Последен месец с "р" отмина, лято чака октомврийската дружина!

• 33 207
  • 688
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро Hug

Днес нещо станах по-рано и да използвам да се разпиша, че тези дни не му остава време. В сряда бяхме на ендокринолог, взеха кръв за изследване на Миа и ще ви помоля за стиснати палци нищо да й няма. Лошото е, че резултатите доста се бавят, защото са по-сложни изследвания, но дано всичко е наред. Хубавото е, че вече не кашля Grinning Много съм доволна, че се разминахме само с Проспан, вит.С и физиологичен разтвор. Това все повече ме убеждава, че съм намерила страхотна лекарка, макар и не личен лекар, но върши повече от нея и е захрижеба за децата и не назначава лекарства без преглед и после още 2 пъти ни вика да я чуе.

В работата е някаква лудница, защото имаме промоции по кредити. Даже другата седмица мислех да си взема 3 дена отпуска, че да починем малко и да попътуваме, но няма да стане и само сряда си пуснах, че трябва да ходим да си вземем дипломите за магистратура от Свищов, че завършихме преди 2 г с ММ и още не ни е останало време  Crazy

За памперсите аз тези на Бейбилов не съм ги пробвала, но съм чела много положителни отзиви. Миа нали се обрина от Памперс и сега сме на Либеро и съм много доволна.

Анбибиан, страхотен е банският. Ние тази година май няма да ходим на море, така че може би направо догодина ще купувам.

Гледам, че се оплаквате от кисели бебчета...ние пък сме много спокойни напоследък, може би защото се разхлади, а тя мрази да й е топло. Засега е това от мен. Лек ден и дано да не вали, че да може да направите по някоя разходка.

# 526
  • Куциндрел
Добро утро.
Йоан спа почти през цялата вечер, само по едно време се беше заровил под завивката и мрънкаше да го взема. Преди лягане смука домат, беше много смешен. Явно му харесва и така се нахвърли, накрая се ядоса, че му го взехме и изядохме.
Вече не смея да купувам бурканчета, а толкова хубави десерти има. Може би ще се престраша да взема нещо, може и да го хареса малкия. Вече си изчерпах акъла какво да му готвя. Мързи ме да отскоча до детската кухня и да поръчам някакво меню. Ама още малко като побъркам манджи ще ме отмързи. Mr. Green
Йоан вече стои стабилно на дупето си, тъкмо ще зарадва баба си другия месец, че тя беше казала: "Трябва вече да стои на дупето си!" Започнал е да бръмчи като мотор, много е смешен. Гледах едно бебешко дистанционно за телевизор, много е готино, ама цената му е 25 лева. Чудя се дали да му купя или да изровя някое старо и непотребно такова, че много му харесва да си играе с дистанционно.
Смуси, имаш стиснати палци от мен. Всичко ще е наред.

# 527
Здравейте момичета, минавам само на бързо колкото, че никакво време не ми остава. Калоянчо и той е в групата на киселите бебоци, ама на много киселите. Толкова е крив, че направо ....тази нощ се буди да суче 4 пъти и сега съм  #Crazy На всичкото отгоре взе да прокашля...ама и как няма да е кисел милинкя - и 4-те горни резеца вървят под венеца като централните са съвсем на ръба на пробиването, а вторите са много ясно очертани....то и на мене 4 зъба на един път да ми вървят за избиване сигурно и аз ще съм крива като него. Само дано кашицата да не се усожни, че с тия зъби направо ми е  Sick Колкото бяха безпроблемни при каката, толкова са проблематични при Сладкишчан. Тя и нашата лекарка ми каза "ааа, сега ще ги видиш какви са кекави мъжете".  Mr. Green Ама нали си ми е на мама гушкаланчо.  Mr. Green Почти нищо не успях да прочета, съвсем ви изпуснах дирите...ще се опитам да дочета в следващите дни и да отговоря, ако има някакви питанки към мен...охххх пак се размрънка....ставам.
Смуси, стискам ви палци всичко да е наред  Hug

