Никой не може да предвиди дали ще има или не други трусове в следващите няколко часа, дни, месеци и дори години. Не се връзвай на медийни изяви защото понякога те внасят повече паника отколкото полезна информация. Казвам го това като човек, който е завършил националната природо-математическа гимназия с профил Науки за Земята, после в СУ География с втора специалност Геология, и после писала докторат свързан с индикация на някои рискови процеси и явления. И понякога като слушам какво се дрънка из публичното пространство чак яд ме хваща. Много по-вероятно е след тези доста трусове разместените пластове по разломите да са се наместили и да е освободена натрупалата се енергия. Но това не означава, че не може да друсне пак, дори по-силно. А може и енергията на труса да е предадена нататък по разломите и в следващите дни да чуем за земетресения в други части на страната и ли в съседните нам страни. Ама и това никой не може да каже дали ще се случи, просто, ако се случи, няма да е изненадващо. Надявам се да съм те поуспокоила поне малко.

. Много и беше интересно в метрото, по едно време взе да пищи от кеф и хората да се обръщат към нас.Бях и обула едни мног охубави дънкови обувчици, подари и ги една моя приятелка испанка като идва тук, Кали още нямаше 40 дни и аз съм решила да и ги запазя за спомен, защото това са и първите обувки те и сега са и леко големи. Като слязохме на станция Сердика навън, тя си събула едната обувчица някъде и по едно време я поглеждам, няма я... връщах се на бегом да я търся по улицата назад, намерих я на оградата а Католическата църква. На връщане излизаме от метрото гледам пак и липсва едната обувка ( само не запомних длаи е същата), мног огадно ми стана, защото нали ви казвам, че искам да са и спомен тези обувчици, хукнах към мтрото да я търся, те ме чакаха с баща и, не я намерих и се върнах увесила нос. ММ каза, аз отивам да я търся, ще влезя в метрото, куил си пак билет, стигнал до перона-няма я, влязал в асансьора и там я намерил. Връща се в колата и като ми я показа направо не можах да повярвам, добре, че беше той, че иначе нямаше да я намеря аз 

И на мен ми спря дъха като прочетох какво сте преживели с Али, дано никогап овече не ви се случва

Хубав и спокоен ден на всички.

божееее тая жена всеки път ме убива с по нещо
сега е на 250лв редовна цен.била компактна,симпатяг-бяла с пеперудки,имаша доста щевове като опция+ илици и бродерия.малка в комплект с калерки,игли и т.н + ютия за 1лв (тва мисля е към прИмоцията).
чак аз щях да се разрева от мерак ММ да ми я купи,но да видим дали ще ме огрее. да се похвалиш,ако ти я закупят(която и да е машина) ...
днес явно ни е ден на нашето семейство дали от земетресението нещо и станало или се е счупил прозореца на съседите и вали в тях и съответно в нас не знам няма и начин да разбера те живеят в чужбина и никога не съм ги виждала как ще ги издирван хич идея си нямам
Много ви благодаря за хубавите думи за Алина!Както и за успокоението след вчерашната случка! 
Тоя път обаче само станах да проверя децата,не съм ги будила,след това не можах да заспя...

Честит имен ден на патерица,да е все такава чаровна и усмихната!
А ти с тия торти направо....Сега ще ходя да си търся еклери,че ми се приядоха заради теб... 

Ще чакаме и снимков материал.Тя как се държа,плака ли? 
Кофти посрещане,ама...Дано не се повтаря! 

Голяма каръщина днес...
Дано скоро забравите случилото се.
Винаги съм ти се радвала на неизчерпващите ти се знания, а ти продължаваш да ме впечатляваш.
и от мен! Голям шок сте изживели. Даниел и той се захласва, но до посиняване не се стига. Изплаква си. Дано и не разбирам какво е, де.
Тази сутрин като гледах БТВ и даваха едиииин висок софийски блок и аз се сетих за теб! Наистина толкова на високо си е страшничко и без да те люлее земетресение, пък с такива екстри не мога да си го представя... 
Днес съм с главоболе,абе лоша работа.Да ни пази Господ 

Честита именичка на патеричка Майка ми се казваше Елена- обожавам това име.
Да са ни живи и здрави да ни радват много.

Препоръчани теми