Последен месец с "р" отмина, лято чака октомврийската дружина!

• 33 208
  • 688
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, момичета!

Едно такова мрачно-напусено е времето в София, не знам дали ще излизаме, дано ни се отвори парашута поне за малк ослед обед....
Наденце- радвам се, че Сами вече е по-добре, да не вдига темература повече да те тревожи Praynig Hug
Деси- благородно ти завиждам за козметичните процедури и аз тази сутрин си мислех, че скоро трябва да си посетя козметичката, мнооого обичам да ходя, хем си бъбрим по женски, хем се разкрасявам, ама имам нужда от такива преживявание, мног оме зареждат, даже последния път с Кали ходихме двете, тя си кротува в столчето за кола и се оглежда, мног одобре си изкарахме Hug Сега пак с нея мисля да ходя.
И аз благодаря за сайта на некст-мнооого хубави неща има, страхувам се да поръчвам, 4е сигурно ще го изкупя, което хи1 няма да се отрази добре на семейния буджет Cry Аз също не знаех, че има памерси за плуване-ползени са, лятото може да и купим на Кали да пробваме Wink
Шеметче-няма проблем да ти драснем на лични, пък то и тука ще пише като си спретнем срещичка по времето, когато сте в София.  HugКакто е казал Мечо Пух-колкото повече-толкова повече Hug
Честита месечинка на Борислав. Да е жив и здрав и мног опалав за радост на мама и тати Hug  bouquet
Снощи идва една втора братовчедка на Кали-едно момиченце в пети клас-игра си с нея, радва и се. Доволна съм, че Кали не плака, а и беше интересно. Много искам детето ми да израстне общително, така че от сега се старая да я поощрявам по всякакъв възможе начин.
Това е за сега от мен, после сигурно пак ще се включа. Hug 

# 511
  • Пловдив
Здравейте от нас  Hug
Благовест днес е тооолкова кисел,не се трае  ooooh! И това лошо време  Tired
Честита месечинка на Борко   bouquet  bouquet  bouquet Жив и здрав да е и много да слушка  Hug И стискам палци за оченцето  Praynig
Благодаря за инфото за памперсите за плуване  Grinning Ние като се оправи времето ще пълним басейна и ще трябва да съм подготвена  Grinning
Лусинче, моята стара любов(по-точно детска  Mr. Green ) се казваше Таньо  Mr. Green А Леда ако прилича на баща си,че май не е на теб  Rolling Eyes значи определено имаме общ вкус  Mr. Green
Съни,страхотни изненади сте намислили  Hug Ако се заженя ще ви искам за кумуве  Mr. Green

# 512
Здравейте, момичета, отдавна не съм писала, но така и така Дани спи гушнат в мен..Simple Smile Направо ме разбихте с тия бански и памперси за плуване- за какво са ви??? Rolling EyesАко е само за фасон- ок, но аз мисля Дани голичък да си шляпа.
Зелда, за кърмата в каши и т. н. - аз хич не успявам да цедя и общо взето добавям вода и на ръка квото изцедя, но я има 20 гр., я не. По - скоро за вкус го правя, така или иначе той си цоква когато пожелае Grinning Стела е много сладка на снимките, а и си личи как обича баба Mr. Green
Всички бебчета са страхотни и толкова различни- не мога да повярвам, че преди да родя, мислех, че всички си приличат( като китайците Mr. Green)!!!

Времето е гадно, мързи ме, няма ми колата, Дани е киселяк вече два дни и е залепен за мен и въобще не съм в добро настроение Confused

# 513
Някой пазарувал ли е от този онлайн магазин?
http://bebemoe.bg/
Гледам, че има пюретата, които не мога да намеря в кварталните магазини и се чудя дали да не ги поръчам онлайн  newsm78

# 514
  • София
Благодаря за паролата за албумчето, ще кача тези дни снимчици на Тери. А за фб - и Пепи ме добави като приятел, но Съни теб те имам още от началото на бременността, ама нямам покана за групичката...Савина Станчева съм.
У наше село много хубаво време имаше досега. За жалост вече се развали, но успихме да си направим супер разходчица. И "на" центъра бяхме, ама никъде не открихме това, което търсихме...Нашият татко ни поръча да му вземем енциклопедията, която е с 24 часа и Труд. Но уви - никъде  в Сливница не бяха дори чували за нея...Нямам думи просто.
Тери пак не спа тази нощ, не знам какво му става на това дете...А сега ме ръчка да си лягаме, ама аз му овъртам нещо - връщам му за през нощта  Laughing

# 515
  • Куциндрел
Честита месечинка на Борко, да е жив и здрав. Hug

Ух, какво време е навън... Сега се опитваме да приспим Йоан на балкона, бутаме на смени количката. Аз съм 2-ра смяна. Mr. Green
Това дете не иска да яде плодове, освен банан. Днес му правих пюре от ябълка и череша, едвам хапна 1-2 лъжички. Но пък много обича сирене, днес си хапна с апетит пилешко месо със сиренце. Явно доста време ще яде всичко + сирене.
Гледам, че доста се оплаквате за нощното спане, явно е някакъв период на повечето бебоци.
Отивам да бутам количка, дано да заспи, че иначе ще се изнерви много.
Лека.

# 516
Здравейте и от мен,
И аз да се запиша в групичката с кисели бебета. Sad Дари е непоносима тези дни, мрънка, иска да я държа все на ръце, не спи изобщо през деня, а през ноща се буди по няколко пъти. Не се издържа вече. А и времето е едно...Преди се успокояваше като излизахме на разходка, а от два-три дни не сме излизали никаде. Ох, оплаках ви се.  Laughing
Връщам се назад да чета и ако малката ме остави на мира ще пиша пак.

