Последен месец с "р" отмина, лято чака октомврийската дружина!

• 33 215
  • 688
  •   1
Отговори
# 495
Качих няколко снимки на Дарина да и видите прическата  hahaha

Наденце бързо оздравяване на Сами аз също съм чувала , че не се къпе болно бебе с или без Т

# 496
  • София
cvm и Тери е  спроблемен сън от два дни - същото като при вас - не се буди, ама се върти, мрънка, подскача...Може да е някаква криза на растежа, знам ли... newsm78

# 497
Здравейте,момичета! HugУжасно е това време! SadОбаче днес не пропуснахме разходката,излязохме за 1 час,после ни викнаха на гости у една приятелка,та децата си поиграха,ние си побъбрихме...И общо взето,нищо интересно.Мен ме боли цял ден врата Laughing,а Алина е кисела,дали пак зъби я мъчат,дали някакъв период,не знам,ама направооо...

Лусинче,мерси за идеята! GrinningХич не се бях сещала за това LaughingЩе пробваме утре дали ще има ефект! Hug

Кити,не знам дали някой не ти я е пратил вече паролата,затова ако никой не ти я е пратил,кажи ми,за да ти я изпратя аз WinkИ във ФБ ще те добавя,дай ми линк към профила си на ЛС. Peace

Силви,мерси,ще го потърся този сапун! Simple SmileА на младоженците ще им подарим пари с ръчно изработена картичка и лично послание вътре,освен това отидохме при един художник и го помолихме да направи една картина,която изобразява нещо много лично и сантиментално за тях и стана прелестна,те сега се местят и в ново жилище и мисля,че много ще им допадне.Четох и в нета и взехме от там идеята,като на самата сватба,отзад самата картина ще я разделим на две части с марер,от едната страна ще пише името на булката,а от другата-на младоженеца и всеки ще трябва да напише по една хубава черта в техния характер! Simple SmileИ както и предния път,това с бутилките си остава неразделна част от подаръка Laughing
Моминско парти имаше,да...Тогава ви писах даже,че се прибрах на 4 крака...Беше много забавно,но алкохола ми дойде в повече. LaughingИ ергенско парти ще има,ама утре Laughing

Смехоранка,при Алина това определено не е вярно LaughingВече повече от седмица се мъчи с лъжицата,но устата не я нацелва....Най-много 2-3 пъти да я е улучила по чисто случайност. Laughing

Цвети,бреййй...какъв послушен мъж си имаш! GrinningПрати го насам малко и на мен да помогне,де...Не се скрънзи LaughingЕй с тия рози значиии...Не стига,че приятелите ме бъзикат,сега и ти...Аааа! Mr. Green

Наде,големи премеждия сте имали вие... HugДано зетчето се успокои вече и да се наредят нещата...И никакви падания повече! Naughty

Ооо,Петкова и на Алина това й е любимия номер ooooh!Особено,ако по лъжицата има пюре или каша и като започне да я блъска по таблата на столчето,навсякъде започват да хвърчат капчици пюре....А тя си умира от кеф....А стените вкъщи вече са за пребоядисване! ooooh!

Калиопа,дано да няма проблеми с оченцето на Борислав! Praynig

Ааа,Деси,стига де... ShockedСамо това липсва...С Боян не съм имала такива моменти.След годинката,да...Но преди това не.Имаше един перод,но то беше за няколко дни,в който ревеше от хора,които не е виждал отдавна,ама той беше на 4-5 месеца....и като цяло не продължи дълго.Ама то пък децата са различни,знаеш ли...Може Алина да не е така...Дано обаче да не реве от близки,че не зная...Поне при майка да кротува!

Ахилеа,много се радвам,че се разписа и че сте добре с Хриско! HugПиши по-често,че липсваш...

Ооо,изчезвам,че вече ме дърпат да играем... Laughing

# 498
  • Куциндрел
Опа, домашните са навън да пазаруват, а аз готвя и ям кисело мляко.
ЦВМ, страхотна прическа.
Ние ползваме памперси на Бейбилов от както се е родил Йоан и сме много доволни. Явно си е до бебе.
От три дена давам попара на Йоан и той я харесва. Само, че аз я правя с вода и без захар. Забелязах, че сирене много обича малкия както и кебапче. Онзи ден му дадохме малко да опита като се настърви....
МММ, много е вкусно това овче кисело мляко. Добре, че нямам конкуренция вкъщи за него.  Mr. Green
Отивам да си нагледам манджата. Лека и до утре.

