Алинка и снощи почти не спа,голямо мъркане...И сутринта беше кисела,трябваше да я оставя на майка,защото аз ходих да взимам букета на булката и имах и други задачки,та Алина оревала света.Майка я извела на разходка и след половин час мъркане я взела на ръце и така я носила,та беше останала без ръце жената....

Сега като пуснат рекламата на "Джъмбо" и Алина е като хипнотизирана.
Пък и е къса,ама ще съм с чорапогащник,че иначе вярно ще умра от студ
Гледах му новите снимки,ама много е готин!
И всеки път като качиш нови снимки ми се струва толкова пораснал и променен,все едно сменяш бебетата през ден 

Пуснах тая първата песничка,за която си дала линк за зелените мечета,че то нали е микс някакъв...Не стига,че Алина харесва другите им безумни версии,ами сега и тая....Която ми звучи малко като "Граф Дракула",не зная що...Ама изпадна в транс като видя клипа...Като хипнотизирана е...

Днес от немай къде ходихме да се мотаем в Технополис, минахме да си напазаруваме и се прибрахме.Дано се оправи това време вече, че нямам нерви да стоим в нас, честно да ви кажа стоенето у дома по цял ден ме изморява мнооого повече отколкото един активен ден навън.
явно проблема е всеобщ криза на растежа или нещо друго , но аз едва издържам вече
на Дарина яко и прозират долните два зъба и както си стои почва да плаче , вчера ходихме до Кауфланд и на сред магазина като писна
целия магазин разбра , че Дарина пазарува
днес пък е водих с мен на лекар и там се изложихме 

ти какво учиш ?
Жили били три китайци-Пан,Пан Пациян,Пан Пациян Цияна Дор.Жили били три китайки-Ципа,Ципа Рипа,Ципа Рипа Рипа Пон.Те се оженили-Пан за Ципа,Пан Пациян за Ципа Рипа,Пан Пациян Цияна Дор за Ципа Рипа Рипа Пон! 
Та...караха ме да го казвам това,щото казвам едно съскащо "ц" или нещо такова,не мога да го обясня...Ама така и не се оправи,пак си съскам 

Обожавам пала4инки и ше си каже- ей го на- виж другите от Бг мама как правят пала4инки ,пък ти -толкова рядкоооо 
)
и искам да попитам вие по колко сухарчет/хляб слагате в попарката? аз сложих 2 сухарчета(купени) масълце и обезсолено сирене,залях с вода. обаче после му дадох и 150мл мляко,случайно да не остане гладен
та май баш бая стабилно закуси Ивайло днес. мисля утре само с попара да минем 

дано Алина се представи добре,иии гледай да не премръзнеш.(аз от вчера пак пуснах радиатора)

. И как е по-удачно, с чай или с вода

Вчера господинчото вдигна температура вечерта, но пък се хилеше. Появи се лека хрема и прокашля, макар и рядко. Тази сутрин е без температура, игрив, но прихърква....а зъбите така са му набъбнали под венеца, че не знам как се чуства милинкия. Всички говорим леко на нос вкъщи обаче за сега сме само с това, дано и така да си остане. 
Ейййй, мамини радости, колко малко ни трябва да се зарадваме...вчера Зори ми каза, че я боляло зъбче. Кое питам аз...и тя ми показва долните централни резци...И си викам аз...аааа, дали пък не се клатят...пипам леко с пръст...ами клатят се.
Та така, милото ми момиченце е порастнало и започва да си подменя млечните зъбки с постоянни.
Толкова мило ми стана, и така се развълнувах...като както й проби първото зъбче. Днес я снимах нахилена за да запазим за спомен усмивката й, че скоро ще е различна. И сега не спирам да мисля какво да й донесе феята на зъбките като подарък. Че тя не хареса старата българска традиция зъбчето да се хвърля нависоко на керемиден покрив с думите "на ти сврако млечен зъб, дай ми сврако костен зъб". Не искала свраката да й взма зъбчетата, искала феята да й носи подаръци. Еййййй не са глубави тез деца
Иначе за сега сме се спряли на количества от 40-60 мл и не мисля в следващите 1-2 месеца да давам повече. Към 10 месеца може би ще стигнем до 1 малко пюре на хранене, ако и там плановете ми не станат на пух и прах. 

Лек ден от нас Препоръчани теми