Последен месец с "р" отмина, лято чака октомврийската дружина!

• 33 186
  • 688
  •   1
Отговори
# 615
Горкичката ми сладка Алинка Sad То в такава ситуация и аз ще спра да дишам сигурно.Предния път Самито като падна от количката ми се губят моменти, не си спомням как беше паднал, после племеника ми залягаше по земята да ми показва, че бил по корем.Дано нямате вече такива преживявания Съни Praynig А на сватбата съм сигурна, че Алина е била най-прекрасна от всички дами Heart Eyes

Флучия, честита ви именничка.Да ви е жива и здрава!!!Много е сладка Heart Eyes

BLackKisSs™, дано се оправя Ивко по-скоро Praynig

Нури, честито ви християнче!!!

Сега и аз да се пооплача малко.От две седмици някъде все се влача с една хрема и болки в гъллото.Пих и смуках  някакви лекарства, но снощи вече ме заболя адски гърлото.Днес сутринта минах през личната и се оказах с ангина.И така сега пия антибиотик.Само дано малчо не прихване нещо от мен Praynig

Лека нощ

# 616
Егати гадното земетресение #2gunfireняма заспиване Twisted EvilПлами беше по корем ,пълзяща из кошарата си и мрънкаше,батко й бълнува,а леглото ми така се разлюля...ей гадничко си беше.
Чета,чета и не мога да си събера мислите..хайде утре т.е днес на трезво пак ще пиша
Hug на всички и дано не повтаря

# 617
  • София
Добро утро, момичета!

Не можах да мигна изобщо след първия трус, дано не се повтаря...Добре че децата спяха и не го усетиха  Praynig Ще се включа по-късно по обсъжданите теми.

Много хубав и слънче ден от мен!

# 618
  • Куциндрел
Добро утро.
Малеее, вчера как клатеше. Тъкмо станах до тоалета и се нагласях вече да заспивам пак до Йоан, като се раздруса. Направо стаята се движеше на ляво надясно, все едно сме на кораб. Взех Йоан в мен и се чудих да бягам ли да се обличаме или да чакам да се изтръска тавана отгоре ни.  Йоан въобще не се събуди, а с милото се гледахме ужасено. След това пак ми се доходи до тоалета и усетих следващия, вторичен трус. Добре, че беше лек и бърз. Явно не трябва да ставам до тоалета вечер, на карък съм. Crazy

Иначе, вчера гостито мина добре. Йоан си игра с братовчед си (той е само месец по-голям), по-скоро си дърпаха играчките от ръцете и се опитваха да се галят, в следствие на което се поиздраха малко.
По-късно пак ще се включа.
Лек ден. Hug

# 619
  • Някъде там
 Добро утро момичета  Hug
 Мале София голям стрес сте изживели снощи newsm09. Дано повече да няма трусове. Най много ме е страх от земетресение и гръмотевици леле аз сигурно щях да подпаля подметките голяма паника съм.
 Дано днес вече ви е спокоен деня Praynig.
 Ние вчера с Лили бяхме на консултация вече сме 7.600 кг и 70 см дълги  Mr. Green. Стана въпрос докъде сме стигнали със захранването и аз и казвам че дотук едикакво си е яла и че всяка нова храна я въвеждам по 5 дена и тя ехеее ти това дете ще го захранваш до втората годинка и каза вече на обяд цяло зеленчуково пюре независимо какво и следобяд оризова каша така една седмица след това сутрин вкл. и плодово пюре. Ох добре ама като и дам нов зеленчук цяло пюре ли ох затова захранване аз ли немога да се оправя или съм просто мн тъпааа Tired. И сега вече започвам по нейната схема. И така мина при нас консулта.
 Съни Мила дано Алинка да е добре  Praynig Голям шок сте изживели.  Tired
 Нури Честито ви християнче да е жива и здрава. Ехх де да имах къща до морето и всяка сутрин да си пия кафенцето на пясъка  Mr. Green. ама немааа
Блекче Майсторка си ти  Hug
 Лек ден и после пал ще се включа