# 528
  • Пловдив
 Добро утро  Hug
Благодаря ви за честитките Hug Днес пак се събудихме в 6 и 30 Mr. Green , но поне не се е събуждал цяла нощ,отдавна не се беше случвало.Борислав днес пак е  мрън-мрън, и пак вали  #Cussing out направо ми писна това смотано време

Смуси  Hug много стисната палчета за Миа Praynig
Звездичкова , дано на Коколинчо нищо му няма Hug
Ох, ставам ,че пак мрънка

# 529
Използвам момента, че дребния заспа да ви споделя за нещо хубаво. Утре в събота има организирана "Нощ на музеите" като входът ще е свободен, но по-хубавото е, че всеки музей ще организира по-разчупени атракции за посетителите си. И понеже нещо не ми се получава вмъкването на линкове към текста  Embarassed който се интересува може да напише "нощ на музеите" в търсачката и излиза информация. Тя започва всъщност в 18.30 и приключва в 0.30 часа. Освен в София и в другите градове ще има музеи, които се включват в инициативата, а в София ще може да се разглеждат интересни неща във Френския културен институт и в Испанския културен институт. Аз лично много обичам Националния политехнически музей и мисля да изврънкам мъжлето да отидеме там - в 21.30 там е предвидено да има огнено шоу с химически реактиви, надявам се на Зори да й е интересно. Иначе там има всякакви технически джаджи от стари коли, през стари телевизори, ръчни перални от началото на 20 век, фотоапарати, космически храни, кутии на лакомства от царско време....абе все разни любопитни нещица. Та реших да споделя, ако на някой ще му е интересно. Сега ставам да сготвя нещо докато спи и да пусна пералня, че като се събуди си знам, че ме чака мрънкане и гушкане. Хубав ден!

# 530
Криза и студ във Велико Търново!
оптимизмът ми се стопи, заедно с температурите и вече не ми се разхожда под дъжда. вали трети ден, стаите изстинаха. в ДГ на Лили също е хладно вече. снощи вадихме дългите ръкави, ММ извади топлите одеала и шалтетата, а тази сутрин си пуснахме отоплението, препекохме си филийки с чай и ММ най-отговорно заяви,че не му се ходи на работа Mr. Green
Нямам дрехи за Юлето. имам 2 бодита с дълъг ръкав (и 15 бр. с къс) и 2 чифта ританки, които използвам за пижамки. иначе имаме и 4 блузки с дълъг ръкав и 4 дълги панталончета и, понеже все повече сме на принципа бейби лед-мама чист, трудно ни стигат за 2 дни. останала ни е е дна плетена жилетка с качулка, която ползваме за връхна дрешка и 2 памучни суитчера, с които планирах да изкараме поне до към средата на лятото Crazy по магазините дрехи с дълги ръкави и крачоли НЯМА. търговците не обичат да затварят пари в стока и зареждат по малко,за да може да се продаде. ако нещичко е останало, е чист късмет да има от нашето размерче. насякъде са заредили с тениски, потничета и къси панталонки. все едно за детенце лятно време не е нужно да има връхна дрешка. а ние още по-оптимистично и напук на прогнозите,че все така ще вали, сме се резервирали за юни месец в Тетевенския балкан,а юли-в Родопите, където вечер си става истински студено и ще ни трябват дрешки. в понеделник и вторник се моля да се сбъднат прогнозите за по-топло време и почивка от валежите,за да мога да обиколя по-щателно магазините и дрипшоповете Praynig

А днес съм решила да готвя крем-супа за всички. на Юлето ще е по-отделничко и само с морков и прословутия одрискващ зелен бобП. направила съм и чай от лайка, че дано не си докараме пак колики, в едно със зъбите Praynig

Звездичке, и ние сме така нощно време! тъкмо се унеса, събуждам се да кърмя. като се разсъня, почвам да се ядосвам на майка ми, с която си имахме "разговор" вчера. тъкмо заспя и всичко започва отначало. и като имаш предвид,че бебето спи при мен, а ММ спи с Лили, която също иска да спи с мен и за ММ не ми остава никакво време Embarassed  ooooh!

