Последен месец с "р" отмина, лято чака октомврийската дружина!

• 33 205
  • 688
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,момичета! HugАлинка и снощи почти не спа,голямо мъркане...И сутринта беше кисела,трябваше да я оставя на майка,защото аз ходих да взимам букета на булката и имах и други задачки,та Алина оревала света.Майка я извела на разходка и след половин час мъркане я взела на ръце и така я носила,та беше останала без ръце жената....
Уж се поуспокои,де...Племенницата ми къде си нямаше работа и започна да й казва някаква немска броилка и Алина толкова много й се кефеше и се хилеше,че се наложи да я науча на изуст,за да мога да й я казвам...А ако ви я изрецитирам,ще паднете просто....(Ене,мене,ече бече,биче,баче,севере,вевере,виче,ваче,севере,вевере ву,аус бист ду! Mr. Green)Ми,няма да ви казвам колко време ми отне да я запомня...А като й кажа на Алина,тя се пръска от кеф и така се хили... hahaha
Тая нощ дано е спокойна,че утре ще ставаме рано да се приготвяме за сватбата и в 8 часа трябва да сме у булката Laughing,а ММ и Боян ще ходят у младоженеца Laughing

Анбибиан,определено за тях ще е добре да ги махнат тия 200 лв...То колко пък трябва да пазаруваш,че да им оставиш 200 лв. и отделно доставката,дето ще ти излезе сигурно 20-тина...Ми,сори,ама няма смисъл.Явно си имат клиевнти само от София.Жалко,бях харесала доста каши и пюрета,които тук не съм ги намирала.

Смуси,стискам палци всичко да е наред с изследванията на Миа! Praynig Hug

Хахаха,тия мечета и на нас са ни любими hahahaСега като пуснат рекламата на "Джъмбо" и Алина е като хипнотизирана.

И "Nuki,Nuki" много харесва,а на мен ми е много досадна.Gummy bear става,ама тая за Нуки е просто... Stop

Хариелка,ами готина е Mr. GreenВ едно много нежно лилаво,има и малко сребристо по нея,без презрамки е,та ще се замръзва LaughingНали знаеш "От студ умри,гъзар бъди" hahahaПък и е къса,ама ще съм с чорапогащник,че иначе вярно ще умра от студ Laughing

Наде,браво на голямото момче! GrinningГледах му новите снимки,ама много е готин! Heart EyesИ всеки път като качиш нови снимки ми се струва толкова пораснал и променен,все едно сменяш бебетата през ден Laughing

Флучия,много неприятно с прическата...Ама и такива работи се случват,не се ядосвай!Ще я оправиш все някак,сигурна съм! Hug

Сийн,стискам палчета за изпита утре! Hug Hug Hug

Аууу,Анбибиан,ще те убия hahahaПуснах тая първата песничка,за която си дала линк за зелените мечета,че то нали е микс някакъв...Не стига,че Алина харесва другите им безумни версии,ами сега и тая....Която ми звучи малко като "Граф Дракула",не зная що...Ама изпадна в транс като видя клипа...Като хипнотизирана е... Mr. Green
Ей тва е песента Mr. Greenhttp://www.youtube.com/watch?v=IpYp-MsBUnM

# 541
  • Куциндрел
Сийн, стискам палци ще го вземеш!
Съни, казваш Алина се радва на броилката. Той и Йоан се хили като започна да му цъкам  насреща разни шантави звуци. Много му харесва и да му пеем "Мана мана".

Ох, дрема пак половин час и сега се криви. След малко си правим с него нощните тоалети и чабук-чабук в леглото.

# 542
Здравейте от нас с Кали, момичета!

Смуси- стискам палци изследванията на Миа да са ОК Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug
Сийн- ще се справиш утре, сигурна съм Hug Praynig
Наде -браво на Сами за хубавите мерки Hug
Съни- приятно изкарване утре на сватбата и да качиш снимки после да ви видим с тоалетите Grinning
И нас ни влудява лошото време #2gunfire Днес от немай къде ходихме да се мотаем в Технополис, минахме да си напазаруваме и се прибрахме.Дано се оправи това време вече, че нямам нерви да стоим в нас, честно да ви кажа стоенето у дома по цял ден ме изморява мнооого повече отколкото един активен ден навън.
Това е за сега от нас. Лека вечер на всички Hug

# 543
Здравейте не мога да смогна да стигна и да се разпиша  ooooh! явно проблема е всеобщ криза на растежа или нещо друго , но аз едва издържам вече  #Cussing out на Дарина яко и прозират долните два зъба и както си стои почва да плаче , вчера ходихме до Кауфланд  и на сред магазина като писна  #Crazy #Crazy #Crazy целия магазин разбра , че Дарина пазарува  Mr. Green накрая купих една топка та да се приберем ,че бях и пеша та беше цирка пълен направо тичах до нас  ooooh! hahaha днес пък е водих с мен на лекар и там се изложихме  Mr. Green във вторник пак ще ходя ама сама  Mr. Green

Тони и аз не издържам , но като гледам прогнозата и другата седмица ще си стоим вкъщи  ooooh!

Съни приятно изкарване дано Алина е спокойна и да покажеш роклята  Hug

Наденце браво на Сами дано да му е минало вече , а компот без захар можеш да му даваш

Смуси  Hug Praynig

Сийн късмет  Hug Praynig ти какво учиш ?

май това ще е от мен много ми се иска да пусна песничката но ще събудя красавицата , не ми се иска да си го причинявам  Mr. Green утре ще е чуем за закуска

# 544
Сийн, успех утре на изпита Praynig

Съни  Hug много весело да си изкарате на сватбата.И да покажеш после снимки Simple Smile
За броилките - и аз знам една такава шантава - Ени, бени, рики,таки, тумба, лумба, шахматраки, ео, мео, шахматео........ Joy hahaha Утре ще му я кажа на Сами Grinning

# 545
Хахах,Наде,да кажеш после на Самито дали му е харесало Laughing
А аз като бях малка ходих на логопед,та логопедката ме накара да науча ей т'ва чудо,което и до ден днешен помня ooooh!Жили били три китайци-Пан,Пан Пациян,Пан Пациян Цияна Дор.Жили били три китайки-Ципа,Ципа Рипа,Ципа Рипа Рипа Пон.Те се оженили-Пан за Ципа,Пан Пациян за Ципа Рипа,Пан Пациян Цияна Дор за Ципа Рипа Рипа Пон! hahaha
Утре ще й го кажа на Алина,да видим и на него ли ще се радва hahahaТа...караха ме да го казвам това,щото казвам едно съскащо "ц" или нещо такова,не мога да го обясня...Ама така и не се оправи,пак си съскам LaughingАма почти не се забелязва вече.

Хаха,Цеца,стана ми много интересно как му пеете "Мана,Мана" Mr. GreenММ много обичаше да я пее на Боян,а беше тоооолкова смешен отстрани,ама милия хич и не позодира LaughingТо и аз сигурно съм смешна с тия броилки и скоропоговорки,ама нали всичко правим,че да ги разсмеем тия деца... Grinning

Ох,момичета,дано се оправи времето,че и на нас ни писна да стоим вкъщи.Уж излизаме,ама за кратко,после цял ден у дома и...В повечко ни се вижда,свикнахме да се разкарваме,да ходим на кафе с приятелки и т.н.,та сега ни е зор и на двете...

Мен сън не ме лови тази вечер,все едно аз ще се омъжвам утре Mr. GreenЩе кача снимки на Алина с тоалета непременно Wink
Гледах сега пак описанията на хотела,в който ще ходим на Свети Влас и много ме хвана яд,че детските клубове и анимацията са само за деца над 4 години Twisted Evil
Пък и хотела е на 3 км. от Свети Влас и ще трябва да ходим с колата до града,дали ще има места за паркиране....Нещо съжалих,че резервирахме там.Но пък града е страхотен и си заслужава,де.Пристанището ми е любимо! Heart Eyes

Уф,вече почнах да дрънкам глупости,май е време да си лягам.Лека нощ и стискайте палци да не умра от студ утре,че аз с това рокленце...Има нещо вярно в поговорката "От студ умри-гъзар бъди" LaughingАм...Т'ва дали не го казвам за втори път вече newsm78
Да,явно наистина ми е време за лягане... Laughing Embarassed

# 546
Съни че тя нали целта е да ги хипнотизираме, че да може нещо да свършим междувременно  Crazy
Утре ще има гости и без тези песнички днес, въобще до никъде нямаше да стигна с чистенето  Rolling Eyes

# 547
  • Куциндрел
Добро утро.
Снощи до 9:30 приспивахме Йоан. На него му се спеше, очите му червени, но му се играеше. И понеже вчера през деня почти не спа, много не се е събуждал през нощта. Така, че сега се чувствам отпочинала.
Не знам какво ще е времето другата седмица, но все ще излизаме с него. Иначе, че побърква. Изрових си една психо-книга, която ми бяха подарили докато бях бременна. Тогава бях отказала да чета всякакви психарии, за да не се натоварвам. Но вече е време да се върна към любимия си жанр. По разходките ще си я чета.
Лек ден ви желая. Hug

# 548
  • Пловдив
Добро утро  Hug
Станали сме в 6 и 30 отново , но реших да оставя Цеца да е първа  Mr. Green както винаги ,Сега правя палачинки на мъжа ми ,поне да има нещо положително в ранното ставане.После пак ще пиша

# 549
Добро утроооо,

Калиопа- да не те про4ете моя мъж WinkОбожавам пала4инки и ше си каже- ей го на- виж другите от Бг мама как правят пала4инки ,пък ти -толкова рядкоооо Laughing
Днес е ре6и лда 4исти стаята на Кали и аз приветствам идеята, няма да го спирам Grinning
А дано излезем днес, 4е и аз лудвааааам. Айде после пак ще пи6а Hug

# 550
Здравейте в това дъждовно утро (то е обед почти Simple Smile )
Днес направих попарка на Ивко за пръв път и очаквах да не я хареса,но той излапа всичко  Whistling и искам да попитам вие по колко сухарчет/хляб слагате в попарката? аз сложих 2 сухарчета(купени) масълце и обезсолено сирене,залях с вода. обаче после му дадох и 150мл мляко,случайно да не остане гладен  hahaha та май баш бая стабилно закуси Ивайло днес. мисля утре само с  попара да минем  hahaha

Калиопадай насам палачинките ,искаааам  Naughty
Съни   bowuu дано Алина се представи добре,иии гледай да не премръзнеш.(аз от вчера пак пуснах радиатора)
анбибиан,Цецапосмях се  с ваще песнички,преслушахме ги.Ивайло хареса Хипопотама сумист,и тая дето Съни я епуснала.
Сийнайде да ти е по вода на изпита,каквото е дъждовно,няма начин да не го вземеш Simple Smile
Смусии от нас имате стиснати палчета.

айде,аз чакам Ивайло да заспи,и да ида да си взема един горещ душ,че много ми е студено вчеа и днес,и после ще седна малко да поплета(като е топло музата ми се изпарява,но в това време е идеално)  knit

# 551
Anbibian, тъй като се ровиш в много сайтове и си веща в онлайн пазаруването, да те питам дали си гледала за детска триколка?Много искам да купя за бебо. Харесах си Smart Trike - Детска Триколка 4-в-1 Recliner, Синя, ама нещо не ми се дават 300 лв. Дали някъде не се предлага нещо подобно като качество, но на по-приемлива цена? благодаря ти предварително Simple Smile
Момичета скоро мисля да започвам да правя попарки за закуска, може ли да споделите опит с какви сухари е по-добре със сладки или със солени. Кажете марки  baby_neutral. И как е по-удачно, с чай или с вода newsm78

# 552
Здравейте и от мен чакам Дарето да стане и отивам на пазаря , че доста неща трябва да купувам  ooooh!

Блекче , попаря правя с две сухара , но не и стигат и днес за първи път и сложих три и всичко изяде аз е правя и с чай от шипка така ми каза педи не с вода

Калиопа и аз се присъединявам към палачинките ако е останало нещичко и за мен  Mr. Green

Тони браво на мъжа ти да не му си се карала Mr. Green , че аз като се накарам на мм и той тогава почва да ми помага и да се взима в ръце  Mr. Green

# 553
Здравейте милички, влизам само на бързо да се разпиша. За съжаление пак не остана време да чета, надявам се някой да няма сериозна питанка към мен, че докато отговоря сигурно ще започнем другата темичка.  Embarassed
Грахчолан все пак се разболява, както и всички ние. Явно сме пипнали нещо, във вторник бяхме на открит урок на Зори по английски и макар и без Коко явно нещо сме си донесли. Нямам друго обяснение.  newsm78 Вчера господинчото вдигна температура вечерта, но пък се хилеше. Появи се лека хрема и прокашля, макар и рядко. Тази сутрин е без температура, игрив, но прихърква....а зъбите така са му набъбнали под венеца, че не знам как се чуства милинкия. Всички говорим леко на нос вкъщи обаче за сега сме само с това, дано и така да си остане.  Praynig
Та така, покрай Грахчо притеснения, а покрай кака вълнения.... Grinning Ейййй, мамини радости, колко малко ни трябва да се зарадваме...вчера Зори ми каза, че я боляло зъбче. Кое питам аз...и тя ми показва долните централни резци...И си викам аз...аааа, дали пък не се клатят...пипам леко с пръст...ами клатят се.  Grinning Та така, милото ми момиченце е порастнало и започва да си подменя млечните зъбки с постоянни.  Grinning Толкова мило ми стана, и така се развълнувах...като както й проби първото зъбче. Днес я снимах нахилена за да запазим за спомен усмивката й, че скоро ще е различна. И сега не спирам да мисля какво да й донесе феята на зъбките като подарък. Че тя не хареса старата българска традиция зъбчето да се хвърля нависоко на керемиден покрив с думите "на ти сврако млечен зъб, дай ми сврако костен зъб". Не искала свраката да й взма зъбчетата, искала феята да й носи подаръци. Еййййй не са глубави тез деца  Mr. Green
Със захранването както и предполагах стройната ми система отиде на кино  Mr. Green До сега сме хапвали картофче, картоф с броколи, пащърнак и круша. Една приятелка все пак успя да ми донесе макар и малко земна ябълка и като се стабилизира ще му направя картофче със земна ябълка. Аз между другото я пробвах сурова и на морковена салата. Суровота си е като спомена ми от детството - безвкусна, но с морковите, зехтин и лимонче беше супер вкусно, свежо и хрупкаво. Та сега с нетърпение ще чакам есента, че нали сега не й е сезона. Ако е наред всичко от понеделник ще започнем оризова каша, после пак ще се върнем на зеленчуците и след това сливи....абе както казах пълна каша.  Mr. Green За марките пюрета - освен, че ще си правя домашни се очертава за момента да ползваме основно Гербер и Сънвал с някои добавки от Хипп, като стигнем до по-големи количества може би ще заменя Гербера с Бебивита, че плодовите са им много малки, а пък месните са с моркови....но сигурно и там ще има рокади и изненади.  Grinning Иначе за сега сме се спряли на количества от 40-60 мл и не мисля в следващите 1-2 месеца да давам повече. Към 10 месеца може би ще стигнем до 1 малко пюре на хранене, ако и там плановете ми не станат на пух и прах.  Mr. Green
Хубав ден от нас! Дано всички кисели бебоци да се усмихнат и дано да няма болнички Hug

# 554
  • Пловдив
Тони, и аз рядко правя палачинки,ама му бях обещала и нямаше как  Wink
cvm,BLackKisSs™ ами бързо свършиха  Mr. Green ама обещавам другия път ще ви запазя Laughing
Сийн, успех на изпита  Praynig Hug
Съни,чакаме снимки от сватбата и дано  времето е по-топло и да не вали та да не измръзнеш

За попарата аз нищо не мога да кажа,не се знае кога ще давам попара на Борислав.Все още се мръщи на пюретата, кашите ги плюе, та много бавно върви нашето захранване

При нас се мъчи да изгрее слънце и не вали,така че излизаме Joy Лек ден от нас

Общи условия

Активация на акаунт