# 499
  • Sofia
За памперсите Бейбилав и аз не мога да кажа нищо лошо, а само добри неща. Ползвала съм ги със София, сега и с Елиза, освен че са ми по-евтини, по-удобни, непропускливи в никакви случаи, детето не се изприщва от тях, затварят плътно, като гащички, друго не мога да кажа. Оставам си на тях. Но абсолютно е възможно да има бебета, на които да не им понасят.

# 500
Банския на Яна дойде  Party
Много е хубав и й става, ползва се без памперс, направо се обува банския и после се пере, уж не пропуска, това ще го пробваме в надуваемото басейнче налято  Mr. Green

# 501
Благодаря ви момичета за съветите и пожеланията за оздравяване на Сами Hug Hug
Днес откакто беше с 37.7 след това не е вдигал повече.Към 21 часа заспа и всичко си беше нормално.Дано да не вдига температура през ноща и изобщо де Praynig

anbibian, много ви е хубав банския.Със здраве да си  се плацика малката с него Grinning И  аз съм хвърлила око на едни бански в некст, но досега не съм поръчвала от чужди сайтове  newsm78, имам и една приятелка там, може на нея да и го поръчам.

Аз май ще лягам по-рано днес, че да няма изненади посред нощ ooooh!

# 502
nadenceto84 Некст имат интернационален сайт, от който може да поръчаш и да ти го доставят директно до България и няма такса доставка. http://www.nextdirect.com/
Техните бански са много сладки, аз по начало съм фен на Некст, макар че в последно време ми се струва, че качеството им е занижено  Sad Това е жалко, защото моделите им са много забавни и сладурски. Банските на Некст, обаче не са за бебета, имат размери, но отдолу трябва да сложиш памперс за плуване. Такива имат Хъджис и Бейбилов, може и други да имат, но не съм виждала  Peace

# 503
  • Някъде там
Добро утро !!! Grinning
 Май изпреварих Цеца извинявам се за което  Mr. Green.
Анбибиан Банските наистина са мн сладки и аз ще взема да поръчам  някой макар че вече и взех един  Mr. Green.
Наденце Радвам се че Симеон е добре дано наистина повече не вдига температура Praynig
За памперсите Бейбилав явно наистина са до детето аз като и го сложа вечер и на сутринта като го сменя и ританките са и леко влажни а с памперс нямам такъв проблем.
 А това че има памперси за плуване  Shocked. Незнаех изобщо ще ги разгледам и тях  Laughing
 По късно пак ще се включа че малката снощи цяла вечер е мрънкала вече направо ми писна с тези зъби а то едва се започва  ooooh!

# 504
  • Куциндрел
Добро утро.
Малкият се събуди в 2 сутринта, след това заспа към 3 и вече сме будни. Така ми се спи.... Не знам дали не го мъчат зъби. Чакаме да ни изненада със зъбче, ама си чакаме още.
Наденцето, радвам се, че Сами е добре, дано повече да не вдига температура.

Ние ще пробваме памперс-банските на Бейбилов когато отидем на море. Дано да са хубави. В този ред на мисли... Варненки, в началото на Юни ще посетим Варна. Ако искате да се видим някой ден в Морската градина, давайте телефони на лични. Mr. Green

# 505
Добро утро,
Анбибиан, от къде поръча банския? Много е хубав!
Да ви питам пак, когато считам, че има реакция към храна, след колко време се предлага пак?
Зелда, до 50гр. с вода, нататък с мляко, но то беше за тест, сега давам само с вода.

