената фотосесия. Дано и твоите близки са останали доволни.

а може и от зъбите да плаче така .Успех при педи
И на мен така ми се ходи на сватба
мисля да го водя на преглед пък и все още има кривогледство.Педи каза до една годинка ,че щяло да отшуми ,но аз исля да се консултирам със специалист.Хайде стискайте палци всичко да е наред
Пиши след прегледа.
И не само те - всички са уникални! Ама нашите са си на-хубави.
Аз му вземах и дентокинд и почнах и от тях да му давам.От седем часа сутринта дето яде 90мл. мляко и повече не е ял.Като се върнахме от докторката и заспа на рамото на баща си, горкичкото ми то

И аз видях твои снимки и ти си много хубава, и си личи, че се занимаваш с реклама. Копирайт може би!
Юлката нещо н може да спи и тя-ни денем,ни нощем 

гушках я и я милвах, вместо да я кърмя.щом си решила на годинката да отбиваш,почвайте тов упражнение от сега.....но ако Леда е решила друго, мога само да ти стискам палци 
с водичката ликвидирам и пъпчици от претопляне и всякакви обривчета изчезват за нула време. и за подсечено дупе я ползвам,като я нанасям с тампон за дегримиране.

Препоръчани теми