# 517
  • Sofia
Явно времето влияе на всички, особено на бебчовците. И ние сме мрън-мрън тези дни.  Tired

Честита месечинка на Борко, да е жив и здрав, и много да се смейка за радост на мама и тати.  Heart Eyes

# 518
Здравейте! HugИ днес времето е отвратително.Излязохме за 1 час и точно,когато се прибирахме ни заваля ужасен дъжд Twisted EvilСкрихме се при една приятелка в магазина и поизчакахме да спре,та се прибрахме.А Алина е една кисела,кисела....Направо не се търпи! Twisted EvilИ нощеска се скъса да реве...Друга причина не виждам,освен пак зъби да растът CloseДано се успокои до събота обаче,щото не знам какво ще я правя на сватбата в противен случай,нали ще е шаферка Laughing
А мен пък глава ме боля вече почти цяла седмица,миналата седмица пак...Е,к'во е  това главоболие,направо ми писна вече...

Цвети,браво на Даринка,много яка прическа си е направила hahahaОбаче косата й каква е къдрава,много е хубава! WinkА и Дарина е много сладка!

Цеца,Йоан обаче колко е съсредоточен на първата снимка LaughingМного е готин.

Анбибиан,честит ви бански! GrinningНашата почивка наближава,а аз още не съм й купила бански на Алина...Чудя се какво да й взема,но май ще са от тия памперс-гащи,дето не пропускат.То дали ще се наложи и да ги ползваме,де...Аз като гледам какво е времето...
Не съм пазарувала от тоя магазин,ама мерси за линка.Ще го пробвам...Ако не го пробваш преди мен,ще ти кажа как е. Peace

Калиопа,честита месечинка на Борислав! Hug

Кисса,тя и Зелда писа за пържени филийки,ама аз писах,че ги правя слепени с мармалад и така ги пържа. PeaceСтават много вкусни,между другото! Mr. GreenВлади колко много е пораснал...Много е сладък!

Хахаха,Сийн,ок,нямаш грижи! Mr. Green Hug

Наде,радвам се,че Сами се оправя вече!

Абе,гледам,че всички бебоци са кисели...Какво им става днес?! newsm78

А,Кити,ми защо не си ми писала...Понякога се случва и това EmbarassedПриемам някой и забравям да го добавя в групата...Ама и вие си мълчите... LaughingНе е било нарочно,де! Hug

Айде,ставам,че ще си изгоря кюфтенцата заради вас hahaha

# 519
Пфу, то не е само днес. Яна е кисела кисела вече два дни.
Днес ме разбри просто с нейното ядене. Сутринта 150 мляко и искала още, но ММ не й дал (скърдза  #Cussing out). След 3 часа 120 пюре, след 1 час 120 мляко, след 2 часа 120 пюре, след 1 час 90 мляко, след 2 часа 120 пюре, след 1 час 60 мляко  Shocked Shocked Shocked
И не само че лази, а вече се катери по мен. С такава засилка се мята върху краката ми и всичко с цел да ме прескочи и да се докопа до мишока  hahaha

# 520
  • Казанлък
и ние от 3 дни само мрънкане, рев, носене на ръце и по няколко пъти през нощта се буди с рев и иска да яде. тази нощ съм го кърмила 3 пъти, а това не се е случвало дори, когато беше на 1-2 месеца. незнам кърмата ли не му стига newsm78, а от друга страна суче 2-3 минути и заспи. май и зъбче ни мъчи tooth. време ни е за едно вече.
тази седмица трябва да сме на тиквичка, ама като го гледах сутринта как се козеше да я повръща и на мен ми се дощя... Sick Laughing направо се чудя как ще го карам да изяде 30-40 грама този малък разбойник. споделете като сварите повечко пюре в какъв съд го замразявате? в бурканчета ли, в какво? ако в бурканчета, то първо ги изварявате ли?

# 521
Привет, момичета,
и Жорчо е киселяче, но според мен не е зъбче, а пик в растежа. Сега май имаше такъв, така че му давам да папа, колкото и когато си иска.
Деси, и на мен цикълът ми е супер нередовен - примерно 1 месец идва, после 2 прескача. Накрая отидох на гинеколог и всичко е ОК. Не са ми уголемени яйчниците, цитонамазката ми е от втора към трета степен, но трябва да отслабна, за да ми се прибере коремната стена.
Зелда, и на мен ми минават такива мисли за каката  Sad
Какви планове имате за четирите почивни дни?
Нури, много ми е приятно да те чета Simple Smile

# 522
Поръчах пюрета от http://bebemoe.bg/ и преди около час ги донесоха.
Съни те май доставят само в София, иначе имат някакви безумни изисквания за доставките извън София, ето виж тук http://bebemoe.bg/pages/%D0%94%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0% … %D0%B2%D0%B5.html

За София минимална доставка 50 лв. и 2 лв. доставка, над 70 лв. безплатна.
До 14:30 ако се поръча ти го носят същия ден. Аз поръчах в 14 часа днес. Най-накрая се заредих с пюре от пъщарнак, взех и от алабаш, кайсии, праскови, царевица, сливи на Гербер, сокче круша на Гербер и понеже цените ме устройват и има разнообразие, сигурно пак ще поръчвам от тях  Party
Само в Ремедиум са по-евтини пюретата, но нямам скоро път натам.

# 523
Ехеее,тия са луди! ShockedКакви са тия цени?!
Жалко,бях набелязала доста нещица,ама...

# 524
Ехеее,тия са луди! ShockedКакви са тия цени?!
Жалко,бях набелязала доста нещица,ама...
Мисля, че са семейна фирма. Сами разнасят поръчките и предполагам, че нямат възможност да изпращат в други градове, макар че за тях би било добре да махнат тези 200 лв. и да изпращат с куриер според теглото  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт