Ужасно е това време!
Обаче днес не пропуснахме разходката,излязохме за 1 час,после ни викнаха на гости у една приятелка,та децата си поиграха,ние си побъбрихме...И общо взето,нищо интересно.Мен ме боли цял ден врата
Хич не се бях сещала за това 
И във ФБ ще те добавя,дай ми линк към профила си на ЛС. 
А на младоженците ще им подарим пари с ръчно изработена картичка и лично послание вътре,освен това отидохме при един художник и го помолихме да направи една картина,която изобразява нещо много лично и сантиментално за тях и стана прелестна,те сега се местят и в ново жилище и мисля,че много ще им допадне.Четох и в нета и взехме от там идеята,като на самата сватба,отзад самата картина ще я разделим на две части с марер,от едната страна ще пише името на булката,а от другата-на младоженеца и всеки ще трябва да напише по една хубава черта в техния характер!
И както и предния път,това с бутилките си остава неразделна част от подаръка
Прати го насам малко и на мен да помогне,де...Не се скрънзи
Дано зетчето се успокои вече и да се наредят нещата...И никакви падания повече! 
Особено,ако по лъжицата има пюре или каша и като започне да я блъска по таблата на столчето,навсякъде започват да хвърчат капчици пюре....А тя си умира от кеф....А стените вкъщи вече са за пребоядисване! 

Пиши по-често,че липсваш...

И аз съм хвърлила око на едни бански в некст, но досега не съм поръчвала от чужди сайтове
, имам и една приятелка там, може на нея да и го поръчам.
Това е жалко, защото моделите им са много забавни и сладурски. Банските на Некст, обаче не са за бебета, имат размери, но отдолу трябва да сложиш памперс за плуване. Такива имат Хъджис и Бейбилов, може и други да имат, но не съм виждала

Да ви почерпя за седмата месечинка на Борислав 

, сега ще разгледам сайта на next,мерси за инфото
Е на право ме разбихте!Вече го ударихме на лятна вълна, въпреки гадното време и постоянните дъждове!

Най-ми е смешна като застане на 4 крака, обаче не може да се привдижи така напред и само си мести тялото напред-назад, все едно се засилва

на връщане взех едно готово печено пиле и така реших проблемът с вечерята. Юлката и тя много го одобри, но искаше сама да си го държи в ръчичка,а не аз да и давам. като цяло, с нея май приключихме с пюретата, наистина вече. опитах се да си докажа,че аз мога да храня дете като "другите хора' и ми вървеше до един момент,ама детето ми много поумня вече
ама хич не си го слагам на сърце. Зелдичка и Флучия, и аз съм така с второто дете-никакви притеснения, само радост и любов. Толкова съм луда и по Лили и дори не вярвах,че мога да обичам някой друг така. сега ми е пей сърце, дори когато реве и недоволства, понеже знам,че и това ще мине. даже ми става мъчно как ще мине и с всяка прибрана умаляла дрешкиа или докато прибирах люлката вчера, си я представям каква беше мъничка и беззащитна. сега съм горда,че е голяма, ухилена и разумно осъзнала, че 'кърмата прави борбата"
Препоръчани теми