Сега няма температура.
И сега с липа му я правя.
А за стволовите клетки не знаех, че и в друг момент, освен при раждането могат да се вземат
Аз бих те посъветвала да даваш нурофен само при нужда и то при Т над 38 C, а довечера няма никакъв проблем да не го изкъпеш. Когато Софи има висока Т, аз я потапям във ваната с хладка вода и така я смъкваме, температуропонижаващи не давам, освен, ако положението не се подобрява по никакъв начин. Но досега ваничката винаги е действала. 
. Аз давам панадол само когато има темп. . Чая от лайка наистина е мн хубав.Всеки път като се разболее малката го има в менюто с лекарства. Иначе нашата педи ни изписва за гърло само Синекод нищо друго каза че до една годинка само това било лекарството за бебета
. 
.
.

Сега мисля да взема Toujours на Лидл, че само те не ми пропускаха, но се колебая дали да не мина на по-големия размер 5. 4+ вече му е много тесен или в талията, или на крачетата. Мисля от юли да взимам памперс гащички и да го уча на гърне. Това е общо взето. Християн много обича да яде от нашата храна. Почна хич да не си харесва бебешката и все да реве да му дадем от нашата. Намерих каша, която много обича и все не му стига - Зърнин М на Слънчо. Ами това от нас. Всичко най-хубаво ви желая. 
. Поздрави на Хриси
. Нали и аз си купих от тези памперси и аз не съм мн доволна да ти кажа май и аз ще си продължавам по изпитаните от нас марки

+420гр. и + 1 см. или вече сме 7820кг. и 70см. доволна съм от мерките 
жал ми е за теб “
горкия мъж всички го съжаляват
вече две нощи не мога да се наспя от нея та по тоя повод дремнах с нея преди малко станахме 
Вкусна ли е кашата
А бях толкова убедена. Предложението на Деси е добро, ако не искаш да спи във вашето легло и ако имате място до вашето. Нашето е така, но стои празно
Стела спи до мен и ако се събуди през нощта се местя ту от едната ту от другата й страна и толкова ми се спи, че не знам как намираш сили да станеш от леглото. Значи Леда вече се сърди
Много хубаво си го написала, точно така се чуствам, но изпитвам и постоянно чуство за вина, че не съм била достатъчно добра майка с Ники. Женска му работа 
То все едно да ги "давам" е достатъчно
Но ще се заема вече по-сериозно, че оризовата каша много й харесва, утре мисля с череши да й я направя, ама не знам дали са подходящи за почти нищо не опитало бебе.

Препоръчани теми