Смуси, дано са добри изследванията на Миа, а ти наистина си вземи отпуска Peace
Използвам момента, че дребния заспа да ви споделя за нещо хубаво. Утре в събота има организирана "Нощ на музеите" като входът ще е свободен, но по-хубавото е, че всеки музей ще организира по-разчупени атракции за посетителите си. И понеже нещо не ми се получава вмъкването на линкове към текста  Embarassed който се интересува може да напише "нощ на музеите" в търсачката и излиза информация. Тя започва всъщност в 18.30 и приключва в 0.30 часа. Освен в София и в другите градове ще има музеи, които се включват в инициативата, а в София ще може да се разглеждат интересни неща във Френския културен институт и в Испанския културен институт. Аз лично много обичам Националния политехнически музей и мисля да изврънкам мъжлето да отидеме там - в 21.30 там е предвидено да има огнено шоу с химически реактиви, надявам се на Зори да й е интересно. Иначе там има всякакви технически джаджи от стари коли, през стари телевизори, ръчни перални от началото на 20 век, фотоапарати, космически храни, кутии на лакомства от царско време....абе все разни любопитни нещица. Та реших да споделя, ако на някой ще му е интересно. Сега ставам да сготвя нещо докато спи и да пусна пералня, че като се събуди си знам, че ме чака мрънкане и гушкане. Хубав ден!

много подходяща програма за лошото време Grinning

# 531
Аз миналата година ходих на Нощта на музеите, посъбрах някой друг печат, но певечето вече съм ги посещавала, а и утре ММ е на мач т.е. аз ще гледам Яна.

Смуси, имаш стиснати палци от мен и Яна всичко да е наред и изследванията да са с добри резултати  Hug

# 532
  • Sofia
Здравейте, момичета!
Днес стискам палци да не вали и да успеем да поизлезем. Simple Smile

Смуси, стиснати палчета за резултатите и за всички последващи изследвания.  fingerscrossed fingerscrossed Всичко да й е наред на малката Миа!  Praynig

Анбибиян, много е хубав банския на Яна. Задължително да я снимаш с него. Ще бъде малка мацка на плажа.  sun  Laughing

Звездичке, да не се разболявате!  Peace

Моята Софи три дни я оставих у дома, че нещо подкашляше, но е добре. Лекарката каза, че е минало някакво вирусче през нея, но  много добре се е справил сам организма.

Мрънкащите бебета искат навън.  Grinning Скоро ще се оправи пак.

Аз утре мисля да давам брюкселско зеле на Елиза, че имам такова стерилизирано. Свеки се е погрижила.  Grinning А вчера й дадох коричка хляб, изяде я с голяма наслада. Не можах да удържа повече поривите й да достигне нещо от масата.  Mr. Green Намеренията ми да спазвам реда на вкарване на храните с глутен се провали. Изобщо се пообърка реда на включване на храните при Елиза, въпреки че е с алергия, за разлика от сестра й, където всичко включвах, като по учебник, а тя не е проявявала никаква алергична реакция. Ама здраве да е, да са добре децата, пък дали някоя храна е изпреварила друга, няма чак такова голямо значение.

Калиопа, честити 7 месеца на твоето момченце!  Hug   bouquet  Hug

Съни, каква рокля си си избрала за сватбата?

Разкошотии големи има в албумчетата ни...  Laughing  Laughing  Laughing

# 533
Здравейте в това смотано време.Тук на морето ще ни издуха вятъра.Но този вятър знам кой го докара - мм откога се молят да духне малко североизток, че да стопли водата в морето и да излязат рапаните Mr. Green

Ние днес ходихме на преглед и консултация.Още му е зачервено гърло и само това е, продължаваме си със сиропчето.Сами вече е 9 кг. и 73см.

Смуси, дано са ви добри изследванията Praynig

Ceca, това със старото дистанционно е добра идея WinkИ Сами много ги дъвче и само като ги види на масата или на дивана и се засилва с все сила към тях.

Заради това лошо време и панаира в Търговище ще пропуснем тая година Crossing ArmsНяма смисъл да ходим в тоя студ.Утре ще ходим да се поразходим и понапазарим във Варна.

Имам и едно питане, понеже имаме две череши в двора, които вече са почти узрели, ако направя компоти ще мога ли да дава мна Сами от тях newsm78

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 15:04 от nadenceto84

# 534
Привет, момичета,
Аз днес се боядисах и резултаът е ужасен. Косата ми побеля Sad вместо да се изроси и сега съм ужас. Отивам да купувам тъмна боя сега, пък каквото стане. Освен това, докато се къпах падна едната врата на душ кабината върху мен и как не ми отряза главата просто не знам.... Какъв е този карък днес думи нямам. Естествено ми звъннаха и от офиса  Confused
Наденце, за компота - ако искаш отбележи си няколко буркана без захар или поне с по-малко, за да стават за Сами после.

# 535
Флучия, благодаря ти за отговора.Аз само за него ще правя, щото ние с мм не сме по компотите, така че колкото направя ще са с минимално количаство захар.

Сега пиша една курсова работа за Стария Пловдив и чак ми се прииска да съм там в момента Party

# 536
Срам ме е да ви кажа, коя песничка и клипче в youtube харесва яна  Stuck Out Tongue Winking Eye
Пробвах се с Чело коте книжки и Жълтоклюно патенце - ама не  Shocked
Хипопотама сумист http://www.youtube.com/watch?v=xVfTUwk4AJI

и ей тоя зелен маймун   Joy
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=Xf78CoWalKE

И другото ми откритие е - ако искам да я забаламосам поне за 5 минути да не се сеща за мен - давам й неща, които уж са забранени - празна кутия от играчки, списание, кутия от бисквити Милка, найлонка от дрешки  hahaha

Друго, което я занимава дълго време е да седне срещу мен, когато съм със суитчер и да ми гризе връзките и да ми разкопчава и закопчава пружината  hahaha

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 18:35 от anbibian

# 537
  • Куциндрел
Их, днес си е крив ден. Сутринта дремнахме 1 час двамата, но след това... На обяд го разхождах 3 часа, а той спа около 30 минути. След това придрема още 30 минути вкъщи и сега е във вихъра на бяса. Стои и бръмчи - бръм, бръм, бръм. Не иска да суче, мрънка и бръмка. Оставих го малко сам на шезлонга. Вече е усвоил предвижването назад много добре и само го вадя изпод леглото или табуретката.
Анбибиан, зеленият маймун е на почит и при нас, ама с песента "Gummy bear" в руския вариант: "Я мишка гъми беар". При нас най-хубавото нещо е да му дам да пипа домофона, голям кеф му е. hahaha

# 538
  • Пловдив
Здравейте,момичета  Hug
Това лошо време ще ни побърка вече  Tired
Ох,утре съм на държавен изпит,да ми стискате палци  Praynig Днес минха писмената част,дано и утре да се справя  Praynig
вчера Благовест направо ме подлуди... Такова мрънкане  ooooh!
Анбибиан, на мен всичките ми такива играчки вчера се изчерпаха  Mr. Green Лъжици,паници,тенджери...всичко  Mr. Green  Накрая сложих коритото на земята,напълних го с всички играчки и го сложих вътре  Joy Имаше половин час мир и след малко го намерих на земята  Rolling Eyes Уж,пред очите ми,ама нито е издрънчало,нито е ревал  Mr. Green След падането мрънкането намаля  Mr. Green
Ох,ставам,че ме вика  Mr. Green

# 539
Seengirl и аз оставих Яна без надзор докато гледа лилавия хипопотам и като се върнах я намерих в същата поза, НО с лилава синина под окото  Mr. Green Дала съм й кофичка с фигурки и пирамида за редене на Фишър прайс и сигурно там се е бушонирала или на поставката ми за лаптоп.
Сеса аз мислех, че хипопотама-сумист е брутален, ама това гумено мече си показва желирания задник на децата  Joy

Общи условия

Активация на акаунт