# 620
Здравейте момичета много съм изплашена от снощното земетресение направо не знам къде се намирам изкарахме нощта на вън Дарина спа в колата а ние по тротоара със съседите  Cry целия блок и съседните всички бяха на улицата не смеех да се върна да вземе храна на Дарина труса на 14-тия етаж беше толкова силен , че не можехме да пазим равновесие едва станахме от леглата тръгнах по нощница сложих си само анцуга от долу и газ по стълбите  Wearyвсички трусове ги усетихме чакахме до 6ч. и се качихме не можех да заспя и сега ме боли главата още съп страшно уплашена , а трябва да излизам с децата имам работа и на лекар ще ходя после ще пиша по темите  Hug

# 621
Здравейте, момичета,
много беше страшна тази нощ, цялата треперя още, а сме едва на 2 етаж Sad Толкова много се упалших, не мога да го опиша с думи. Мъжът ми беше с каката в другата стая и я взе на ръце, а аз никаква реакция. бях просто вцепенена от ужас, легнах над малчо, за да го предпазя от падащите предмети и само се молех по-скоро да спре! Една картина падна на земята и стъклото й се счупи и целия под стана в стъкълца, още не мога да изчистя. Мислих много дали да пратя каката на градина, но я пуснах - сградата е с много изходи, на 1 етаж е, по средата на парк е и там ще е в по-голяма безопасност. Сама с двамата не знам как бих се оправила, ако тръгне да става нещо. Иначе за вторичните трусове не ги усетиха децата, само първия.

# 622
  • София
Цеца, нямат право да ти откажат записване на детето в ясла, ако не може да ходи. За ваксините обаче имат право. Искат се всички ваксини да са поставени според имунизационния календар. Ваксината за шарките - Приорикс, се бие на 13 месечна възраст, а вие няма да сте ги навършили, така че също нямат право да ви я искат. За всички ваксини, които не са сложени трябва да има документ от комисията за временно или трайно освобождаване от ваксини  Naughty Бележки от педиатър не се признават.

Честити месечинки на патерички на Елиза и Жорчо. Heart Eyes

Сийн, честито дипломиране!!!

Нури, честито ви християнче Simple Smile Успяхте ли да се оправите с документите за яслата?

За бръмченето - Самуил бръмчи и ръмжи като мечка. Много е смешен  Laughing

Пораснал е с 3 см и +530 гр. за месец и 5 дни и сега е 74 см и 7,770 кг. Може и по-добре, но съм доволна.

Съни, дано не ви се случват повече такива случки, представям си какъв ужас сте преживяли....Важното е, че Алинка е добре  Hug

Емануела, и вие голямо момиче си гледате  Simple Smile

Смуси, дано всичко е наред! Стискам ви палци  Hug

За земетресението, молех се само да не стават по-силни трусовете. Нали съм сама с двете деца, за секунди приготвих всичко, за да излезем, но прецених, че ще е по-безопасно под касата на вратата, защото блокът ни е заобиколен от други сгради, няма място, където да застанеш спокойно, че нещо няма да се срути върху теб. За пореден път се убеждвам, че в подобни ситуации, майката мисли само за сигурността на децата си, а тя остава на заден план  Peace

# 623
Момичета,ние сега се връщаме от болницата...Алина ни изкара акъла!
Сутринта падна от спалнята,разпищя си и след секунди спря да си поема въздух,преблендя,посиня,спря да диша.........Ужасно беше!Казаха ми,че това много често се случва при деца между 6 месеца и 3 години....Не било притеснително...Ама като видиш тая гледка....Ужасно е!Такива неща ми минаха пред главата,когато спря да диша SadСлед няколко секунди се оправи и пак изплака,но това определено беше най-ужасното нещо в живота ми!
леле! от уплаха ли се е получило това? миличката  Hug

с това земетресение тази нощ-съчувствам на всички Hug ние сме на 13 етаж. тук са се люляли щори и легла, а само мм е усетил Blush много пъти съм си мислела как бихме се евакуирали с двете деца и толкова много етажи Thinking
преди години, когато имаше земетресение в Турция, помня, че коментираха,че е имало толкова много жертви,понеже е било през ноща и хората са спяли Sad  дано се успокоят бързо всички Praynig

