В тази връзка и на второ класиране не сме приети в ОДЗ. Направо ми се плаче, честно. То и шансът ни беше 3 места за 48 деца, но все пак се надявах.
То няма такова сладко изкушение.
А трети класиране няма ли?
Браво и на Изи как добре си папка.
Ние следващия месец пак ще пускаме, пфуу набоцкаха го милото.
Ще взема да си пусна и аз едни изследвания. А ти ако ми дадеш рецепта за песто, която да няма яйца, ядки, домати, риба, мед, бобови и млечни, ще те черпя. 

Почерпката ми е от любимите 
Пари за частна градина няма, така че само на късмет ще разчитаме 

дано другата есен да е вземат ,че да не се налага да си е гледам до първи клас 

Ще видим, де. Може и чудо да стане

Ако някой случайно иска да дойде към Бяла ние имаме Къща за гости да пише

Успех и на теб в таз нелека задачка.
Флучия, Хариела, честити ви месечинки! Честити и на всички сладкиши през последните дни, което не успях да поздравя!
И все преди някое важно пътуване се надявам да не цъфне пък точно тогава.
Тази плаче да й дойдат на проверка от РИОКОЗ и да я видят как спазва карантината. Надали има бележка и на врата си, за което пък може да й друснат една хубава глоба.
Като се сетя каква му беше физиономията при първата лъжичка картофено пюре и ме напушва един такъв смях 
Питай примерно, ако ти приемаш витамин С, фолиева киселина и витамин В12 дали през кърмата няма да подмогнеш усвояването на желязото.
То тез неща ги има и в лимоните, зелениите и дробчетата.
Петкова,щом не може ядки,може да пробваш със сухар да речем
Ама това сега ми дойде на акъла,не знам колко ще се получи
Свм, със босилека пак по същия начин,но меже вътре да сложиш и маслини. Някой път слагам и сирене. От елда също съм правила песто,там задължително слагам сирене и става много вкусно
А бе общо взето миш-маш, на момента решавам какво да сложа 
Препоръчани теми