То в такава ситуация и аз ще спра да дишам сигурно.Предния път Самито като падна от количката ми се губят моменти, не си спомням как беше паднал, после племеника ми залягаше по земята да ми показва, че бил по корем.Дано нямате вече такива преживявания Съни
А на сватбата съм сигурна, че Алина е била най-прекрасна от всички дами 

. Дано повече да няма трусове. Най много ме е страх от земетресение и гръмотевици леле аз сигурно щях да подпаля подметките голяма паника съм.
.
. И сега вече започвам по нейната схема. И така мина при нас консулта.
Голям шок сте изживели. 

целия блок и съседните всички бяха на улицата не смеех да се върна да вземе храна на Дарина труса на 14-тия етаж беше толкова силен , че не можехме да пазим равновесие едва станахме от леглата тръгнах по нощница сложих си само анцуга от долу и газ по стълбите
всички трусове ги усетихме чакахме до 6ч. и се качихме не можех да заспя и сега ме боли главата още съп страшно уплашена , а трябва да излизам с децата имам работа и на лекар ще ходя после ще пиша по темите
Толкова много се упалших, не мога да го опиша с думи. Мъжът ми беше с каката в другата стая и я взе на ръце, а аз никаква реакция. бях просто вцепенена от ужас, легнах над малчо, за да го предпазя от падащите предмети и само се молех по-скоро да спре! Една картина падна на земята и стъклото й се счупи и целия под стана в стъкълца, още не мога да изчистя. Мислих много дали да пратя каката на градина, но я пуснах - сградата е с много изходи, на 1 етаж е, по средата на парк е и там ще е в по-голяма безопасност. Сама с двамата не знам как бих се оправила, ако тръгне да става нещо. Иначе за вторичните трусове не ги усетиха децата, само първия.
Бележки от педиатър не се признават.
Успяхте ли да се оправите с документите за яслата?

След няколко секунди се оправи и пак изплака,но това определено беше най-ужасното нещо в живота ми!
ние сме на 13 етаж. тук са се люляли щори и легла, а само мм е усетил
много пъти съм си мислела как бихме се евакуирали с двете деца и толкова много етажи 
дано се успокоят бързо всички

Дано уплахата ви скоро отмине
Радвам се, че ние нищо не разбрахме, че както сме при майка ми предполагам щеше да е голяма паника от нейна страна специално 
Дано никога не се повтаря и да мине бързо шока ти 

и за теб и за Алинка. Оххх, дано повече да нямате такива премеждия.
Хубав ден от нас, и без повече люшкане

Препоръчани теми