Много съм доволна, че се разминахме само с Проспан, вит.С и физиологичен разтвор. Това все повече ме убеждава, че съм намерила страхотна лекарка, макар и не личен лекар, но върши повече от нея и е захрижеба за децата и не назначава лекарства без преглед и после още 2 пъти ни вика да я чуе.
На всичкото отгоре взе да прокашля...ама и как няма да е кисел милинкя - и 4-те горни резеца вървят под венеца като централните са съвсем на ръба на пробиването, а вторите са много ясно очертани....то и на мене 4 зъба на един път да ми вървят за избиване сигурно и аз ще съм крива като него. Само дано кашицата да не се усожни, че с тия зъби направо ми е
Колкото бяха безпроблемни при каката, толкова са проблематични при Сладкишчан. Тя и нашата лекарка ми каза "ааа, сега ще ги видиш какви са кекави мъжете".

Днес пак се събудихме в 6 и 30
направо ми писна това смотано време
много стисната палчета за Миа 

по магазините дрехи с дълги ръкави и крачоли НЯМА. търговците не обичат да затварят пари в стока и зареждат по малко,за да може да се продаде. ако нещичко е останало, е чист късмет да има от нашето размерче. насякъде са заредили с тениски, потничета и къси панталонки. все едно за детенце лятно време не е нужно да има връхна дрешка. а ние още по-оптимистично и напук на прогнозите,че все така ще вали, сме се резервирали за юни месец в Тетевенския балкан,а юли-в Родопите, където вечер си става истински студено и ще ни трябват дрешки. в понеделник и вторник се моля да се сбъднат прогнозите за по-топло време и почивка от валежите,за да мога да обиколя по-щателно магазините и дрипшоповете 

Всичко да й е наред на малката Миа! 

Скоро ще се оправи пак.
А вчера й дадох коричка хляб, изяде я с голяма наслада. Не можах да удържа повече поривите й да достигне нещо от масата.

И Сами много ги дъвче и само като ги види на масата или на дивана и се засилва с все сила към тях.
Няма смисъл да ходим в тоя студ.Утре ще ходим да се поразходим и понапазарим във Варна.
вместо да се изроси и сега съм ужас. Отивам да купувам тъмна боя сега, пък каквото стане. Освен това, докато се къпах падна едната врата на душ кабината върху мен и как не ми отряза главата просто не знам.... Какъв е този карък днес думи нямам. Естествено ми звъннаха и от офиса 

Днес минха писмената част,дано и утре да се справя 
Имаше половин час мир и след малко го намерих на земята
Препоръчани теми