# 624
  • Vaudreuil Canada
Страхотно посрещане ни организира природата .. нямам думи  Crazy

# 625
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, мили, позагубих се за малко, но Ая мира не ми дава, с всеки изминал ден става все по-активна, вече се опитва от седнало положение да се изправя, върти се... не спира просто и в моментите , в които спи се опитвам да свърша нещичко .. я чинии да измия, я да прочета нещо полезно или да оправя прането.. а и това хубаво време хич не ни свърта у дома. От вчера сме на гости на майка ми и сега излезе с малката да я води на едни бебешки люлки  Mr. Green Сама си се чудя как я пуснах , ама хайде... трябва по малко почивка и за мен.. все още съм човек и имам нужда  Sunglasses
Искрено ви съчувствам момичета за изживяното снощи Hug Дано уплахата ви скоро отмине  Praynig Радвам се, че ние нищо не разбрахме, че както сме при майка ми предполагам щеше да е голяма паника от нейна страна специално  ooooh!
Прочетох последните 20 страници по диагонал, но просто нямам време за повече , Съни Алина е прекрасна шаферка, но сте изживели ужасна случка  Hug  HugДано никога не се повтаря и да мине бързо шока ти  Hug
Нури, честито ви християнче, много ми хареса представата ти за "морските мами", чак ме размечта Simple Smile
Видях, че обсъждате триколки - за сега дори не съм ги разглеждала, като цяло не ми харесват, но да видим ,може и да им намеря приложението  Crazy
Но с тия 20 странички тотално ми се объркаха нещата в главата и забравих какво бях нарочила да пиша... здраве да е...
По-късно ако остане време ще кача снимка за колажа, че да не изпусна срока  Wink
Аааа да .. имам предложение и за заглавие, - Отминават пролетните дъждове, октомврийче тръгва на море  Mr. Green Mr. Green

# 626
Здравейте момичета  Grinning
Като гледам май доста от нас не са спали тази нощ. Ние бързо се организирахме, метнахме документи, пари, фенери, телефони и дрехи за децата в една раничка, сложих шише с вода и като затихнаха първите два труса излязохме навън, че нали сме до парка и има накъде да се отиде на открито. Милото премести колата от зад блока от пред и понеже ръмеше там вкара Зори, Коколин аз си го гушках в едно чувалче, че беше буден и щеше да реве вътре. И тамън към 4 и нещо решихме да си лягаме и се чух с брат ми. Той по някаква щастлива случайност е бил тази нощ при майка ми в Перник и добре, че е бил, че жената бая си изкарала акъла, него направо го изхвърлил труса от леглото, а той е мъж над 1.80 и около 100 кила. И тамън си говориме, че при земетресенията никога не може да се прогнозира и той "айде пак се почва" и докато си довърши изречението и ние го усетихме....и айде пак навън, та седяхме до 6 часа. Ама добре, че бутнах и малко сухоежбинка в раницата, че Зори замрънка, че е гладна. Кво и пука на нея за земетресението, като я будим по нощите поне да има да яде и пие  Mr. Green
Съни, мила  Hug Hug Hug Hug и за теб и за Алинка. Оххх, дано повече да нямате такива премеждия.
Флучия, ама страхотна ти е момата! Пу-пу-пу! Да са ти живи и здрави и двамата  Hug
Шеметче, викаш добро пострещане, а  Mr. Green Дано докато сте тук само да се забавлявате.
Ставам, че познайте кой си търси манджата  Grinning Хубав ден от нас, и без повече люшкане  Grinning

# 627
  • Куциндрел
Само да напиша, очаква се нов трус около обяд, излизайте с децата навън.

# 628
Здравейте,
И аз не заспах до сутринта от уплаха. Страшничко си беше, но да благодарим на Бог, че няма сериозни щети и най-вечв жертви. Дано да нямаме повече такива неприятни изживявания. Praynig
След дълго отлагане ние днес сме на първата двойка гадни ваксини и се моля всичко да мине нормално. Вие вече забравихте за ваксините, а на нас те първа ни предстоят.  Confused
Хубав и спокоен ден!

# 629
  • София
Ия, ние също не сме били много ваксини. Самуил има само тези от родилното+хепатитните. Другите са ни отложени засега.

Забравих да напиша за триколките. Още за Мишо купихме тази. След повече от година и половина експлоатация не е мръднала изобщо. Много съм доволна и според мен си заслужава парите - второ дете ще бутам в нея, ако се дореди от баткото, който я използва като колело  Wink

Общи условия

Активация на акаунт