# 506
  • Пловдив
 Добро утро  Hug Да ви почерпя за седмата месечинка на Борислав  Simple Smile

Петкова,kitty_ls благодаря ви за информацията  Hug
Ние другата седмица сме на очен преглед, за тази нямаше часове.

cvm , много е сладка прическата на Дарина  Grinning

anbibian , супер е банският Sunglasses, сега ще разгледам сайта на next,мерси за инфото

# 507
Памперси за плуване!хаххаах Joy Joy Joy JoyЕ на право ме разбихте!Вече го ударихме на лятна вълна, въпреки гадното време и постоянните дъждове!
Много готини бебчета си имаме в Снимка.бг.Така съм им се радвала.Такива едни усмихнати, цветни и най-вече здрави!
Анбибиян-честит ви бански!Има да си плацика малкото жабче!
Наденце дано Сами по скоро оздравява!Влади въобще не го искаше тоя нурофен, не му харесваше вкуса нещо, та давах панадол и слагах от лепенките кул патч.
Ахилея радвам се че всичко при вас е наред!Аз вчера се чудих дали да взема от тая каша на Слънчо, ама така и не купих.Взех му бисквитената!
Зелда айде по-скоро да се сдобиваш с шевната машина.И аз имам голям мерак да шия, баба ми беше шивачка цял живот, но от четирите и внучки нито една не се научи да шие.Даже се замислям дали да не накарам майка да свали нейната шевна машина от тавана и да пробвам!Може пък да ми се отдава!Ама товята свеки май ти се подмазва нещо!хихихихх Joy Joy Joy
Калиопа дано по-скоро ви мине оченцето.И аз гледах Гала има полезни неща които казаха!
Някой беше писал за пържени филийки с мармалад,Зелда май беше ти!Така ми се доядоха!
cvm и Валди постоянно рита през нощта!Доста е неспокоен!Аз решавам че е будем а той си спи но е нервен.Зъбчета ли са, пърделите ли са!Незнам!

# 508

Eто ги пелените за плуване. Картинката е от Амазон, но в ДМ съм виждала Бейбилов, а Хъджис съм виждала в Ремедиум, сигурно има и на други места.
Банския е от Амазон, и тук ги продават.
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dbaby … no+mio+swim+nappy

http://bg.bambinomio.com/bg/our-products/swim-nappies - официалния сайт.

http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8402&cat=100

От вчера петната на Яна пак се зачервяват, други обриви още не са се появили, само петната, които не бяха минали. В същото време се храним само с познати храни (картофи, моркови, сливи, банани, оризова каша). Също така от два дни почна да се лигави пак много и да си чеше венците на каквото свари и се чудя дали пак не са почнали да я мъчат зъбите и дали и това не оказва влияние върху тия сухи участъци  ooooh!

С пълзенето напредваме, за секунди обикаляме леглото, вече се мъчим да се катерим по гърба на мама, дакото тя се мъчи да спи  Joy Най-ми е смешна като застане на 4 крака, обаче не може да се привдижи така напред и само си мести тялото напред-назад, все едно се засилва  hahaha

# 509
привет и добро утро!
ама не ми завиждайте-през ноща трудно спахме и затова днес до късно си доспивахме. не знам това дете, как я мисли тази работа със зъбите? онзи,който проби около Великден,никак не е пораснал, а другите напъват ли наапъват ooooh!
кой знае и на Лили зъбите колко време са избивали и кога са пробили-видях ги,когато бяха напълно изникнали Embarassed
снощи чудесно ми се отрази козметикът и вече ставам фен на масажът на лице. вярно,че струва колкото прожедурите по почистване,ама си заслужава Flutter на връщане взех едно готово печено пиле и така реших проблемът с вечерята. Юлката и тя много го одобри, но искаше сама да си го държи в ръчичка,а не аз да и давам. като цяло, с нея май приключихме с пюретата, наистина вече. опитах се да си докажа,че аз мога да храня дете като "другите хора' и ми вървеше до един момент,ама детето ми много поумня вече Sunglasses ама хич не си го слагам на сърце. Зелдичка и Флучия, и аз съм така с второто дете-никакви притеснения, само радост и любов. Толкова съм луда и по Лили и дори не вярвах,че мога да обичам някой друг така. сега ми е пей сърце, дори когато реве и недоволства, понеже знам,че и това ще мине. даже ми става мъчно как ще мине и с всяка прибрана умаляла дрешкиа или докато прибирах люлката вчера, си я представям каква беше мъничка и беззащитна. сега съм горда,че е голяма, ухилена и разумно осъзнала, че 'кърмата прави борбата" Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт